| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 29140  [Dalších 28350 >>]
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
12.10.2009 18:52:14
ahojky holky moje. než dočtu, tak hlásím, že jsme teď přijeli od doktora. Anička nás tam vzala.
Natálka má začínající zánět středního ucha a hrtanu. Takže ATB. Ze školky celou cestu probrečela a pak doma taky, mezitím přijela Anička a už jsme fičeli. No prý může ve čtvrtek, nebo v pátek do školky, pokud jí bude dobře. No uvidíme. Každopádně už vypadá naprosto zdravě. Heeerečka jedna .-))
Tomík chrchlá, tak se modlím ať sirup zabere.
Takže tak u nás :-////
lucilucky+Matyáš 5/09 100101
12.10.2009 18:31:13
Jahny svrchnáčky jsou roztomilé :-)Taky jsem Matyáše nakonec hodně navlíkla, ale z kombinézkou ještě počkám. Co bych mu pak dávala až budou mrazy ~;) krásně jsme dneska zmokli, ještěže jsme včera koupili tu novou pláštěnku na sporťák. Caro znám jen z reklamy, asi to bude něco podobného jako melta.
Gabik_S 100396
12.10.2009 17:35:24
Jahny, roztomile foto !!~s~
Ja jsem jako tehotna kafe prestala pit, nejak mi to i nevadilo.. V sestinedeli jsem ho taky nepila a pak jsem zacala s Meltou, chtela jsem neco zdravejsiho, prospesnejsiho. Jenze po 3 dnech piti Adamek plakal jako blazen,tak jsem to pit prestala a i on prestal, nevim, jak je to mo zne, ale pak jsme se docetli , ze snad v kombinaci s mlekem muze nadymat. A par znamych nam to take potvrdilo... takze jsem zacala pit normalni rozpustne kafe, dam si tak 1 max. 2 za den. Caro jsem nikdy nepila, uvedomuju si sice, ze to maji v obchodech, ale nikdy jsem nezkoumala slozeni, co to vlastne je??

Emca+Honzík + Daneček 44475
12.10.2009 17:22:32
máš e-mail. Já to pošlu nejdříve ve středu, dřív se na poštu nedostanu, ano?
simca+klucíí 66211
12.10.2009 17:13:51
MANDELINKO,ANO DOSLI,,UZ JSEM DEKOVALA ALE ASI TO ZAPADLO V DISKUZI
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
12.10.2009 16:17:34
Maminy látkařky, tak tomuhle jsem dneska neodolala. Tak snad budou stát za to :-)

jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
12.10.2009 16:12:58
Ahoj prdelky, snažím se dočíst alespoň dnešek. Na kontrole u mudry OK, jen se jí ještě zdál Šíma dost nastydlí, tak v pá znova na kontrolu, pak snad už druhou hexu. Váží 7250g.

Plaky - ať je líp!!!
Gabi - taky piju rozpustný, dneska prvně jsem se konečně dokopala koupit si Caro - zrovna jsem ho dopila, je docela dobrý :-)
Kotě, taky buďte fit, koukám, že je to u Vás stejný jak u nás ~d~

Tabi, Tamarku už bych nepoznala :-). Holka šikulka je to! Do toho máme daleko, Šíma je takový flegmatický, klidný mimi.

Simčoo, nádherný mimi :-). Tak malinkatý, sladký, takový drobeček ~s~~s~~s~. A kterej z nich to je ~:-D?

Zdravím Saraj a všechny ostatní!

Jo, vydrndala jsem dnes na doktorce míry váhy Šimonka /jsem blbec si to vůbec nezapisovala~o~/, tak to dám dohromady a pošlu. Koťátku???
Mab 26777
12.10.2009 15:13:06
Editko, chválím, chválím ~R^, neboj nezapoměla jsem na tebe~x~. Honzík má tmavé vlásky jen na temínku a tam je má i docela husté, vejš mu ubývají a světlají - to jak si šmrdlá hlavičku o podložku. A navíc krásně svítilo sluníčko, o tom se nám může dneska jenom zdát.~n~
EditaMT 39700
12.10.2009 15:07:53
mně nikdo nepochválí~d~ že jsem taky honzíka dala???

~n~ a to já fakt poznám jenom málokoho....

Ale u Honzíka jsem si vzpomněla na to letadýlkování.... jen jsem trochu znejistěla, mylslela jsem si, že má víc černých vlásků....
Saraj 96075
12.10.2009 14:27:52
ahoj holky, tak je venku tak hnusně deštivo a vlezlá zima, že jsme dnes ani nebyli venku. Odpoledne se musím přemoct a s kočárkem vyjet aspoň na chvíli na procházku. Stále více si pochvaluji, jak jsem si v létě užila procházek, posezení na lavičkách, čtení knížek a mimčo zatím v klidu chrupkalo. takže jsme si termín porodu "naplánovali" super. Vzhledem k tomu ,že jsem rodila jako poslední, je fajn tady v diskusi s předstihem číst, co nás s malým za chvíli čeká a kolikrát tu dopředu zodpovíte otázky, co už bych měla na jazyku..:o)) Ale částečně jsem začala i z domova pracovat, tak není tolik času surfovat po internetu..miminka jsou jako vždy krásná a zvlášť ta trojčátka mne dojala..a taky jsem si uvědomila, jak ten čas utíká..měsíce těhotenství se vlekly kolikrát, ale jak se malý narodil, tak doslova letí...:o)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 29140  [Dalších 28350 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.