| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 29140  [Dalších 28360 >>]
Gabik_S 100396
12.10.2009 22:02:23
Dostala jsem se sem az ted, a uz tu nikdo asi neni.~d~

Vsem marudkum preji brzke uzdraveni a klidne noci !! U nas sel Filipek spat s bolavou hlavou, tak doufam, ze bude ok.
Tak asi se jdu osprsit a chrupat, at dozenu spanek.

jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
12.10.2009 20:55:08
Tak ještě dneska naposledy jukám, pak už určitě odpadnu :-) . Docela Vám závidim /opět/, jak si tu plánujete ty další miminka :-).

Edit, kde jsi k tomu morčeti přišla :-)) ? Dej fotku!!! Já přinest domu morče, tak se ten můj duševně zhroutí :-)))). Když jsme byli na chovatelský výstavě, tak jsem chvilku přemýšlela, že bychom si domu přinesli králíka, pod záminkou, že jsme ho vyhráli v tombole :-). Ale Kami povídala, že to nemůžeme tatínkovi udělat :-).

Nám se do klubu marodů přidal pes :-(, ta potvora Meggie zas sežrala nějaký šutry, tak má dietku a proháním jí, aby to ze sebe dostala, snad to bude OK. To už je podruhý ~o~. Doufám, že to vykadí a nebudem muset na operaci. Ale to kamení jí musí někdo házet do kotce, teď byla furt zavřená, protože hárá ~a~. A pak tam měla všude nablito a šutry v tom ~q~.

Jo, když jsme u toho hárání, tak kdo by měl zájem o štěně - čistokrevnýho vořecha, tak se hlašte ~:-D. Na jaře chcem dát Meggie připustit, tak koncem srpna by měli být štěňata ~;). Mamina je nepovedená žlutá labradorka - jak už jsem psala ~:-D, taťka bude čistokrevný hnědý labroušek ~;).

Všem marůdkům pusinu a dobrou noc ~s~!
Martina-S 90527
12.10.2009 20:31:12
Sýkorko, jojo, první dítě, v šestinedělí jsem byla tak vyšokovaná, že tady ze mě měly holky srandu a už mám roupy.~f~
PLAKÁNKU, DRŽTE SE!!!!~s~~x~
Lindík+2 78073
12.10.2009 20:25:23
Ahoj holky všichni nemocňáčci držte se!!!My jsme zatím zdraví,ale je otázka času kdy zas Maty něco dotáhne ze školky...počasí je teda FAKT HNUS,RÁNO TADY LILO ŽE JSEM I UVAŽOVALA JESTLI JET NEBO NEJET DO ŠKOLKY..TÍM ŽE MÁ DNES KERAMIKU JSME JELI,JINAK BYCH ASOI ZŮSTALA DOMA..TOTO POČASÍ nesnáším (caps lock omlouvám se..),ať už je jaro~t~~t~~t~
Marti no já už se taky těším na další miminko~t~~t~strašně to utríká..ale hrozně si malou užívám,jak psala Sýkorka už je to opice vykutálená,ale furt voňavé miminečko oproti tomu našemu zachvíli šestileťákovi~o~~o~je to možný že toto moje miminečko půjde za rok do školy??Asi mě klepne..no minimálně ještě jedno chci...nebo dvě??~d~~d~~t~~t~no uvidíme..jen kdyby to bylo dýl tím miminkem..
Sýkorko prosímtě a proč je ti blbý mít ještě jedno dítě??Ty babko stará~t~~t~~t~Prosímtě v 41 letech maj baby v dnešní době první dítko,klidně,taK CO TY BYS NEMOHLA MÍT 4:...ZASE BY BYLO FAJN ABY mÁJINKA NEBYLA JEDINÁČEK NE??~t~~t~kruci je to možný s tím caps lockem?~q~~q~Já být tebou klidně bych za rok,dva ještě to jedno zkusila pokud chceš..a třeba to vyjde -nevyjde,příroda ví co dělá..no a Basiková má mimčo ve 46..a je stará..není...tak co..ty jsi mladá duchem tak proč by ne..
Brňandy co bude s tím srazíkem,to se s takovou sejdem až půjdou holky do školy,NE??~o~~o~~t~~t~
Vy všichni jdete na 5ti měsíční prohlídy a my ne~n~
~n~jsme zvaní až v 6ti měsících,taže kolik naše berunka váží teď netuším..ale evidentně nestrádá~t~~t~
Náhodou už se těším jak za měsíc bude papkat mrkvičku,myslím že bude mít boule za ušima..kdyby jste ji chudáka viděly jak na nás hladově kouká když jíme a jak se po tom sápe~t~~t~
Tak holky s nemoc"nátky držte se,klidnou noc!!!!
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
12.10.2009 20:19:27
Tak Tomášek usl, Naty vytuhla u pohajdy, tak ji jdu přenést a hned lehnu taky. Snad dneska trochu spánku vyjde.
Krásnou dobrou noc přeji. A hlavně klidnou!!!!
EditaMT 39700
12.10.2009 20:15:27
kočenky dobrou noc a moc Vám všem přeju opravdu DOBROU....

