| sosak | 102547 |
|
|
30.7.2010 11:52:56
Koukám že to asi nebyl dobrý nápad obnovit diskusi, nějak se to tady zvrtlo na napadání se mezi sebou a to podstatné (naše dětičky) se tady nějak neprobírá. Je mi to líto, že se vám téma o dětech nezamlouvá a radši řešíte nepodstatné záležitosti. Snad se někdo ještě vzpamatuje a bude mít tado diskuse smysl.
![]() |
| Lucupir & Mary 26/03/10 | 100503 |
|
|
30.7.2010 11:41:11
Nemyslíte si že by tohle už stačilo? Chtěli se tu probírat věcí ohledně našich dětiček, vzpomínáte si? Jenže když sem někdo přispěje najde se stále někdo kdo to kritizuje, tak to dost dobře nejde. Je to tu opět k
. Milé dámy pokud už máte svoji partičku tak buďte tam a nechte nás žít. Každej sme nějakej a někteří z nás opravdu nestojí o tu vaši telenovelu, kdyby jo pustím si radši něco v televizi. S tím jak nám to stále předhazujete si ji asi všichni budem muset přečíst a pak všichni do jednoho budem teda šmíráci....tohle ste asi nedomyslely. ![]() Ještě k té modelové situaci v restauraci, myslím že by jste si té dotyčné asi všimli kdyby tam chodila týden co týden, nemyslíte? Bohužel tady to vidět není. Tak se přestaňte chovat ako by vám to tu patřilo, samy ste tady napsaly že ste odešly, ale stále se vracíte a říkáte tu o nás že sme šmíraci, šváby apod. Tak sem teda už nechoďte když sme pro vás takový póvl !!!!!! ![]() |
| Bibika | 33729 |
|
|
30.7.2010 8:05:19
Je mi líto, že jsem sem kdy vůbec co psala, prozradila něco ze svého soukromí a dokonce dávala odkaz na naše fotky na netu, a je mi z toho smutno... Ne kvůli případným "nahlížejícím", ale kvůli tomu, že jsem pro původní osazenstvo stejně šmírák. Nemohla jsem přispívat často a poslední dobou už vůbec, protože miminko vyžaduje více péče kvůli zdravotním problémům. Takže se mějte
![]() |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
30.7.2010 7:46:42
Z+2, je dobře, že jsi nepřispíval dřív, to bychom utekli asi mnohem dříve a švábi by neměly co číst
![]() ![]() Moi,chápu, že se ti to takhle může jevit, ale nevíš o problému s M. vůbec nic. My ji známe osobně a ty??? příspěvek k AAchje, že únor sám pozná co mají za veš v kožichu, přeložím ti to ![]() a končím s touhle diskuzí, jak píše sympaťák rodič Z+2, jemu jsme neseděly my, mně neseíte vy. ![]() čaute |
| Moi | 109468 |
|
|
29.7.2010 23:59:05
Svenjo, telenovelu jsem cetla dost dlouho, ale ne poradne. Zas takovy smirak nejsem.
Slo spise o to, ze jste se proti jedne holce vsechny semkly, normalni sikana, viz prispevek Aachje, ze i na unoru se brzo dozvi, jakou ves maji v kozichu. To ti prijde jako normalni chovani dospele zenske?? Ze vy se s M. kamaradit nebudete a postarate se o to, aby se s ni nekamaradil nikdo. O tom byl ten smailik. A jo, pochopila jsem, ze Vam na Mysicce vadilo jeji vyjadrovani, negativita, a ja nevim co jeste, ale holt kazdy jsme nejaci. To, ze jen jedna z Vas rekla, ze se ji to nelibi a hned se vsechny sesypaly, ze jim jako taky ne... to mi proste prijde jako chovani decek ze skoly. Sikana. No, hodnotit asi nemuzu a ani uz nebudu, jen jsem chtela napsat, ze sledovanost tehle diskuze nebyla jen o vasi telenovele, ale o tom, co se delo ke konci. |
| Svenja | 34969 |
|
|
29.7.2010 23:53:08
Moi, tady neslo o spatneho smajlika, podstata veci byla nekde jinde a mela delsi trvani, pokud jsi necetla "telenovelu" poradne, nemuzes vedet o co slo, tudiz hodnoceni typu zvracejiciho smajlika neni na miste! A ty muzes hodnotit?????
Z+2 no ono taky napr.loni v zari jsi duvod ke vstupu do teto diskuze nemel, tezko jsi byl asi tehotny ze ![]() |
| Moi | 109468 |
|
|
29.7.2010 23:39:14
Tak ja jsem taky svab, i kdyz ja tu ze zacatku psala. Pak jsem se odmlcela a pak uz bylo tezke se zaradit. Ale ted jsem i rada, pote, co jste odtud vystipaly Mysicku me presla chut nad tim i premyslet. Pokud muzu pripomenout, tak to zaclo tim, ze nektere z Vas smirovaly na jine diskuzi (hm, bez komentare), kde ji vyhmatly. Ze snad pouzila spatneho smailika nebo co.
Jako male holky. Jen proto, ze nektere z Vas si prosly tezkou zivotni situaci neznamena, ze se muzete stavet nad nekoho jineho, ze jste snad lepsi nebo co. Takze holky, o Vasi telenovelu fakt neslo, ale to, co se tu delo s Mysickou se resilo na vice diskuzich... protoze jsem nebyla jedina, ktere se z takoveho jednani chtelo . Takze nez budete hodnotit chovani smiraku, zamyslete se nad tim svym.Hezky vecer. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
29.7.2010 22:28:02
Nesmysl. A to naprostej. Otevřená diskuse, zvlášť na takovémhle serveru, je o sdílení informací. Někoho se cítí dobře když je všem o sobě sdělí, někomu stačí informace přijímat. To, že někdo na diskusi o dětech má potřebu exhibovat s vlastním soukromým je jeho problém. Že nepočítá s čtenářskou většinou je dětsky naivní. Snad každému je jasné, že spousta z těch co sem zavítá, stejně jako kamkoliv jinam na netu nejdřív čte a teprve pak uvažuje o registraci, přispívání. Rozhoduje se na základě mnoha různých důvodů. Pro mě je třeba důvodem vstupu do téhle diskuse, odchod mě nesympatických nicků. Faktem je, že na podobných serverech je na 1 přispěvatele cca 10 čtenářů.
Vstup do podobné diskuse je emocialní investice. Že je spousta jedinců co se ji z různých důvodů neodhodlají investovat je naprosto normální. Tyhle reakce jak z mateřské školky, kdy po té co pro všechny zveřejním nějaké informace a si je někdo přečte a vás to následně šokuje, to je pro mě naprosto nepochopitelné. |
| sosak | 102547 |
|
|
29.7.2010 20:10:36
holky jak tě rychle odhalili
![]() |
| Z+2 | 109449 |
|
|
29.7.2010 19:04:08
Chyba se vloudila. Františka se narodila v roce 2007.
![]() Manželku mám jedinou. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.