| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 29140  [Dalších 28370 >>]
plakanek 87034
13.10.2009 8:43:26
Ahojky, píšu s Kájí na ruce, Kačka kouká na Kouzelnou školku... Noc nic moc, hlavně teda Kačka velice často plakala. Do 2h jsem za ní běhala já, pak si tam šel lehnout manžel.

Dnes budeme samozřejmě doma, tak to bude náročné...

Ahoj Miriam!

Jinak já bych brala taky už brzy třetí ~p~, ale nejde to. Včera jsme udělali další krok ke stavbě baráku, na jaře začínáme. Bude to hlavně svépomocí, tak se z toho asi zcvokneme. Snad stihneme do 5 let postavit a pak.... snad.... doufám, že budeme zdraví a mí kde bydlet a podaří se další ~p~. Docela dost lidí se na mě kouká jak na blázna, že chci třetí dítě. Dokonce ani mým ani manželovým rodičům se to nepozdává....ale hlavně, že není proti manžel, žejo~;)

Přeji hezký den
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
13.10.2009 7:58:36
Ahoj! Uz jsem tu sto let nepsala (nakukovala jsem, ale nestihala jsem psat)

Byli jsme zas na konferenci a tentokrat jsme jeli vlakem (12 hod tam, 12 zpatky). Bylo to trochu narocnejsi, ale mala to zvladla super. Libilo se ji, ze ji vlak celou noc houpal v kocarku ~t~ ~t~

Ctu, ze se Martina tesi na druhe miminko. Ja taky a MOOOC! Ja jsem sla uz s porodnice s tim, ze chci byt znovu tehotna. U nas to otehotneni nebylo nejjednodussi, ale hned po sestinedeli jsme zas kontaktovali centrum, kde nam k Hanicce pomohli a ptali jsme se, jestli bychom mohli zkusit druhe. Dr. ale rekl, ze za rok od toho, co se H. narodila. Takze asi az na jare...

Ale zrovna nedavno jsem si rikala, ze jsem zvedava, kdo tu bude prvni znovu-tehulka ~;)
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
13.10.2009 7:46:11
Ahojky,
tak u nas zase zamraceno......ja tak nemam rada tenhle prsavej podzim.~n~

ad obleceni, ja oblikam nejak podobne jako MAndelinka. Body s dl. rukavem, mikina a na to bud takovou slabsi bundu nebo flausovou mikinu, vcera byla poprve cepice a rev jako kr.....
kombinezu nedavam co bych mu pak dala v zime, balim zatim jenom do deky.

Marudkove at je to brzo za vama. My se zatim drzime, ja uz si prosla chripajznou, ted s tim bojuje m. ale nema to tak hrozny.....ale fnuka 2x tolik...no jo chlap. Natalka vcera venku fnukala, ze je ji zima, tak dostala misto vesty bundu a snad bude v pohode, zitra jedou na vylov rybniku, tak dneska musime odpoledne pro gumaky, zrovna o vikendu rikala, ze uz ji tlaci.

Edit jo taky me to tam prekvapilo, jak to maji hezky udelany a jak o nich vsechno vedi. Prednasku nam delala pani, pan byl nejak znechucen, tak jsem byla rada, ze to pani prevzala.

A uz leje jako blazen.~o~

magrata1 95172
13.10.2009 0:36:06
Tento týden chci konečně domodelovat tu hlavu a pak se dám do pásků, už to mám rozpracované, tak to pak nafotím, ať si můžete zadat požadavky ohledně barev, délky...Jo, možná příští týden pojedu do Holomóca.
Sýkorka 47 73231
13.10.2009 0:24:50
Magrato,ukaž nám ňáký fotky třeba těch kožených pásků co vyrábíš,taky spony a příp. ceny.Začala jsem uvažovat.~2~~2~~2~
magrata1 95172
12.10.2009 22:40:21
Tak jsem zas dorazila pozdě? Odpoledne jsem strávila masírováním, než jsem všechno uložila, spíte už i vy. I manžel~q~
Mab 26777
12.10.2009 22:35:58
Jahny, svrchňáčky krásný, určitě budou slušet.

Už nevím kdo se ptal na Caro, ale je to podobné jako melta, jen rozpustné - čekankový kořen, ječmen, žito. Já to miluju, víc než kafe. Pila jsem to už u babičky jako dítě - tenkrát to snad byla jen Vitakáva nebo něco podobného, dnes je toho na trhu spousta. To Caro má teď největší reklamu a asi je i nejdražší, ale zase se moc hezky rozpouští. Je to (alespoň pro mne) mňamka.

Plakánku snad bude zase dobře.

Holky přeju dobrou noc, jen jsem nakoukla a jdu do hajan.
lucilucky+Matyáš 5/09 100101
12.10.2009 22:33:34
Přeji všem dobrou noc a hlavně těm marodným ať jim je ráno mnohem líp papa
Sýkorka 47 73231
12.10.2009 22:29:42
Lindi...já nejsem Basiková,ale tento argument hodně používám.Májinka jako jediná z našich dětiček byla fakt plánovaná....~t~~t~~t~~t~a MUCHLAT miminko je krááásný.Ale stačí. Bude jako jedináček a určo bude mít všechno...ale snad už tu výchovu budu brát zodpovědněji než ve 20-ti,tak udělám co budu moct.
Zrovna jsem si tady vedle početla téma "Ondráškovi do nebe" a tak tu bulím. ~n~~n~~n~~n~~n~~n~
S uspáváním problémy nemáme,ale už by mohla spát celou noc.Zatím se ještě tak 2-3 krát probudí a kojíme. Ale naštěstí zase hned usne.Obyčejně usnem při kojení obě.
Marodečkům přeju ať je brzo líp.~z~~z~~z~
No a to počasí by taky mohlo....
S tím moravským srazíkem-to vidím až na jaro. Plánovala se proběhlá neděle,ale nakonec se to nedotáhlo do konce no a stejně bylo hnusně....
lucilucky+Matyáš 5/09 100101
12.10.2009 22:10:19
Já jsem tady ~t~ Matyáš dneska hrozně rychle a brzo usnul (kolem 19) byl strašně utahanej, protože od 15 nespal. Ale už se dvakrát vzbudil, jen si zase cucnul a teď spinká tak doufám, že už to bude na dýl. A co vy jak pokračujete v uspávání?
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 29140  [Dalších 28370 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.