Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabik_S | 100396 |
|
|
12.10.2009 22:02:23
Dostala jsem se sem az ted, a uz tu nikdo asi neni.
![]() Vsem marudkum preji brzke uzdraveni a klidne noci !! U nas sel Filipek spat s bolavou hlavou, tak doufam, ze bude ok. Tak asi se jdu osprsit a chrupat, at dozenu spanek. |
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
12.10.2009 20:55:08
Tak ještě dneska naposledy jukám, pak už určitě odpadnu
. Docela Vám závidim /opět/, jak si tu plánujete ty další miminka . Edit, kde jsi k tomu morčeti přišla ) ? Dej fotku!!! Já přinest domu morče, tak se ten můj duševně zhroutí ))). Když jsme byli na chovatelský výstavě, tak jsem chvilku přemýšlela, že bychom si domu přinesli králíka, pod záminkou, že jsme ho vyhráli v tombole . Ale Kami povídala, že to nemůžeme tatínkovi udělat .Nám se do klubu marodů přidal pes :-(, ta potvora Meggie zas sežrala nějaký šutry, tak má dietku a proháním jí, aby to ze sebe dostala, snad to bude OK. To už je podruhý . Doufám, že to vykadí a nebudem muset na operaci. Ale to kamení jí musí někdo házet do kotce, teď byla furt zavřená, protože hárá . A pak tam měla všude nablito a šutry v tom .Jo, když jsme u toho hárání, tak kdo by měl zájem o štěně - čistokrevnýho vořecha, tak se hlašte . Na jaře chcem dát Meggie připustit, tak koncem srpna by měli být štěňata . Mamina je nepovedená žlutá labradorka - jak už jsem psala , taťka bude čistokrevný hnědý labroušek .Všem marůdkům pusinu a dobrou noc ! |
| Martina-S | 90527 |
|
|
12.10.2009 20:31:12
Sýkorko, jojo, první dítě, v šestinedělí jsem byla tak vyšokovaná, že tady ze mě měly holky srandu a už mám roupy.
![]() PLAKÁNKU, DRŽTE SE!!!! ![]() ![]() |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
12.10.2009 20:25:23
Ahoj holky všichni nemocňáčci držte se!!!My jsme zatím zdraví,ale je otázka času kdy zas Maty něco dotáhne ze školky...počasí je teda FAKT HNUS,RÁNO TADY LILO ŽE JSEM I UVAŽOVALA JESTLI JET NEBO NEJET DO ŠKOLKY..TÍM ŽE MÁ DNES KERAMIKU JSME JELI,JINAK BYCH ASOI ZŮSTALA DOMA..TOTO POČASÍ nesnáším (caps lock omlouvám se..),ať už je jaro
![]() ![]() ![]() Marti no já už se taky těším na další miminko ![]() strašně to utríká..ale hrozně si malou užívám,jak psala Sýkorka už je to opice vykutálená,ale furt voňavé miminečko oproti tomu našemu zachvíli šestileťákovi![]() je to možný že toto moje miminečko půjde za rok do školy??Asi mě klepne..no minimálně ještě jedno chci...nebo dvě??![]() ![]() ![]() no uvidíme..jen kdyby to bylo dýl tím miminkem..Sýkorko prosímtě a proč je ti blbý mít ještě jedno dítě??Ty babko stará ![]() ![]() Prosímtě v 41 letech maj baby v dnešní době první dítko,klidně,taK CO TY BYS NEMOHLA MÍT 4:...ZASE BY BYLO FAJN ABY mÁJINKA NEBYLA JEDINÁČEK NE??![]() kruci je to možný s tím caps lockem?![]() Já být tebou klidně bych za rok,dva ještě to jedno zkusila pokud chceš..a třeba to vyjde -nevyjde,příroda ví co dělá..no a Basiková má mimčo ve 46..a je stará..není...tak co..ty jsi mladá duchem tak proč by ne..Brňandy co bude s tím srazíkem,to se s takovou sejdem až půjdou holky do školy,NE?? ![]() ![]() ![]() ![]() Vy všichni jdete na 5ti měsíční prohlídy a my ne ![]() jsme zvaní až v 6ti měsících,taže kolik naše berunka váží teď netuším..ale evidentně nestrádá![]() ![]() Náhodou už se těším jak za měsíc bude papkat mrkvičku,myslím že bude mít boule za ušima..kdyby jste ji chudáka viděly jak na nás hladově kouká když jíme a jak se po tom sápe ![]() ![]() Tak holky s nemoc"nátky držte se,klidnou noc!!!! |
| Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
|
|
12.10.2009 20:19:27
Tak Tomášek usl, Naty vytuhla u pohajdy, tak ji jdu přenést a hned lehnu taky. Snad dneska trochu spánku vyjde.
