| Slíva | 17593 |
|
|
15.10.2009 21:02:47
Marti, a to jako že jsi zvědavá, nebo je malá taky otesánková?
|
| Slíva | 17593 |
|
|
15.10.2009 21:02:10
ahoj, mandelinko! ty jsi vždycky tak nad věcí. myslím to v tom nejlepším. všechno jak ze žurnálu
Děti hodné, matka spokojená... taky bych to chtěla umět! |
| Martina-S | 90527 |
|
|
15.10.2009 21:01:22
Slívo, já se taky strašně těším, až budu moct začít přikrmovat.
![]() |
| Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 | 94102 |
|
|
15.10.2009 20:49:14
Anakondo to jsem já a mé 2 děti.
Mladě????? Spíš zanedbaně ![]() ![]() Slívo, já bych mu dala na noc kaši, třeba nemléčnou co se dělá z mm, nám to pomohlo na usínání, do tý doby jsem myslela, že mě vysaje |
| Mab | 26777 |
|
|
15.10.2009 20:46:45
jo a ještě pro PLakánkovic: ten pytlíček není špatný, ale dítě se nesmí moc mrskat, aby se neodlepil. Navíc je ta moč takto chycená nesterilní. Sterilní je moč chycená středním proudem po předchozím omytí zevního genitálu. Nejlepší je vstát ještě před probuzením dítěte, v polospánku ho svléknout od pasu dolů, omýt žínkou ubrouskem nebo něčím podobným a čekat se zkumavkou v ruce až začne čůrat a pak chytat. Děti nevčastěji čůrají hned po probuzení. Ale to chytání je spíš o štěstí. Doporučuju doma přitopit aby malé nebylo zima až bude napůl nahatá. A podkolenky nebo návleky na nožičky.
A ještě nevím kdo tu říkal, že dítko špatně přibíralo a že měli také vyšetřovanou moč. Je to kvůli tomu, že jedna z příčin neprospívání je infekce močových cest, která může probíhat i zcela bezpříznakově. A to je už opravdu vše, přáteleé, tády dá di dády dááááááá ![]() |
| Mab | 26777 |
|
|
15.10.2009 20:41:30
Terez mělo tam být: zkus i tu zeleninku, nějak mi přeskakují či vyskakují písmenka.
Katy já taky jen kojím a zatím to jde. Honzík neměl nic jiného než mlíčko a trošku fenyklového čaqje na prdíky, ale to mu nejelo a ani nefekt nebyl velkej, tak pak už nic. Babička poříd tlačí do nějakého čajíčku, že mu to mlíko nemůže chutnat, že určitě má chuť na něco jiného. No nevím jestli je lepší sladké maminčino mléko nebo hořký heřmánkový čaj .No Honzík brečí, tak jdu chovat. Dobrou noc. |
| Katy82 ♂9/06 ♀5/09 | 40113 |
|
|
15.10.2009 20:40:26
No slívi kdybych já měla prcky naopak (jako v tom jací jsou) tak nevím jestli to dám, takhle jsem měla jen Danečka a to bylo v pohodě a domča od šestinedělí spí většinou skoro celou noc nebo se jen jednou přicucne a hned zase spinká.
|
| Slíva | 17593 |
|
|
15.10.2009 20:36:41
Katy, my jsme taky zatím jen na MM, určitě je tu víc, co bud nebojují, nebo boj zvládají
To je dobře, že jste v pohodě. Já u Sáry taky byla frajerka, nevím, co se od té doby změnilo, proč se VOjta tolik budí... Je ale fakt, že ex měl spaní tvrdé a pak spával stejně v obýváku, tak jsem mohla malou nechat brečet. Ted ale nechci, aby V vzbudil všechny ostatní, tak ho zvedám hned, a on to asi mrška ví. |
| Mab | 26777 |
|
|
15.10.2009 20:35:51
Ahoj holky, tak živé vakcíny jsou tyto: tuberkulóza, splaničky, příušnice, zarděnky,přenosná dětská obrna (ale jen ta forma na lžičku, ta v hexavakcíně ne), žlutá zimnice.
Ibalgin se klidně při kojení v běžných dávkách nůže. Doktor ti to zřejmě nedoporučil, prostože prostě neví, tak pro jistotu - tedy jeho. Ono zjistit si to je možná pro něj náročnější než ti to zakázat. Terez, malej orpavdu přibírá málo, s příkrmem bych v tomto případě neváhala - buď na noc kašičku nebo kus i tu zeleninku. A až budou hlídat manžel atchyně tak připrav prostě skleničky buď navařené nebo lépe nakoupené. A hlavně všechno nejlepší k svátku ![]() ![]() ![]() Mrkvička pro děti od 6tého měsíce je velmi vhodná, ale ta vypěstovaná opravdu pro děti, tedy bez dusičnanů. Ta běžně kupovaná v supermarketu je nevhodná, stejně tak špenát. |
| Slíva | 17593 |
|
|
15.10.2009 20:32:56
anakondo, myšlenky na tebe mě drží při životě! jsem někdy úplně vyřízená. je toho nějak moc. ted s tím dojížděním, vstávám v 5:20... jsem spokojená, ale tělo nějak není zvyklé
jak nemáme tu tv, chodíme spát před 22, to je super. Ja taky nevěděla, že ten nutrilon dělají v malém. Když jsem přišla do lékárny a viděla, kolik stojí i ten obyč sunar, málem jsem omdlela! A jak jsem tak koukala zoufale po regále, zahlédla jsem tam ty pytlíčky. tak zkus se poptat jinde. Kdybych to někde viděla, mohla bych ti to koupit a poslat. Ale v té lékárně jsem zrovna byla náhodou cestou z gyndy. budko, roztomilá princezna. my máme fusak od aestetiku, prý je hodně podobný tomu emitexu, říkala mi ségra. taky si emitex bude kupovat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.