| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 28939  [Dalších 28089 >>]
Vopička 80112
8.7.2010 23:15:22
Jé Kopre, to by bylo super! Ráda se k tobě přidám! Kdy se tam chystáš? Já se přimlouvám za odpoledne, ale přizpůsobím se.

Iss, no jasně!!! Nějak to vymyslíme, ale určitě to bude v době, kdy tu budeš. To si přece nemůžeme nechat ujít ~6~
Lenka a zlatíčka 56804
8.7.2010 23:13:25
Dobrou Kačko a Niky ~3~

Vopičko, to video je opravdu super ~:-D Mně se teda prsa po skončení kojení trochu zmenšila, ale řekla bych, že ani ne o číslo. Jenže já ani při kojení nemám prsa krom prvního týdne nijak nalitá. Po odstavení Štěpánka jsem už stejně nikdy neoblékla podprsenky, které jsem nosila před těhotenstvím ~Rv
No ty plavky. To by se musely přešívat ramínka a zapínání na zádech...docela dost práce a i mi těch 3500 přijde dost ~d~ Ale asi jen proto, že jsem si ještě nikdy tak drahé plavky nekoupila. V loni se mi protočily panenky, když jsem dala za plavky 1600 a teď tohle. Asi tam zítra nakouknu znovu, zjistím značku a zkusím někde pohledat na netu, jestli by nebyly levněji ~t~
Lenka a zlatíčka 56804
8.7.2010 23:08:08
Vopičko, zajdi se tam podívat na plavky. Drahé to mají prý pekelně, no ale pokud od tamtud odejdeš, že se ti prostě nabídnuté plavky nelíbí, tak ti taky hlavu neutrhnou a budeš vědět, jakou velikost kupovat ~t~ Mohly bychom tam v úterý zajít spolu, docela by mě zajímalo, zda jsem se trefila se svou velikostí.
Vopička 80112
8.7.2010 23:08:07
Dobrou Kačí ~3~
Vopička 80112
8.7.2010 23:07:31
No ale jestli fakt jiný neseženeš, tak bych to přešití možná zvážila. Jestli ti košíčky sedí...
A neby si je nech celé ušít na míru. To je úplně nejlepší! A cena myslím bude pod 3500. Taky o tom uvažuju. Ztratila jsem na tu švadlenu kontakt, ale určitě se dá na netu něco najít. Ony se totiž moc nevyrábí ty nestandartní velikosti - malý obvod a velké košíčky.
Vopička 80112
8.7.2010 23:04:43
Kopretinko, přesně tu :-)
Právě jsem dokoukala na to video. Fakt by mě zajímalo, jakou velikost by mi paní nakonec dala. Asi se tam půjdu podívat. Ale prý je to tam dost drahé. Ale při kojení to asi nemá moc smysl, co? Až já dokojím, to bude nejmíň 2 roky ~t~
Lenka a zlatíčka 56804
8.7.2010 23:01:48
Vopičko, myslíš tu diskusi o spalování tuků? No jo no, jsem se trochu rozjela ~t~
Lenka a zlatíčka 56804
8.7.2010 23:00:53
No právě, jsm zoufalá z plavek ~Rv Měla jsem na sobě super, krásné plavky, hned mi padly do oka...velikost 75F, jenže stály 3500 Kč ~Rv No a když jsem je oblékla, tak košíčky seděly úžasně, to jsem fakt neviděla, jenže mi byly na obvod větší (mám 73 cm a tohle mi přišlo větší než 75), no a dorazila to prodavačka tím, že prý si je můžu přešít ~a~ Jsem nechápala...kdyby stály pár stovek, ale abych byla ochotn dát tolik peněz za plavky, tak by mi museli sedět perfektně všude a ne že je budu muset párat a přešívat. Bohužel jsem už v žádném dalším obchodě nenarazila na nic, co by mi sedlo. v jednom mě dokonce prodavačka chtěla navlíknout do Dčka, prý jsou větší, že to určitě padne a jak se divila, že všechno přetéká ~t~
Vopička 80112
8.7.2010 22:54:48
Kopretinko, díky za tipy :-) Bohužel tu nemám krejčovský metr. Budu muset koupit.
Já jsem si právě dlouhou dabu kupovala špatnou velikost (před otěhotněním). Kupovala jsem si 80 D a pořád utahovala ramínka. Pak jsem se dívala na nějaký pořad v televizi a zjistila jsem, že si kupuju moc velký objem a maleé košíčky. Tak jsem právě dospěla k velikosti 75 e. V těhotenství to skočilo na 80tku, košíčky f-g a teď jsem zpátky na 75 a košíčky nastejno. Ale je to fuška, najít kvalitní, sedící, dobře vypadající podprsenku. U plavek je to pak už skoro nemožný.
P.S.: přečetla jsem tvou diskuzi. Super ~;)
Lenka a zlatíčka 56804
8.7.2010 22:46:22
Vopičko, taky jsem koukala, jak mi ta podprda vyšla ~t~ Ale dneska jsem měla na sobě 75 F a vždycky mi sedlo, 70 F mi bylo těsnější na obvod a v košíčcích už malé ~j~

Schválně se přeměř, já myslela, že mám tak Dčka možná Ečka ~t~
http://www.lechaton.cz/Tabulka-velikosti-C295/

Super je taky tohle video s paní Konarovskou ~t~
http://www.prozeny.cz/video/vsechna-videa/15944-prozenycz-jak-vybrat-spravnou-podprsenku/108-start
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 28939  [Dalších 28089 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.