Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kami, Johanka+Jáchym | 71113 |
|
|
1.7.2010 8:51:17
Summer, určitě se uvidíme...Byla bych ráda, kdybyste přijeli....a klidně na celý den!!!! Pokud bude hezky byla by to paráda....
U nás teď vede v puse ukazováček a někdy to vystřídá s prostředníčkem...vypadá to fakt úchvatně...a nesaje, ale žužlá ![]() Lete, třeba bude takhle pohodovej pořád, některý děti to tak opravdu mají...Johanka byla stejná...a do dneška je zlatá...jem to usínání už musíme hlídat, jak se přethne, je jak z divokých vajec...ale je to nic o proti Jáchymkovi ![]() |
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
1.7.2010 8:51:12
Summer, to se brání těžko, ale když je na bříšku, tak ho prostě hlídám a přitlačím mu zadek k podložce, když vidím, že se chystá otočit, nebo ho otočím sama. On to i přestává dělat sám, jak ho v tom nepodporuju. Nebránila bych mu v tom až tehdy, kdy se mi bezpečně sám otočí ze zad na bříško.
Se štěpánkem jsem chodila na rehabilitační cvičení, protože byl předčasně a tohle mi tam sestra hodně kladla na srdce, že když si mimča zafixují špatný pohybový stereotip, tak se to musí pak složitě odnaučovat u učit správně. Tak to dodržuju i u Lukáška ![]() |
|
|
1.7.2010 8:46:29
Nancy, pokud ty ruce nesaje a necucá konkrétní prsty, tak je to v pohodě, prostě zkoumají a chtějí "okusovat", co je po ruce a ruce jsou po ruce stále
Tohle nechávám, ale stále kontroluju, aby si tam nezačal rvát a cucat palec a ukazováček...což jsou u nás kritické prstíky ![]() Summer s tím mluvením jsem to taky slyšela, že u vícejazyčných rodin to trvá, ale na druhou stranu vašim dětem upřímně závidím, že mají 2 mateřské jazyky ![]() |
|
|
1.7.2010 8:41:20
Myslím, že ani přes ty kolínka to není správně, ale špatný návyk by získat nemusel, protože je to dost namáhavé
![]() Lukášek taky reje čumáčkem v podložce Oni mají v tomhle věku slabé ručičky, to ještě chvíli potrvá, než zesílí, tak jim ani nic jiného než rytí, nezbývá ![]() |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
1.7.2010 8:39:32
Kopre u ná jsou to většinou taky celé ruce a nesaje je, ale kouše, tak to mám tak nechat?
|
|
|
1.7.2010 8:38:43
no a když jde přes ty kolínka a převrátí zadek, tak je to správně? Vypadá to komicky tak to asi úplně ono nebude, co? Navíc si zarývá čumák do prostěradla
![]() |
|
|
1.7.2010 8:38:26
Jo a prsty v puse se mi podařilo hóódně omezit, palec je jen když nedám dudlík, při hraní si už necucá konkrétně prsty, ale většinou si oblemcává celé pěsti, což je v pohodě, ale byl to teda boj, týden nasazování rukavic a stále hlídám
![]() |
|
|
1.7.2010 8:36:18
Lete, režim začnou děti určitě vyžadovat mezi 6 a 9ti měsíci, ale uvidíš. Každý je jiný, tak zatím užívejte, že Robinek zvládá v pohodě
![]() Nancy, nějaká podobnost tu je, no Ve strkání kolínek pod bříško mu nebráním, bráním mu jen v tom otáčení z bříška na záda, překlápí se totiž váhou hlavičky, což je špatně a získal by špatný návyk, jen si už nepomatuju, jak je to správně, ale vím, že tohle je špatně ![]() |
|
|
1.7.2010 8:31:37
Koprééé ty jsi zlatíčko, konečně vidím , že Lukášek (opět kluci přes kopírák) vyvádí s tím poloklečením na čtyřech....necháváš ho při tom nebo mu to mám nějak zatrhnout (mimochodem souboj dudlík x palec - zatím nerozhodně)
|
|
|
1.7.2010 8:29:55
mezník pro otáčení je 6 měsíců...nějak mi to číslo vypadlo.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.