| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 28939  [Dalších 28659 >>]
Nelisara 109448
6.8.2010 10:40:16
Díky za odpovědi.Musím vám napsat co se mi stalo.Kočárek s malou jsem dala před vchodové dveře a zapla chůvičku.Po chvilce jsem slyšela divný zvuky,tak se jdu podívat a na kočáře seděla kočka a škrábala se přes síťku dovnitř.Malou to samozřejmě vzbudilo.Kočka byla evidentně nemocná a vypelichaná.Nechci ani domyslet,kdyby tam ta síťka nebyla.Bydlíme v rodinném domku na vesnici 10 let a nikdy se nám žádná kočka po zahradě nepromenádovala.No a asi tak před měsícem jsem nechala pootevřený dveře na terasu, šla věšet prádlo a v obýváku u dveří byla malá zmije.Tak metr od tam nechávám malou na dece pod hrazdičkou.Hrůza~q~.Naštěstí spala zrovna v ložnici.Do teď jsem z toho pěkně vyděšená,když starší syn běhá po zahradě kde máme samý kytky a stromky jestli tam někde nejsou další.Ach jo,do letoška jsem si na zahradě užívala idylku.
Lucupir & Mary 26/03/10 100503
6.8.2010 10:21:51
ahoj, my používáme pokaždém koupání olejíček, zrovna malou promasíruju moc se jí to líbí. Nejvíc se nám osvědčil olejíček od Sebamedu.Teď teda používáme nějakou namíchanou mastičku z lékárny, protože se malé udělal exem na ruce, děsný, hodně ji to svědí a nechce to mizet ~:(
vendyna (Janinka + Alenka) 85221
6.8.2010 8:31:34
dobré ráno, díky za odpovědi.

Myšičko, klid, na přetáčení má čas. Naše prvorozená začala až po půl roce. Taky jsem ted ze začátku nechtěla věřit, že se Alenka přetáčí, podezírala jsem Janu, že ji otáčí, když u toho nejsem. Je to fakt brzo. Kristýnka má fakt ještě hafo času a bud ráda, aspoň "je víc v klidu", mně už se mele na přebalováku, to je děs.

ad olejíček, já to střídám. Mám od Hippu a jeden malý Aviril a nějaké mléko od Nivei. Pokaždé šáhnu po něčem jiném, holky nemají s pokožkou problém. Mažu jen po koupání a koupu každý třetí den. Když byly vedra, tak jsem koupala i denně, ale jen čistou vodou, spíš taková sprška.
Myšička21 98603
6.8.2010 0:11:53
Máš to na mailu :-)
Taktéž dobrou noc a opravdu ti moc, moc, moc děkuji ~m~
lumpice+P+S 39316
5.8.2010 22:26:24
Pošli mi to na lumpice80@seznam.cz
už to mám stažené, tak ať to mám hotovo, ale asi až zítra ráno, jdu spát,
všem dobrou noc
Myšička21 98603
5.8.2010 22:05:06
My koupeme 3-4x do týdne, jak byla ta vedra, tak tedy třeba i 3x za den, ale to nebyla vyloženě koupel, spíš jen ochlazení :-) Nepoužíváme žádné olejíčky ani pěny do koupele ~a~ jen obyčejné glycerínové mýdlo a olejíčky po koupeli jen když je potřeba, většinou nic, malá má krásně hebounkou kůži a vůbec ji nemá suchou ~6~ naopak, po olejíčku se jí víc dělali potničky a to i když nebylo žádné extra velké vedro
Myšička21 98603
5.8.2010 21:59:25
Lumpice, díky moc, jsi zlatíčko ~m~ mi kdyžtak napiš mail na sebe a pošlu ti odkaz kam je můžeš uložit rovnou, ať to nemusíš posílat mailem ~;) opravdu moc díky ~R^
lumpice+P+S 39316
5.8.2010 21:38:30
Nelisaro,
já používala Oilatum u staršího, je super.
Weleda je na mě moc mastná.... po koupeli mažu jen pokud mám pocit, že je dítko vysušené, jinak ne.

Jinak Sebík se přetáčet nechce taky... je pohodlný, umí to, ale nechce, ani v noci. zase naopak se umí v pohodě přetočit z břicha na záda,ale jen za hračkami a za bráchou, jinak nic.
všeobecně je to pořádný pohodář.

Myšičko, já ti fotky musím uložit k sobě a pak ti je přepošlu mailem - ale musíš vydržet, máš jich tam moc.~3~
sosak 102547
5.8.2010 21:19:47
jo a koupeme každý den, máme to už takový naučený rituál.
sosak 102547
5.8.2010 21:18:47
ahoj, my olejíček nepoužíváme, dřív jsme používali, taky ten od weledy ale pak jsem koupila od Nivei pěnu do koupele s olejíčkem a už nemažeme a malá nemá vůbec vysušenou kůžičku.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 28939  [Dalších 28659 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.