| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
29.7.2010 16:45:51
my pužívámke a houká nám často
, zatím nevíme bproč![]() |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
29.7.2010 16:41:56
Z+2 nechápu , jak můžete mít holčičku narozenou v říjnu 2010 a kluka v březnu 2010, to se jeví jako zajímavé téma do diskuze...ty máš víc partnerek??
![]() ![]() ![]() |
| Z+2 | 109449 |
|
|
29.7.2010 15:10:21
Témata bych do diskuse dle narození nevkládal.
Jinak monitor dechu nepoužíváme a nepoužívali jsme. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
29.7.2010 14:52:54
Pokud by řešení rodina nabízela, vypadala by jinak. Z mého pohledu je její otevřenost plus. Nějaké polovičaté řešení nakonec nabízí v podobě deníků kam jde nakonec ty důvěrné informace vložit. Pokec kamarádek na bázi diskuse o dětech nakonec není to co tak úplně od diskuse dle narození očekávám. Za logické bych považoval spíš přesunout tu část příspěvku, které jsou intimnější jinam a tady se věnovat dětem. Nakonec jsem přesvědčený, že tahle diskuse má i přes odchod "většiny" větší perspektivu dlouhé životnosti.Díky svojí otevřeností má možnost být občas okysličena novou tváří..
|
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
29.7.2010 14:27:34
Jistě, my ale neodešly kvůli tajným čitatelům/čitatelkám, to už pak jen vyplavalo na povrch jako druhotné.
Přejít po víc jak roce otevřené diskuse na uzavřenou, se mi jeví jako logické, i když k tomu musel padnout určitý impulz. Z řešení problémů jsme se dostali do fáze přátelství, zbyla nás relativně malá skupina, známe se osobně. No a i z tohoto důvodu nám již nevyhovuje veřejný prostor. No a pokud nenabízí řešení rodina.cz, budu hledat jidne. Přesto mám tento server ráda. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
29.7.2010 14:18:01
No káždý to vnímá jinak. Já chápu rodinu jako otevřený prostor, který umožňuje najít informace o řešeních problémů a problémech v jiných rodinách. Diskuse dle narození jsou prostorem na sejití se lidí s dětmi narozenými v nějakém čase. Toho jste využily, ale pak když mate platit koukáním se na reklamní banery ať už vaším, tak případných čitatelek, odejdete jinam. Udělat to můžete. Udělalo to spousta jiných měsíců, jen mě to připadá nefér, zvlášť ve chvíli, že pravidla se od začátku nezměnila a byla od začátku známá. To co kde na netu vystaví je každého věc. Rozhodně není chybou provozovatele, že si to někdo neuhlídá, zvlášť když má k dispozici i uzavřený prostor do kterého si sám rozhoduje koho pustí. Filozofii otevřených diskusí naprosto rozumím a díky nim je server úspěšný. Tak to vnímám já.
|
|
|
29.7.2010 13:55:53
Tu Ikeáckou židličku Antilop jsme taky měli. Je opravdu dobře stabilní. Kupovali jsme ji i kvůli ceně, ale kolem 1,5 roku mi do ní synek přestal chtít, tak jsme přesedlali na dřevěnou rostoucí...
A nesouhlasím s tím, že je podraz na zřizovatele, když se přestěhujem. Kdyby zřizovatel chtěl, zřídil by diskuse s možností uzamčení. Navíc tady se beztak bude diskutovat dál, jen pravděpodobně už ne už v osobní rovině. Což nikomu s budoucích čitatelů bude těžko chybět. Jinak jsem asi divná, na žádné jiné diskuse, vyjma založených témat, jsem ještě do nedávna nenakukovala, neměla jsem potřebu... |
| Z+2 | 109449 |
|
|
29.7.2010 13:39:59
Jinak židličky máme od Ikei a to tuhle: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00069725 a tuto: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00140053
Obě mají své využití a jsou docela funkční. Za jejich velkou výhodu považuji jejich stabilitu. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
29.7.2010 13:33:50
Ahoj.
Občas jsem sem taky kouknul, to nakonec je smysl otevřených diskusí. Kromě po kecu Nicků, je tu i možnost přečíst si o cizích zkušenostech v tomto případě s dětmi narozenými v daném termínu. Kdo chodí na rodinu.cz a nikdy nezabrousil na jinou než "svoji" diskusi je z mého pohledu vyloženě divnej. Nepočítat s anonymními čtenáři je hodně, ale opravdu hodně naivní, pokud to není vyloženě hloupé.Jinak manželka se snad i představila a párkrát něco napsala. Mě složení přispěvatelek nenadchlo a tudíž jsem se ani neodhodlal k nějakému přispívání. Na druhou stranu, využití serveru pro složení skupiny a pak útěk považuji za křivárnu na provozovatele serveru a případné rodiče co server najdou v budoucnu, případně se až později odváží vystoupit z anonymity. To mě vede k přihlášení se do obnovené diskuse. Máme kluka Tondu narozeného 19.března a holčičku narozenou v říjnu 2010. |
|
|
29.7.2010 13:32:35
Přála bych všem "novým" březnovkám, aby se vám podařila rozjet diskuse
![]() Co se židliček týče, tak ty plastové krámy bych ve svém domě nechtěla. Přijde mi to děsně náročné na prostor a hlavně s velmi krátkodobým užitkem. Jsem pro dřevěnou rostoucí židli. Těch je několik tipů. My máme Geuther Filou, třeba tady a na fotce je jedna a tatáž židlička, jak roste s dítětem: http://www.bajecnyobchod.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=191 ![]() Je teda až pro sedící děti, takže tak od 8-10ti měsíců, ale do té doby se dá krmit třeba v autosedačce na stole, nebo v kojeneckém lehátku... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.