jo a mimochodem dneska jsem dovláčela domů zase jedno zvířátko - máme morčáka jmenje se Haribo, tak mu říkám Hari... je divnej... barva i původ neznámý, já když ho chudáka viděla, tak jsem ho musela, já charita vzít....

no uvidíme co z něj teta Editka vypiplá.... uvidíme...

papa a doboru noc ~s~
plakanek 87034
12.10.2009 20:11:33
Ahojky,
nedočítám. Obě holky teplota. Kájí mě před půl hodinou šííííleně poblila. Bylo toho nejmíň litr, nechápu, kde to v sobě měla, samý jogurt a kaše, rozmixované s mlíkem. Měla jsem to ve vlasech, na těle, v botách, triko, na zemi, koberec, ona taky na sobě,byly toho fakt proudy, manžel to viděl a pěkně se polekal, jak to lítalo, fakt metr a půl v okruhu, jak jsme stály, všude poblité... no bojím se dnešní noci. Kačka viděla jen ty následky, tak plakala a říkala: chudák maminka, jak mi to kapalo z ucha, vlasů... no spíš chudák Kájinka. Snad to zvládne. Dala jsem jí na noc Nurofen. Usnula, ale bojím-bojím.
Takže uklízíme, Káče pláče, že jí bolí nosík, nestíháme utírat, co jí teče z nosu...

Tak zatím pá
Sýkorka 47 73231
12.10.2009 19:56:22
Marti,ty máš jedno? Nedivím se že se těšíš! Já se teď po 18ti letech šíleně těšila na třetí a stráááášně to utíká. Už to není to malinkatý miminečko,co bylo v porodnici. je to opice! Kdyby mi to nebylo blbý,že už je mi 41 a navíc budu na jaře babka.tak si dám říct ještě se čtvrtým.~t~~t~~t~Ale já si ještě užiju vnoučátko.....
Před chvilkou jsme se nachlámali,jak Mája zírá na znělku Večerníčku a vyskakuje a piští.....~z~~z~~z~~z~~z~~z~To už bude zase jiná sranda s mimískama!!!~y~~y~~y~~y~
Martina-S 90527
12.10.2009 19:27:12
Simčo, držím palce miminkům, to jsou teda červíčci... holky, jsem normální, když se začínám těšit na druhé miminko? ~:-D~p~
Martina-S 90527
12.10.2009 19:25:43
Koťátko, to je na houby, takhle na začátku podzimu už onemocnět. Ať jste brzo zdraví.
Mab, mně taky uhodla Nykolka asi za deset sekund od vložení~;) Ale kdyby to nebyl Honzík, tak fakt nevím.
Jahny, to mi nedělej takové věci... Hana vyrostla z velikosti S, tak potřebuju dokoupit svrchňáky a právě jsem si říkala, že vezmu něco levnějšího z druhé ruky... a ty vybalíš takové krásné ~n~~n~~n~
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 29140  [Dalších 28360 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.