Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
|
|
12.10.2009 18:52:14
ahojky holky moje. než dočtu, tak hlásím, že jsme teď přijeli od doktora. Anička nás tam vzala.
Natálka má začínající zánět středního ucha a hrtanu. Takže ATB. Ze školky celou cestu probrečela a pak doma taky, mezitím přijela Anička a už jsme fičeli. No prý může ve čtvrtek, nebo v pátek do školky, pokud jí bude dobře. No uvidíme. Každopádně už vypadá naprosto zdravě. Heeerečka jedna .-)) Tomík chrchlá, tak se modlím ať sirup zabere. Takže tak u nás :-//// |
| lucilucky+Matyáš 5/09 | 100101 |
|
12.10.2009 18:31:13
Jahny svrchnáčky jsou roztomilé
Taky jsem Matyáše nakonec hodně navlíkla, ale z kombinézkou ještě počkám. Co bych mu pak dávala až budou mrazy krásně jsme dneska zmokli, ještěže jsme včera koupili tu novou pláštěnku na sporťák. Caro znám jen z reklamy, asi to bude něco podobného jako melta. |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
12.10.2009 17:35:24
Jahny, roztomile foto !!
![]() Ja jsem jako tehotna kafe prestala pit, nejak mi to i nevadilo.. V sestinedeli jsem ho taky nepila a pak jsem zacala s Meltou, chtela jsem neco zdravejsiho, prospesnejsiho. Jenze po 3 dnech piti Adamek plakal jako blazen,tak jsem to pit prestala a i on prestal, nevim, jak je to mo zne, ale pak jsme se docetli , ze snad v kombinaci s mlekem muze nadymat. A par znamych nam to take potvrdilo... takze jsem zacala pit normalni rozpustne kafe, dam si tak 1 max. 2 za den. Caro jsem nikdy nepila, uvedomuju si sice, ze to maji v obchodech, ale nikdy jsem nezkoumala slozeni, co to vlastne je?? |
| Emca+Honzík + Daneček | 44475 |
|
|
12.10.2009 17:22:32
máš e-mail. Já to pošlu nejdříve ve středu, dřív se na poštu nedostanu, ano?
|
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
12.10.2009 17:13:51
MANDELINKO,ANO DOSLI,,UZ JSEM DEKOVALA ALE ASI TO ZAPADLO V DISKUZI
|
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
12.10.2009 16:17:34
Maminy látkařky, tak tomuhle jsem dneska neodolala. Tak snad budou stát za to
![]() |
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
12.10.2009 16:12:58
Ahoj prdelky, snažím se dočíst alespoň dnešek. Na kontrole u mudry OK, jen se jí ještě zdál Šíma dost nastydlí, tak v pá znova na kontrolu, pak snad už druhou hexu. Váží 7250g.
Plaky - ať je líp!!! Gabi - taky piju rozpustný, dneska prvně jsem se konečně dokopala koupit si Caro - zrovna jsem ho dopila, je docela dobrý ![]() Kotě, taky buďte fit, koukám, že je to u Vás stejný jak u nás ![]() Tabi, Tamarku už bych nepoznala . Holka šikulka je to! Do toho máme daleko, Šíma je takový flegmatický, klidný mimi. Simčoo, nádherný mimi . Tak malinkatý, sladký, takový drobeček ![]() ![]() . A kterej z nich to je ?Zdravím Saraj a všechny ostatní! Jo, vydrndala jsem dnes na doktorce míry váhy Šimonka /jsem blbec si to vůbec nezapisovala /, tak to dám dohromady a pošlu. Koťátku??? |
| Mab | 26777 |
|
|
12.10.2009 15:13:06
Editko, chválím, chválím
, neboj nezapoměla jsem na tebe . Honzík má tmavé vlásky jen na temínku a tam je má i docela husté, vejš mu ubývají a světlají - to jak si šmrdlá hlavičku o podložku. A navíc krásně svítilo sluníčko, o tom se nám může dneska jenom zdát.![]() |
| EditaMT | 39700 |
|
|
12.10.2009 15:07:53
mně nikdo nepochválí
že jsem taky honzíka dala??? a to já fakt poznám jenom málokoho....Ale u Honzíka jsem si vzpomněla na to letadýlkování.... jen jsem trochu znejistěla, mylslela jsem si, že má víc černých vlásků.... |
| Saraj | 96075 |
|
|
12.10.2009 14:27:52
ahoj holky, tak je venku tak hnusně deštivo a vlezlá zima, že jsme dnes ani nebyli venku. Odpoledne se musím přemoct a s kočárkem vyjet aspoň na chvíli na procházku. Stále více si pochvaluji, jak jsem si v létě užila procházek, posezení na lavičkách, čtení knížek a mimčo zatím v klidu chrupkalo. takže jsme si termín porodu "naplánovali" super. Vzhledem k tomu ,že jsem rodila jako poslední, je fajn tady v diskusi s předstihem číst, co nás s malým za chvíli čeká a kolikrát tu dopředu zodpovíte otázky, co už bych měla na jazyku..:o)) Ale částečně jsem začala i z domova pracovat, tak není tolik času surfovat po internetu..miminka jsou jako vždy krásná a zvlášť ta trojčátka mne dojala..a taky jsem si uvědomila, jak ten čas utíká..měsíce těhotenství se vlekly kolikrát, ale jak se malý narodil, tak doslova letí...:o)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.