Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
4.7.2010 17:18:05
Taky zatapetkuju
![]() Takhle se kluci dneska celý den cachtaj ![]() ![]() Iss, Lukášek má plenku taky pod pupíček a přijde mi to tak akorát, ne nízké a vypadá to pohodlně, ale nemá ji tak naducanou... ![]() |
|
|
4.7.2010 17:03:18
Holky, já jsem pako na entou
Jsem si chtěla upéct ořechovou buchtu a že jako k tomu použiju ten nový tyčový mixér, co jsem dostala k narozkám. No, takže hodím ty ořechy do nástavce a sekám a sekám a když jsem je nasekala, tak koukám, že jsou v tom bílé kousky...ona na těch nožích byla krytka vysekala se stěma ořechama takže jsem ty ořechy vyhodila, jdu to vymýt a strčím to pod tekoucí vodu i s tím motorkem Všimla jsem si toho hned, tak doufám, že mi bude fungovat ![]() Takže buchta nebude, ale mán na něco chuť, tak si sjedu nakoupit. Dneska už raději nic kuchtit nebudu ![]() |
|
|
4.7.2010 16:38:16
Já mám Lukáška taky nahatýho...čůrá pořád, ale to neva, mám 2 pratelné přbalovací podložky, taj je střídám, druhá mezi tím uschne a večír je přemáchnu...stejně čůrá skoro vodu
![]() Iss, já bych tu plínku zmenšila tak, aby sahala tak akorát k pupíčku, o patentek výš, než je na to úplné zmenšení. A druhak, proč je tolik vycpáváš? Když zrovna nejdete na dlouhou procházku, tak by stačila 1 čč a vyměnit častěji, ne? Krásný fotečky, ta s váškou je obzvláště vyvedená Moc ti to na společné fotce s patričkem sluší ![]() Jinak ta Bum Genius kapsovka vypadá podobně jak Pop Inka, jak je to s velikostí nevím, ale právě jsem to vyzkoušel maximálně roztažené na Štěpulovi a šlo by to Měl to teda spíš už jak bokovky a dopla jsem tak tak, ale má 16 kg a 98 cm ![]() Myšičko, mně takhle Lukášek kadil včera, bylo to řídké vodovaté a často asi 6x nebo 7x byl Průjem by byl spíš hlenový. |
|
|
4.7.2010 13:08:31
Iss, já ho prostě nechávám ležet a vařím. Ono když máš 2 děti, tak to ani jinak nejde. Někdy křičí, ale spíš už jen vyjímečně, protože je zvyklý, že leží sám, i když je vzhůru. Většinou je na hrací dece nebo v lehátku a to klidně vedle linky na zemi, abych na něho třeba mohla mluvit, nebo ho občas polechtat, pohladit...Někdy zvládám hůř, někdy líp, podle nálady. Nejdřív jsem měla Lukáška naučeného jen na chování, po položení řval jak tygr, ale jakmile přestal mít koliky, tak jsem se snažila naopak naučit ho na ležení, střídám mu polohy, prostředí, hračky a zvládáme už slušně...někdy mu pustím telku, když nutně něco potřebuju udělat a on by křičel...to zabírá
![]() A jako srchňáčky si pořiď Bum Genius Flip, nebo Bum Genius Kapsovku. Jsou fakt výborné. Lukášek je má zapnuté na tu prostřední velikost, ještě se dají povolit na dýlku a na šířku taky dost a to mám celkem puclíka. Různé maminky na ně psaly zkušenosti, že vydrží snad do 15ti kil, ale to určitě nebudeš potřebovat...spíš tak do těch 12, 13 ![]() Lete, mně se třeba Lukášek nenechal přehazovat, jakmile jsem to udělala, tak už prostě pít nechtěl a hotovo..no a pak si řekl třeba za půl hoďky, to bych se zbláznila. Spíš bych možná zkusila odstříkat to přední mlíčko, jak tu někdo radil, ale nejprve bych zašla na zvážení k dr., protože ač ti domácí váha ukáže 3x po sobě stejně, kdo ti zaručí, že o týden později neváží trošku jinak... K obědu jsem udělala Kačení prsa na medu a dostala jsem sprdunk, že prý se to strašně vypeklo a je toho málo a bla bla bla...no vděk jak blázen, příště se na něj vyprdu a dám mu chleba ![]() |
| T+3+// | 54638 |
|
|
4.7.2010 0:55:28
Holky,já se nudím...spát nemůžu,koukám na novu na ten horor...
|
| T+3+// | 54638 |
|
|
4.7.2010 0:55:03
myši,ty jsi teda šikovná
nepila jsi něco? |
| T+3+// | 54638 |
|
|
4.7.2010 0:15:44
lumpi,to jste takhle velcí???my máme jít myslím 14.ted na další prevenar ,tak si ho nechám rovnou zvážit a změřit,ale abych pravdu řekla,nedoufám v to,že by měl víc jak 62cm,protože dneska jsem vytáhla bodýčko 50 a ještě jsem ho do toho normálně oblíkla
ze skříně jsem teda ještě nedávala pryč nic![]() |
| T+3+// | 54638 |
|
|
4.7.2010 0:11:05
Bezplenkovky...holky,jak to děláte když jdete k doktorce:Berete sebou nočník?
|
| T+3+// | 54638 |
|
|
4.7.2010 0:09:12
myšičko,jééé,21.8. máme s Tomášem výročí 6 let od svatby...
|
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
3.7.2010 23:06:13
Petí, s tou Eshou jsi mě pobavila, kočička...
![]() s tím kojením, on je potfůrka, on raději nebude pít už ani z druhého než aby vypil jedno pořádně , do toho druhého ho vlastně musím donutit![]() Lumpi, malý na výšku taky roste, ale váhu má skutečně pořád stejnou..vážím ho na digitální, ale třeba i třikrát za sebou a pokaždé to ukáže stejně, takže až tak mimo asi nebude ![]() Myško, mně nejde ani o finance ani o pohodlí, ale čistě pro zdraví miminka...oba jsme alergici a fakt mám pocit, že čím dýl budu kojit, tím líp pro něj, ale pokud to jinak nepůjde tak začnu přikmovat, ale kojení se určitě úplně nevzdám..sama jsem zvědavá co mi na to řekne doktorka ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.