Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
5.7.2010 12:32:26
Ahoj, chvilinku mám klid, než se Lukášek vzbudí, Štěpula právě usnul.
Veškeré plány na dovolenou jsou v ohrožení, protože na Štěpánka něco leze...děsím se toho, co se vyklube Bolí ho v krku, začala mu zelená rýma, je protivnej a unavenej.Takže teď mi vyvstává dilema, jestli v případě, že onemocní, poslat do Itálie Tomáše samotného, aby si odpočinul alespoň on, nebo zůstat doma všichni (což tomáš by sám o sobě nejel) a nudit se všichni. ![]() ![]() ![]() |
| T+3+// | 54638 |
|
|
5.7.2010 11:27:16
aachje,ty fotky jsou jako fakt hustý
a to jim nevadilo že na ně blejskáš fotákem?![]() Tomáš mi asi před 14 dny taky říkal,že jel v šest ráno do práce a normálně v Poděbradech u silnice na chodníku leželi na zemi dva páry a ....![]() každej prej na ně koukal a jim to bylo jedno v šest ráno.A to ještě chodili děcka do škol ![]() |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
5.7.2010 7:29:07
Bré ránko,
tak dnes mě mimi nechalo vyspat až do pěti, šikulka malej ![]() Iss, u nás to s vařením není problém, dám Fifi pod hrazdičku nebo do léhátka...vydrží si tam i hodinu hrát a když pak začne brečet tak chce spát. Dám ho do postýlky a můžu jít zase vařit...on jak není moc ňufací tak ho můžu v klidu "odložit" , ale na druhou stranu![]() Aachje tak to je síla fakt a jak píše Kopre,značně nepohodlné ![]() ![]() ![]() |
|
|
4.7.2010 23:56:40
Hodinky...ty by ti mohly vyhovovat
![]() http://www.tchibo.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/cz/-/CZK/TdCzDisplayProductInformation-Start;sid=JRIiSkoHZ1IiEQY2JDUoLkmbLUILuD64E8E=?ProductSKU=0017000&BackTo=phase_6b |
|
|
4.7.2010 23:55:45
To si děláš pr.el
To byla nějaká lepá děva jo? Když tak koukám na tu "postel", tak museli mít pěkně otlačená kolena ![]() No jo no, pořád tu straším ![]() |
|
|
4.7.2010 23:23:00
Kačko
![]() ![]() ![]() Mažu se 30tkou a stejně jsem se dneska opálila, sluníčko je fakt ostré. Kluci jsou namazaní a pod slunečníkem a stejně se určitě opálí...teda Lukášek snad ne. A já když to teď nevypnu, tak tu asi budu sedět ještě zítra ![]() Takže snad naposledy ![]() ![]() |
|
|
4.7.2010 23:14:03
Peťulko tak to gratulace Karolínce k výročí
![]() Já taky miluju hotové a uklizené prádlo Málo kdy se mi ale podaří, aby už nebylo alespoň v pračce nebo na sušáku další ![]() A už opravdu mizím ![]() |
|
|
4.7.2010 23:06:22
Iss, někdy vydrží a někdy nevydrží, ale ráno máme bez nehod, protože to ho prostě dávám tak často, jak on potřebuje a ne jak mě se to hodí
Ale s tím kakáním mi opravdu vydrží...to opravdu vrčí a kouká mi do očí jako by mi to opravdu říkal no a když ho dám nad umyvadlo, tak zatlačí a pak se na mě významně dívá, jak čeká pochvalu ![]() Peťulko, jojo, budu dělat poradkyni, ale myslím, že asi jen tady a těm, kdo o to stojí...nebo to ve mě možná teprve uzraje ![]() Ty jsi v tomhle vedru dokázala žehlit, jo? Já jsem ráda, že jsem ráda ![]() Dobrou holky ![]() |
|
|
4.7.2010 22:24:05
Iss, ona ta bezplenkovka není o tom, že máš dítko bez plen. Ušetříš ale dost plínek a k tomu budeš mít miminko v suchu
Když se pak překonají bojkoty, které určitě časem přijdou, tak dítko vlastně celou dobu nestratilo um ovládat svěrače, takže učení na nočníček může být časnější, přirozenější a rychlejší Štěpánek měl normálně papírovky a ze dne na den byl ve 2 letech bez plen na den i noc. Prostě mu to docvaklo a do týdne bez nehod ![]() |
|
|
4.7.2010 22:20:12
Iss, já teda Lukáška nesleduju skoro vůbec
Když se ráno probudí, tak čůrá co 10-15 minut, takže ho prostě dle hodinek (nechám ho bez plenky) každých cca 15 minut vystrčím nad nočníček a on se vyčůrá, no a tak do hodinky je od tohohole čůracího maratonu pokoj. Kaká mi zásadně po kojení nebo při něm. Takže když slyším, že při kojení začne vrčet a přestane sát, tak mu opakuju vydrž vydrž a on už ví a vydrží nad umyvadlo nebo nočníček a dokojí se potom. Nebo když už mám dokojeno, tak jdu automaticky vysadit a když potřebuje, tak se vykaká Kdybys ušetřila jen ty pokakané plenky a k tomu pár počůraných za den, tak se to vyplatí...tak to mám já ![]() Třeba to můžeme probrat na tom Pražském srazíku ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.