| Nelisara | 109448 |
|
|
5.8.2010 21:14:12
Ahojte,chtěla jsem se zeptat,když už tu byl dotaz na koupání,jestli používáte po koupeli olejíčky? Já jsem používala od Weledy měsíčkový,ale od té doby co byly ty vedra,tak žádný.Starší syn měl suchou kůži,to nám doktorka i předepsala Oilatum,ale malá i když ji ničím nenamažu,tak je hebounká.Jinak koupem ob den.
|
| Myšička21 | 98603 |
|
5.8.2010 19:25:18
Vendyno a Z+2, naše Kristýnka se přetáčet nechce
určitě to umí, ale prostě se jí nechce, přetočí se mi jen ze spaní v postýlce... Někdy vůbec, někdy několikrát za noc ale zase se snaží sedat o sto šest... jakmile ji chytnu za ruce, tak se sápe nahoru a snaží se zvedat i když jí nedržím v kočárku úplně extrémě, přišla na to, že se může chytit kraje korbičky a přitáhnout se má to dobře vymyšlený ![]() ![]() |
| KačkaP;Kubík 06;Anička 10 | 48737 |
|
|
5.8.2010 16:08:09
Ke starým březnovkám už se nikdo přidávat nebude----není totiž důvod.Udělejte si svoje.
|
| Z+2 | 109449 |
|
|
5.8.2010 15:01:26
Staré březnovky jsou ty co odešly. Ty co zůstali jsou asi nové březnovky.
Jestli se tám dá vlézt se od nich asi dozvíš. Pokud ne, tak asi zvaná nejsi. Sem chodit můžeš i když tě holky vezmou mezi sebe a ikdyž nevezmou. Naš Toník se přetáčí taky o stošest. Začíná být schopný i se dostat tam kam chce. Zatím jen s minimálními úspěchy se snaží plazit. Na kyčlích byl před chvilkou a má je úplně vpořádku. Tak, tak. |
| vendyna (Janinka + Alenka) | 85221 |
|
|
5.8.2010 14:26:41
hele, koukám, že se tu nic neděje. Je mi fuk, jestli tady proběhla nějaká hádka.
Co jsou to "staré březnovky"? Odešla snad část lidí někam na dámu? Pokud ano, dá se tam vlízt? Totiž já sem nechci nějak pravidelně chodit, fakt nestíhám (mám červenec08, kavárnu a jednu diskuzi na dámě, kterou už taky dost šulím), ale přeci jen bych ráda, kdyby tahle diskuze normálně fungovala, páč nikdy nevim, jestli se na něco nebudu potřebovat zeptat ohledně Alenky, přeci jen, všechno není stejné jako u prvorozené. To že sem pravidelně nechodím, neznamená, že sem občas nevlítnu s prosíkem o nějakou tu radu nebo poradu. díky za odpovědi ![]() |
| vendyna (Janinka + Alenka) | 85221 |
|
|
5.8.2010 13:03:31
Baf, tak co se to tady děje???
![]() Ženský, vůbec sem nechodím, ale nakoukla jsem, nedalo mi to. Jak se mají vaši mrňousci? Ta moje poletucha se už měsíc a půl překuluje sem a tam, takže musím furt dávat extra bacha, už ji nemůžu nechávat ani uprostřed letiště. Je tu někdo, kdo měl dečku kvůli kyčlím a už ji nedává mimču? Za jak dlouho jste dostali pozvánku na kontrolní rentgen? Alenka ted na konec srpna, to jsem zvědavá. |
| Myšička21 | 98603 |
|
4.8.2010 23:46:04
Jestli jste tu někdo ze "starých březnovek", tak si prosím přečtěte vzkaz v deníčku... Díky...
