Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lumpice+P+S | 39316 |
|
|
3.7.2010 22:38:48
Nancy, mě se taky Sebík takhle plazí, ale já ho nutím spíš zvedat hlavu a držet.. to se mu moc nechce.... na břiše se mu nelíbí :-(
a v tomhle vedru pije taky jen přední mlíko, ale určo přibírá, jelikož jsem ve velkém zase vyřazovala oblečení. Nosí teď 68 a něco i 74 :-( neskutečný. včera jsem ho měřila a už má 67,5cm, což je o 2,5cm víc než před 3 týdny ! no byla tu kámoška s půlroční holčičkou (a oba rodiče jsou vysocí!!) a ona byla asi jen o cenťák delší než Sebík... asi zdědil geny po mých prarodičích, ti byli oba hodně vysocí ! |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
3.7.2010 21:12:36
no pozadu byl s tím úsměvem a to je ta sociální složka, na kterou ta mamina nejvíc čeká..ale dočkala jsem se, jinak si nemyslím, že by byl pozadu
![]() Ale myslím, že se fakt asi příkrmům nevyhneme, malý pořád nepřibírá , už je to měsíc a má stejnou váhu, tohle nám asi jen tak neprojde, navíc si přidal kojení a nic... Kdyby to bylo 14 dnů tak neřeknu, ale měsíc asi není dobrý![]() Nejhorší je, že asi vím čím to je, nikdy nevypije všechno mlíčo, po vypití když si zmáčknu tak je pořád nějaké mlíko a hlavně nechce mi už měsíc pít zadní,vypije jenom přední, trochu ho to zaplácne, že nemá hlad, ale nic si neuloží ![]() |
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
3.7.2010 20:31:29
Nancy, taky se tu usmívám, jak si se bála, že je Fifi pozadu
![]() Myško, asi zkusím na radu holek ze založené diskuse pořídit na opruzeninu Imazol. Zadeček má úplně běloučkej, na to je látka bezvadná, ale holt ty tři brady a myšelinky po těle nás trochu trápí. Bezplenkovka...no, já jsem dost spokojená. Lukášek je teda šílený průtokáč, protože běžně kaká tak 4x denně. Když náhodou některý den jde jen 1 nebo 2x, tak den po-té mi to vynahradí Třeba dneska byl 6x z toho 2x do plínky v době, kdy jsem u něho vůbec nebyla, takže spíš moje chyba. V papírovkách by asi s tímhle tempem byl věčně opruzený. Čůrání moc nereším, protože v podstatě celou dobu co je vzhůru, cůrá co 10-15 minut...to bych nedělala celý den nic jiného, než vytahovala nočník. Ale když nejsme zrovna mimo, tak je v těhlech vedrech stejně naháček bez plenky a počůrá se pod sebe, tak otočím nebo vyměním a je stále v suchu...nebo spíš na suchu V noci už zas plenku dávám, protože se teď v těch vedrech budí 1x na kojení, takže někdy má ráno 1x učůrnuto, někdy sucho... |
| T+3+// | 54638 |
|
|
3.7.2010 18:37:38
Ahojky holky,
když tady zápasíte s facebookem,naházela jsem tam zbytek fotek ze včerejška,kdy jsme byli s Xypetulkou a Nikobaj na nožičkách ![]() Ted jsme se vrátili od babči z bazénu,co my tam zase vychlemstali vody Tomík jednou utopenej,Týnka asi stokrát-naučila se dneska potápět,je to moje šikula.S Tomíkem hlásím také pokroky,dneska jsem s nim už plavala po hladině a nebál se.Začíná znovu objevovat ztracenou důvěru,tak si to nesmim pokazit a do konce léta by snad mohl bejt úplě sám i v bazénu...Samíka jsme měli celej den doma,dneska bylo teda příšerně,ani jsme ho ven nevytáhli,jen když jsme jeli k babí a těch 20 minut v přehřátým autě mu úplně stačilo![]() |
|
|
3.7.2010 17:34:27
Lete, já jaksi zapomínám cvičit a pokud si vzpomenu tak je to pořád ten jeden cvik....nemám z toho ten pocit...u toho přetáčení bych tomu věřila
![]() v kolikati začínají plazit? Nemá už nárok? nehlědě na to, že se s ním pořád peru, bo si chce sedat , to ale spíš ze zvědavosti.. když se zvedá tak víc vidí![]() |
|
|
3.7.2010 16:38:23
Iss, používám sklad na draka, ale mám hodně plenek 80x80, takže ani teď nemám problém...ale je fakt, že tyhle úvazy už moc nepoužívám, vlastně jen večír před koupáním, když ho dávám třeba Tomášovi, tak aby ho nepočůral
![]() No a neměla bys lepší jen čč složit jako vícevrstvou na takovou nudli s více vrstvama v předu (pro chlapečka) a jen na volno dát do svrchňáčků? Já to tak někdy dělám s kapsovkama, které takto jako svrchňáčky použiju... |
|
|
3.7.2010 16:28:51
Holky, prosím, Lukášek se mi oprudil do červena pod krčkem. Jak má ty 2 až 3 bradičky, tak se v tom horku prostě paří. Čím to vyléčit? Zkusila jsem na to máznout weledou, co mám na zadek, ale nepřijde mi, že by to pomohlo...
![]() |
|
|
3.7.2010 15:32:58
holky, tak taky se vám děcka plazí?
Jak je na bříšku tak pořád někam putuje...kolínka pod sebe, nadzvednout zadeček a šup dopředu , vypadá to srandovně, půl metru dá za chvilku![]() ![]() Asi je to normální, ale já na to nejsem jaksi psychicky připravená....přestává být čím dál víc ňufací miminko ![]() |
|
|
3.7.2010 13:11:54
tak hlásím, tady v baráku je 31 °C jdu omrknout ten bazén
|
|
|
3.7.2010 11:43:53
Myško, Jirka to dělání dětí distribuuje na facebooku
, na to, že se mu to zdálo jen na hmmm , slušný![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.