Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
9.7.2010 13:41:17
Holky, Lukášek jde 4.8 na očkování a určitě bude mít teplotu, tak já navrhuju pro srazík 6.8. nebo 3.8. , ale to bych musela brát 100% i Štěpánka...
Summer, není zač ![]() Už jsem se vyfotila v plavkách, jen nevím, jesti je to publikovatelné No co, jen se pobavte Pátek, bláznů svátek...![]() |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
9.7.2010 13:39:48
holky to je jasný, přeci mě neodložíte doma!
![]() Vymyslíme nějaký pěkný prográmek ![]() Summer, kdepak plačka, jsi přeci naše letní sluníčko ![]() ![]() ![]() a tabulku udělám, Lete je úžasná, poslala mi tehdy ten odkaz ![]() Kopretinko, ta zmrzlina co popisuješ je Tornádo, zrovna mi čouhá z pusy Ty sladké vody mám nejraději + mrožeVopi, my ty dřeně děláme z jahod ňamííííííí, to je dobrota ![]() co na plat, furt je to ale sladké ![]() |
|
|
9.7.2010 13:19:48
Jo a Vopičko, jak jsem tu včera utírala slzy nad nesehnatelnýma plavkama, tak mááám!!!! V Litexu jsem brala poslední 75E, výborně sedí, perfektní střih, moc hezký vzor...akorát k tomu teda mám kalhotky 36 a spíš potřebuju 38, ale ony se vždycky ve vodě vytáhnou a krom toho, že mě jen lehounce otlačují v pase jsou v pohodě
a celkem mě to vyšlo na 820 Kč Dám fotku, možná bych to mohla obléct i na sebe, když se mi nebudete smát ![]() No a s Nancy se jistě domluvíme, však tam nemusíme lézt všechny, jedna třeba počká venku pohlíd kočárky...nějak to vymyslíme ![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
9.7.2010 13:17:30
Když jsem byla malá, tak jsem si dělali úžasnou malinovou dřeň. Rozmačkali se maliny, přidal se cukr a zmrazilo se. Mňam.
Takovou dřeň si můžeš udělat z čehokoliv a máš to zdravý, málo kalorický a zmrzlinový ![]() ![]() |
|
|
9.7.2010 13:12:23
Nancy, vymyslela jsem úžasnou zmrzku pro Štěpánka. Do tvarovače na nanuky (taková plastová nádobka s plastovýma tyčkama) udělám celkem sladkou šťávu a dám zmrazit, to je mňamka!!! A je to daleko míň kalorické než smetanové zmrzky, chutná to jako takové ty ledovky na zmrazení jak prodávají (barevná voda v tenkých dlouhých pytlíčkách)
![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
9.7.2010 13:10:36
To víte že si chci udělat víc testů. S Tobíkem jsem taky testovala jako blázen a líbilo se mi, tak ta čárka sílí
Nemám lékárnu po cestě a vždycky na to zapomenu :-( K doktorovi jdu v pondělí. Bude to necelej měsíc po oplodnění, tak kdyby to bylo těhu, tak už tam bude něco vidět. Petí, grilovačku závidím. Hezky si to užijte. Budete mít nádherně. Kopre, tak jo, mohly bysme třeba jít i s Nancy, ale nevím, jak by se vešly 3 kočárky do prodejny A pak můžemještě něco podniknout. Má být vedro.Holky, co naplánovat ten velkej pražskej srazík na úterý 3.8. nebo sobotu 7.8.? Od 2.do 8.8. tu bude Iss, tak aby to bylo někdy v tom týdnu. Nancy, jojo, spokojená maminka, spokojené miminko Vždyť si to holka užívej. Váhu řešíme celý život, tak teď se na to na chvíli vyprdni ![]() |
|
|
9.7.2010 13:08:55
Jo Summer a k tomu pití. Mělo by to být tak 30ml na 1kg váhy + 1 litr za miminko + v těhlech vedrech alespoň 0,5l navíc, pokud zařadíš sportovní aktivitu, tak za hodinu třeba té rychlé chůze je to taky alespoň 0,5l navíc.
Za hodinu ledviny zvládnou maximálně 0,4l, vyjma hodiny kdy sportuješ, tam klidně pij dle potřeby. K pití je ideální neperlivá voda /nebo voda s citrónem/, voda z vodovodu stačí, fajn je ji nechat tak 2 hoďky odstát, aby vyprchal chlór Minerálku max 0,5l denně, pokud nesportuješ.Holkýýý, právě jsem domluvila s Tomášem a Štěpánkem, jdou nastupovat do letadla, bojím bojím ![]() |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
9.7.2010 13:02:55
Kopre to mi neříkej,
já jsem provokativně vytáhla věci do kterých se chci vejít a zatím se jim obloukem vyhýbám a jdu rovnou do mražáku pro nanuka ![]() ![]() holky co to jako je? vždycky jsem měla ráda zmrzlinu, ale tohle je už fakt nechutný ![]() ![]() Doufám, že si to "Fífa nebude pamatovat...maminka se špejlí v hubě ![]() Kopre, pane jo, tak to krásně roste... Bredíček náš![]() Summer tak to je sranda,asi příště nebudeme těm cvrčkům ulevovat, co? ![]() Já se trošku styděla,bo když se ptala jestli cvičím tak jsem kývala hlavou, že joooo - jak nemocný osel![]() |
|
|
9.7.2010 12:55:08
...s hodňoučkým miminkem. No a to je nebezpečná kombinace pro přibírání na váze
![]() |
|
|
9.7.2010 12:54:23
Ahoj, tak jsme doma ze 4 měsíční prohlídky. Lukášek má 6,75kg a 62cm. Dostal prevenar 13, zatím je dobrej, tak nm držte pěsti, ať je to tentokrát bez teploty.
Summer, ono to přibrání opravdu může být hormonální, ale o tom já nevím opravdu zhola nic, jen že to může být a dieta by to nevyřešila, nemluvě tedy o tom, že pravděpodobně i jíš dobře. No a pokud málo piješ, může organismus na nedostatek tekutin reagovat jako na stresující situaci. Pak dochází k horšímu spalování tuků a v daleko větší míře organismus začíná spalovat svalovinu. Při nedostatku tekutin také zbytečně rychle stárne pleť. Navíc voda je důležitá pro látkovou výměnu, vunkci ledvin, při menším příjmu se může vykytovat zácpa. Já bych to pití zkusila, za to nic nedáš, ale k hormonům opravdu poradit neumím. Pohyb by byl taky fajn, sezení doma toho moc nepřidá, i když chápu, že někdy je to opravdu problém, taky mám 2 děti a s kočárem navíc problém nemáme. Chtělo by to tak 4x týdně alespoň 45-60 minut svižné chůze...pro začátek ![]() Vopičko, místo schůzky nenavrhnu, vůbec netuším, kde to je Co kdybychom se domluvili třeba v pondělí odpoledne, to už bych snad mohla i být u Nancy, tak to pak nějak vymyslíme ![]() Nancy, ty jsi ukázkový typ spokojeného šťastného tvora s ho |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.