| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 28939  [Dalších 28669 >>]
sosak 102547
21.8.2010 21:30:05
ahojte, tak po dlouhé době se zase hlásíme. My už ve sporťáku jezdíme od července, nejdřív kvůli vedrům sporťáček víc větrá a pak už se mi nechtělo malou dávat do korbičky protože ve sporťáku je spokojená. Byli jsme na čtyřměsíční prohlídce (v 18 týdnech) malá má 7100 g a 74 cm. Zatím pořád kojíme. Ted mi doktorka doporučila po ukončeném 5 měsíci začít dávat trochu kaše obsahující lepek, prý si na to kojené děti lépe zvykají. Tak uvidíme co na to malá řekne. A jak se máte vy?
Rybka24 94386
21.8.2010 20:47:05
Mohla bych se k vám přidat? Je mi 26, rodila jsem koncem března, už máme doma jednoho téměř 3. letého kluka. Moc kamarádek se stejně starými dětmi nemám. Zatim budujou kariéru. Co děláte vy?
kramlinka88 103565
20.8.2010 9:21:30
Ahojky,

ještě jsem tu nebyla, ale hlásím se do klubu ;-)
Náš Honzíček je narozený 1.března a už jedeme v příkrmech, ale pořád v tom trochu tápu....
Jinak na bříško se začal přetáčet sám, když mu byly 4 měsíce a asi týden. Takže už jede jak drak, akorát zpátky se mu nějak nechce :-( Jako občas se mu to omylem podaří, ale cíleně se mu to nedaří. A s tím sedáním to máme úplně stejně a do sporťáku jdeme od září...
Nelisara 109448
19.8.2010 21:59:32
Lucupir,jsem ráda,že se hlásíš~;).Taky už uvažuju že sundám korbičku,malá pořád zvedá hlavičku a chybí jí ten rozhled.Máme Tako Jumper a korbička je 75 cm-no a malá těch 70 cm už asi bude mít.Posledních pár dní se taky hodně přetáčí,už to není,že kam ji položím,tam ji najdu:-).Jinak ve středu jdem do poradny,tak písnu jak jsme vyrostly.Taky už někdo dáváte příkrmy?~3~
Lucupir & Mary 26/03/10 100503
19.8.2010 15:47:17
zdravím..taky už jsem se chtěla ozvat co s vámi je ~;)Jak jste na tom?
Naše malá už chce sedět, aby měla o všem přehled, jinak se vzteká a vzteká. Pomalu budem přecházet na sporťák, protože v korbičce má už málo místa. Taky se vám zdá že ty kočárky jsou čím dál menší? ~d~
A za poslední tři dny se zdokonalila v přetáčení na bříško, jen zpátky na zadička ji to dělá problémy. Jen to pasení koníčků nic moc, ale tak nemůžem mít všechno ~:-D
Nelisara 109448
19.8.2010 8:39:33
Tak kdepak se touláte,co jste byli pro obnovení diskuze?Už je tu klid,ale zase nějak moc velký~;).To mají "ty staré" březňačky určitě radost,že to tu bez nich nejde.Tak pište,pište, co vaše~p~.
lumpice+P+S 39316
11.8.2010 21:58:12
Nelisaro nepoužívám nic.. ale je fakt, že mě vlasy nepadají - ani po prvním porodu jsem to neměla... možná to je tím, že je mám odjakživa dost husté, tak ani v těhu moc nehoustly a teď nemá co padat navíc... nevím.

asi bych zkusila vápník - hořčík - zinek, to je na všechno.
Myšička21 98603
11.8.2010 12:26:17
Nelisaro, nic speciálního, jen klasika něco jako mulťák, kde je všechno... Ale taky mi vlasy padají mega, mega... Prý je to normální, tak nám asi nezbyde než doufat, že to brzy přejde ~;((
Nelisara 109448
11.8.2010 9:05:12
Holčiny,používáte na padání vlasů nějaké vitamíny,nebo tak něco?Děkuji~x~
Z+2 109449
6.8.2010 11:14:03
My teda olejíček už nepoužíváme. V kyblíku jsme ho kápli do vody a tak se jím Tonda natřel tak nějak sám. Co to bylo za značku netuším. Zmijí bych se moc nebál. Pokud po zahradě bude pravidelně běhat dítě, tak utečou. K tomu, aby se odhodlala uštknout něco tak velkého jako je člověk, je třeba naní vyloženě stoupnout.
Protijed by měl být k dispozici, takže řešení situace je k dispozici. U mimča by to samozřejmě žádná legrace nebyla, ale fakt se to nestává. ~6~
Nemocná kočka je nepříjemná. Jenže s tím nic nenaděláš. Jsi dobrá, že jsi tam měla tu síťku. My ji prakticky nepoužíváme. Tonda poštípanej nebývá. Kočka by se do kočárku musela dostat přes dvě Berňačky, takže ta nehrozí. ~:-D
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 28939  [Dalších 28669 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.