|
| lumpice+P+S | 39316 |
|
|
4.8.2010 22:00:00
Z+2
my denně nekoupeme, starší měl ekzém a bylo nám doporučeno nesmývat mu jeho "imunitu" každý den, Sebyho umeju pod krkem, a pindíka každý den, ale koupeme tak obden, někdy ob dva. vodu má rád docela v pohodě, ale do vany se mu vždy nacpe i ten starší, tak si toho moc ještě neužívá ![]() |
| Myšička21 | 98603 |
|
4.8.2010 11:53:09
Z+2 bezplenkovka je úžasná
my ji praktikujeme od 5 týdnů juj to už je dlouho máme lepší a "horší" dny, do nočníčku něco udělá skoro pokaždé, i když ze sebe vymáčkne třeba jen kapičku nejdelší co jsme měly suchou plenku bylo asi 5 přebalování, takže nějakých 16/17 hodin ![]() dařilo se nám zachytit 90% kakání, teď máme tedy trochu opak a 90% jde do plenky, ale to se spraví na prdíky to taky pomáhá úžasně asi měsíc s tím Kiki neměla problém vůbec, ale jak jsme začaly kvůli blinkání dávat Nutriton, tak ji zase začlo bolet bříško ![]() ale poloha v klubíčku pomáhá fakt hodně ![]() K plenkám, používám hodně druhů, oblíbenost jak kdy... jako novorozenec byla drobounká (2,7kg) tak byl trochuproblém s plenkovýma kalhotkama, používala jsem tedy čč (klasické čtvercovky) nebo vázací plenky a kalhotky buď od bambina nebo doma upletené vlňáčky. Pak když už byla větší, tak jsem objevila jednovelikostní pop-in plenky a do těch jsem se zamilovala a nakoupila si další takže používám hlavně tyto a pak čč na novorozenecký sklad (Kiki má tak 5,3-5,4kg) s bambusovou vkládací plenkou (taková ta nudle) a v těch vedrech sem nejvíc používala vázací plenku s bambusovou vkládačkou a vlňáky a na doma pak minimální plenu, to je ta gumička v pase a za to zachycený čč složený na osminy nebo nic a ležela na podložce s holou prdelkou Jo a do plen dávám separačky. Co se týče schnutí, tak čč schne samozřejmě nejrychleji, ale pokud žehlíte, tak je to asi nejnáročnější, ale já už od konce 6nedělí nežehlim nejraději mám pleny se značkou zákazu žehlení Bambusky schnou nejdéle, ale teď v létě to jde, na balkoně mi bez problémů do večera uschnou i když je věším třeba až v poledne doma mi uschly asi za den a půl... Už sem toho asi nakecala dost snad sem na nic nezapomněla, kdyžtak se ptej, můžeš i na mail (pod nickem) |
| Z+2 | 109449 |
|
|
4.8.2010 10:23:41
Znovu zdravím, potěšilo mě, že to máte podobné
. Chtěl jsem se zeptat na pupíky. Toníkuv stále občas zčervená a stále z něj občas něco vytéká. Jak to mají vaše děti? Myšičky jsem se chtěl zeptat jak vám funguje bezplenkovka a jak schnou plínky? My něco jako bezplenkovku praktikujeme taky a jsem až šokovan jak to funguje. Fakt když ho dáme na "nočník" tak něco udělá. Navíc mu to moc pomohlo s plyny a v té poloze nad nočníkem se jich dokáže zbavit a nebolí ho bříško. Nezaregistroval jsem co používáte za plínky. My mix a přestože jsme podobný mix plen používaly i na Faňu, tak u kluka nám vyhovují jiné a překvapivě pohodlné je používání čtverců, které jsme u Fáni prakticky nepoužily. No a ještě jsem se chtěl zeptat jak to máte s koupáním? Tonda teď přešel z kyblíku do vany, protože v kyblíku si odmítal sednout a když už si sedl tak během chvilky vycákal většinu vody. Baví koupání děti? Koupáte každý den? Tonda je nadšený, jen ho občas překvapí když si cákne vodu do očí. Koupání je u nás součástí každodenního uspávacího rituálu. U Fani se nám to hrozně osvědčilo. Tak tak. Mějte se. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.