Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
4.7.2010 22:12:53
Iss, já myslím tak 30x30 sm, čtverec bych přeložila na čtvrtiny a pak udělala tento sklad. Jinak to jde lépe z nějaké vícevrstvé plenky (bambusové např.), ale i ze čtverce to půjde. vyzkoušej, protože takhle by mu mohl stačit jeden čtverec, protože tam kde čůrá, má látky tolik, jako bys složila 2 čtverce po celé délce...takže jednu plenku ušetříš a ještě bude mít štíhlejší úvaz
![]() |
|
|
4.7.2010 22:10:14
Iss, ještě mě napadlo, nechceš zkusit bezplenkovku? Ideální je začít co nejdřív, ale jde to i teď. Určitě víš, kdy patriček čůrá, kaká a jaké při tom dává signály, nebo se to dá vypozorovat. Třeba když ho máš nahatého, je to vůbec jednoduché. Pro začátek ho zkus dát v klubíčku nad umyvadlo po kojení nebo po probuzení, jak máš vypozorované, že kaká a říkej třeba ee (nebo si najdi jiné "slovo"). Když nic neudělá nevadí, za 15 minutek zkus znovu (když je vzhůru a nahatý). Když ho zahlédneš čůrat pod sebe na podložce, tak taky říkej vždy to slovo třeba ee a pochval ho. Chvilku to bude trvat, ale pak to vypozoruješ, Patriček to pochopí a pár plíneček ušetříš.
V těhlech vedrech je opravdu ideální začít, protože nemusíš vůbec svlékat při každém vysazení, když už nahatý je Do měsíce uvidíš výsledky ![]() |
|
|
4.7.2010 22:02:06
Iss, tak ho nech nahatého, když mu to vyhovuje, vedra jsou na to dostatečná, dej pod něj plenku a když ji počůrá, tak vyměň. Já mám takhle Lukáška taky celý den nahatého. Plenku dávám jen když jdeme ven a když kojím tak mu přeloženou čtvercovku dám přes zadeček, aby mě nepokakal, což někdy dělá při kojení
![]() Dokud je krásné počasí, tak ať si užije volnosti ![]() |
|
|
4.7.2010 21:59:19
Iss, ono to na těch fotkách působí hodně vycpaně, ale může to klamat. Nudle a 1čč není moc. Pokud to pročůrá, tak se nedá nic dělat a dávaj tak jak dáváš. Možná zkus leda místo novoskladu použít třeba tohle...že by už kolem sebe neměl otočenou plneku v pase, ale měl by jen vloženou vícevrstvou plenečku (nebo i podobně poskládanou čtvercovku) a přes to svrchňáčky... Takhle to používám já.
http://www.branakdetem.cz/clanek/skladani-plen-vicevrstve-pro-chlapecka-52 |
|
|
4.7.2010 21:49:43
Celý den nejím, krom oběda, protože nemám hlad, čas ani chuť, no a teď večír jsem se napráskla čokoládou, koláčem a ještě obilnýma polštářkama
Kyselina hadr ![]() Jdu si lehnout ![]() ![]() |
|
|
4.7.2010 20:54:04
Tak jsem konečně uspala divou zvěř
Tomáš opět není doma, ale od zítřka má volno a odlétají až ve čtvrtek, takže si ho ještě užiju. |
|
|
4.7.2010 17:51:04
Jdeme na ten nákup
![]() |
|
|
4.7.2010 17:37:56
Myšičko nene, tyhle nejsou jednovelikostní, je to velikost M od těhlech...
http://www.branakdetem.cz/bitti-d-lish-snap-in-one.htm Jsou suprové, štíhlounké, vyměňuješ jen vnitřní plenky (pokud nepokaká), jsou tam na patentky, ale skládám do toho i bambusovou vícevrstvou na nudli (rozměr 30x30) a v pohodě vlastně používám hlavně tyhle plenečky, ale Lukýnek do nich moc nekaká, sice mi nikdy ještě neprotekly i když to pustil do nich, ale musí se opravdu správně nasadit, ale jde jen o cvik ![]() Mám tu jednu žlutou vel. M, kterou bych ti kdyžtak prodala, mám jich dost ![]() |
|
|
4.7.2010 17:25:05
Peťulko jojo, příště asi nechám vařit jeho
On byl v ráži, protože jsem si vymyslela, že bych za nima mohla do té itálie na prodloužený víkend přiletět, prkal, že je to zbytečný a že nechápe, když jsem se prve rozhodla, že nepojedu a najednou chci...no, takže byl asi rozjetý. Ale kachnička byla mňamózní ![]() Myšičko, já taky v noci nebudím. Když mi náhodou usne Lukášek bez večeře a prostě už spí, tak ho nechám a holt raději v noci vstanu jednou navíc. Kdyby mě někdo takhle budil, abych jedla, tak mu to taky pěkně osladím a Kiki ti to vrátila, že? No jo no, ponaučení pro příště ![]() |
|
|
4.7.2010 17:19:16
Aachje, já si říkala, že kdybys tu byla, tak můj příspěvek oceníš
![]() upeču bublaninu, ale musím zajet koupit vejce... a kachna i s vnitřnostma v igelitu, taky dobrý ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.