Krásnou dobrou noc přeji. A hlavně klidnou!!!! |
| EditaMT | 39700 |
|
|
12.10.2009 20:15:27
kočenky dobrou noc a moc Vám všem přeju opravdu DOBROU....
jo a mimochodem dneska jsem dovláčela domů zase jedno zvířátko - máme morčáka jmenje se Haribo, tak mu říkám Hari... je divnej... barva i původ neznámý, já když ho chudáka viděla, tak jsem ho musela, já charita vzít.... no uvidíme co z něj teta Editka vypiplá.... uvidíme... papa a doboru noc ![]() |
| plakanek | 87034 |
|
|
12.10.2009 20:11:33
Ahojky,
nedočítám. Obě holky teplota. Kájí mě před půl hodinou šííííleně poblila. Bylo toho nejmíň litr, nechápu, kde to v sobě měla, samý jogurt a kaše, rozmixované s mlíkem. Měla jsem to ve vlasech, na těle, v botách, triko, na zemi, koberec, ona taky na sobě,byly toho fakt proudy, manžel to viděl a pěkně se polekal, jak to lítalo, fakt metr a půl v okruhu, jak jsme stály, všude poblité... no bojím se dnešní noci. Kačka viděla jen ty následky, tak plakala a říkala: chudák maminka, jak mi to kapalo z ucha, vlasů... no spíš chudák Kájinka. Snad to zvládne. Dala jsem jí na noc Nurofen. Usnula, ale bojím-bojím. Takže uklízíme, Káče pláče, že jí bolí nosík, nestíháme utírat, co jí teče z nosu... Tak zatím pá |
| Sýkorka 47 | 73231 |
|
|
12.10.2009 19:56:22
Marti,ty máš jedno? Nedivím se že se těšíš! Já se teď po 18ti letech šíleně těšila na třetí a stráááášně to utíká. Už to není to malinkatý miminečko,co bylo v porodnici. je to opice! Kdyby mi to nebylo blbý,že už je mi 41 a navíc budu na jaře babka.tak si dám říct ještě se čtvrtým.
![]() ![]() Ale já si ještě užiju vnoučátko.....Před chvilkou jsme se nachlámali,jak Mája zírá na znělku Večerníčku a vyskakuje a piští..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To už bude zase jiná sranda s mimískama!!!![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martina-S | 90527 |
|
|
12.10.2009 19:27:12
Simčo, držím palce miminkům, to jsou teda červíčci... holky, jsem normální, když se začínám těšit na druhé miminko?
![]() ![]() |
| Martina-S | 90527 |
|
|
12.10.2009 19:25:43
Koťátko, to je na houby, takhle na začátku podzimu už onemocnět. Ať jste brzo zdraví.
Mab, mně taky uhodla Nykolka asi za deset sekund od vložení Ale kdyby to nebyl Honzík, tak fakt nevím.Jahny, to mi nedělej takové věci... Hana vyrostla z velikosti S, tak potřebuju dokoupit svrchňáky a právě jsem si říkala, že vezmu něco levnějšího z druhé ruky... a ty vybalíš takové krásné ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.