| lumpice+P+S | 39316 |
|
|
3.8.2010 21:58:15
Jitti, já měla u staršího období, že jsem měla pocit, že mu to musím nutit.... pak jsem si vcelku brzy uvědomila, co nucení k jídlu dělalo se mnou :-(
tak jsem ho nechala... nejedl jogurty, salámy, maso, omáčky nic... všechno jen suché.... a dneska krom másla a rajské jí všechno.....sám si řekl a je v pohodě. je tedy pravda, že to není žádný "kus" chlapa, ve 3 letech má asi 14 kilo, ale spíš má svaly než aby byl nějaké vyžle. |
| Kammca | 75804 |
|
|
3.8.2010 18:34:25
sosáku, já už jsem si zvykla, starší syn byl to samé budí se i teď dvakrát
za noc a to už má 3 roky. |
| Jiti. | 102322 |
|
|
3.8.2010 13:46:36
Jsme na tom podobne, male je 22 mesicu a k 10 kg se uz blizime
. Stale jeste kojime rano a vecer (je atopik). Pres den pak bojujeme skoro s kazdym soustem. Jak se zda, asi ji to staci... Ale je to docela zoufale... Presne se u me take stridaji obdobi zoufalstvi s obdobim "tak nejez", me je to jedno. |
| sosak | 102547 |
|
|
3.8.2010 9:31:08
Tak je pravda že když je malá unavená, musim ji dát do postýlky a musí si chvilku pospat jinak nebude jíst vůbec jen brečí a nedá se utišit, ale stači jen třeba deset minut a je odpočinutá, a můžem pokračovat v jídle. Jinak taky plně kojím.
|
| lumpice+P+S | 39316 |
|
|
2.8.2010 22:25:13
Sosak, s tím vstáváním by sis zvykla, tělo se přizpůsobí.... já ani nechodím přes den spát apod /tedy né že bych měla kdy, starší syn už rok nespí po obědě/ ale prostě únava na mě dosedá spíš kolem 23hodiny večer
... ale je fakt, že děti vstávájí kolem 8 ráno |
| lumpice+P+S | 39316 |
|
|
2.8.2010 22:23:58
Z+2, Sosáku... my bojkot jídla máme jen když je malý unavený, to prostě odmítá pít, zatímco ten starší se vždy uspal u prsa,tenhle je přímo opak.... jak přetáhne, nic nepomáhá :-(
já nedávám přes den ani v noci žádné čaje ani vody, ani mlíka navíc, jen kojím.... totéž u staršího ... a ten spal od 2 měsíců 12 hodin v kuse a cca do půl roku, pak jsem ho uspala jednou u prsa a už nechtěl jinak, Seby se budí furt co 2 hodiny, málokdy vydrží víc, ale už taky spal 6, ale už nechce ![]() pokaždý sosá jako o život, je vidět, že opravdu tahá, není to jen o tom tulení k mamině.... vstávání mi nevadí, jelikož Sebík spí s námi v posteli, tak jen dám prso a spím s ním )a co se týče buzení manželů, tak ten můj je vzhůru tedy hodně často.... musím přiznat, že jsem ho už v rámci zachování spánku kvůli práci evakuovala do druhé ložnice ))) |
| sosak | 102547 |
|
|
2.8.2010 21:08:37
Kammco, to si vůbec neumim představit takhle často v noci stávat.
|
| Kammca | 75804 |
|
|
2.8.2010 14:10:11
Ahoj, malej mi dělá u prsa to samé a hlavně když je unavený a nevyspaný.
V noci se budí cca 2-3 hodiny, tak když tu čtu že někomu spí mimčo celou noc, tak jen tiše závidím |
| Jitka + 3 děti | 42500 |
|
|
2.8.2010 13:52:22
ahoj všechny zdravím při pondělku - tady je zatím slunečno a teplo (k večeru tady hlásí pršení - tak uvidíme jak to výjde). Adámek (4 roky) se nám v sobotu vrátil z dovolené z Krkonoš (tam byl s našima) - jen jsme vyprali a usušilo jeho prádlo - a v neděli k večeru odjel na další dovolenou (s druhou babičkou a dědou) - tentokrát jenom tady kousek (Třebářov u Moravské Třebové) asi 30 km od domu. Tak jsme teď doma s Matyáškem.
zde pár fotek z Krkonoš /moc popisu vám k tomu nedám - protože jsem tam nebyla - tak nevím kde je co foceno/ ![]() ![]() dinopark Sklarzska Poreba - Polsko ![]() ![]() ![]() ![]() |
| sosak | 102547 |
|
|
2.8.2010 12:32:47
Někdo mi říkal že kolem 4 měsíce je bojkot jídla normální. Tak snad jim to dlouho nevydrží.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.