| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 28939  [Dalších 28079 >>]
Vopička 80112
8.7.2010 22:36:12
To musí být fakt strašný. To bych si vyčítala do konce života. Ona ho vlastně zabila i když omylem. Chudák maminka ~n~
Vopička 80112
8.7.2010 22:29:17
Nemizte ještěéééé ~n~
Vopička 80112
8.7.2010 22:27:04
Jé, než jsem sesmolila odpověď, tak tu jsou nové příspěvky. Ahoj Iss ~3~
My se na tebe taky moc těšíme!!!

Niki, to je strašný ~e~~e~~e~
Vopička 80112
8.7.2010 22:25:34
Vpůl devátý jsme se vrátili z prochajdy. Byla jsems kamarádkou, co má taky mulátko. Holčičce je 10 měsíců a velká a těžká je jak Tobík ~e~ Míry nevím přesně, ale když jsme to porovnávali,k tak byli nastejno. Něco kolem 7kg a cca 65 cm. Oba jsou extrémy. Ona hodně drobná a on pěknej buřtík :-) Ale překvapilo mě, že ani neleze, ani se nepokouší chodit a ani nemá zuby. A vlastně ani moc nebrouká. Tobík toho nakecal víc, než ona. Jediný rozdíl byl, že ona už seděla a on ne ~t~
Byli jsme na pražský písečný pláži. Není tam sice voda, ale je tam dovežený nádherný písek.
Teď už je miminko vykoupaný a spinká. Já dočítám diskuzi.

Myško, no přeobjednat se můžeš zkusit, jestli se ti chce. Mě nepřeobjedná. Ale nepočítám, že v 14:30půjdu na řadu. Budu tam minimálně do tří.

Kopretinko, ty máš prsa 75F? ~e~~e~~e~ To mám já. Respektive teď mám spíš G, ale do F se taky vejdu. Ale prsa mám mnohem větší, než ty a ty jsi i celkově štíhlejší. No, třeba nosím špatný podprsenky a měla bych správně nosit nějaký íčka ~t~~t~~t~

Aaa, koukám, že jsem rozpoutala vážnou debatu o srzíku v Praze. Správně, sem s ním! I mimopražský jsou samozřejmě zváni. Kdo chcete a můžete, přijeďte. Datum by se zase mohlo vymyslet stejně, jako u toho minulého. Mě je to vpodstatě jedno kdy. Něco jsem četla o tom, že Iss se chystá do Prahy, je to pravda? Tak bysme to mohly udělat, až tu bude.

Summer, Lete, gratuluju k zoubkům! To jsem ani nevěděla, že za první zoubek si mám maminka něco koupit :-)

Niki, určitě přijeď taky, ráda tě uvidím :-) Sulimu řeknu o těhu, až to bude potvrzené. K doktorovi jdu v pondělí. A s tím křtem je to dobrý nápad ~t~

Achje vítej, Eliška už je velká holka, za chvíli budeš muset odhánět nápadníky :-)

Peťulko, gratulujem ke kontrole!

Kopretinko, fandím ti s tím podnikáním. Tobě to určitě půjde. Jsi sportovkyně tělem i duší a máš dar vždy dobře poradit a podpořit. I mě jsi mnohokrát pomohla. Ani nevíš jak!
Lenka a zlatíčka 56804
8.7.2010 22:06:07
Myško, buď ráda za starší Teutonii, lepší než drátem do oka ~;) A s tím usnutím, nedávno tu byla diskuse, že některé děti večír před usnutím prostě potřebují brečet. Za den mají hodně vjěmů, které už večír nejsou schopny zpracovat a potřebují to vyventilovat, tak to dělají pláčem. Obvykle nepomáhá kojení, chování nic...prostě se potřebují vybrečet, možná to může tak být i u vás.

No a já jdu spát. Zítra dopoledne si tu vygruntuju ~b~ Skoro se na to teším!!! Nikdo mi nebude pomáhat...chápej kontraproduktivně ~t~, nebudu muset spěchat a výsledek bude vidět i po hodině!!!
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
8.7.2010 21:35:11
a naušničky, nechala jsem je píchnout Madlence hned po šestinedělí, naše dr to tak dělá. Katka je má taky píchlý, já taky, určo vím, že kdybych byla větší, tak bych je chtěla a bála bych se toho propíchnutí, u Katky jakbysmet.
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
8.7.2010 21:33:56
Ahojky, jdu vás opět po delší době pozdravit, občas dočítám, ale už nereaguju, jsme hodně venku, jak je hezky.
Dnes jsme byli na 4měsíční kontrole, Majda má 6,32kg a 64 cm, dostala první Hexu a celý odpoledne a večer pěkně prudila, snad bude aspoň v klidu spát. Synflorix ( nebo jak se to píše) jsem odmítla, musela jsem podeposat u dr papír, že jsem byla se vším seznámena ale přesto jsem to odmítla, dr ještě říkala, že by mi ho klidně naočkovala s čtrnáctidenním odstupem od Hexy, ale asi do něj stejně nepůjdem.

Jo a nějak jsem postřehla, že u Vopičků asi bude přírůstek, tak moc gratuluju. Já dostala minulej týden mrchu, tak můžu aspoň začít počítat ještě plodný dny, protože jen jedný antiko už nevěřím
Lenka a zlatíčka 56804
8.7.2010 21:26:30
Niko, Nuk má zkosené savičky ~;)

Summer, já jsem taky u Štěpánka po porodu nehubla a opravdu začala váha jít dolů až po odstavení. Dieta během kojení je nesmysl a nemluvě o tom, že nejsi vůbec tlustá, takže pro tebe je dieta nesmysl i po tom odstavení. Spíš by to chtělo upravit stravu.
Druhak, nech si zkontrolovat, pro začátek u obvodní lékařky na preventivní prohlídce, štítnou žlázu...požádej si o testy. Pravděpodobně bude vše v pořádku, ale pokud jíš relativně zdravě, tak může být příčina trochu jinde a snížená funkce štítnice bývá docela častá.
Pečiva asi moc nepojíš, vzhledem k tomu, že nejíš lepek, viď? A co pití, kolik toho denně vypiješ a čeho? Jak často jíš a obecně zjednodušeně co?
Lenka a zlatíčka 56804
8.7.2010 21:13:52
Nancy, jak se to vezme. Spíš jsem měla na mysli osobní konzultace, externí spolupráce s nějakým fitkem, vypracovávání stravovacích a cvičebních plánu a pak případné předání do spárů trenéra ve fitku...možná i něco na styl skupinového hubnutí pro maminky po porodu...Nevím přesně, nemám to konkrétně promyšlné ~;)
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
8.7.2010 21:06:11
Niky savičkou, když Martin krmil odstříkaným a dala jsem savičku č. 2 tak se pořád dusil, musela jsem dát zpátky č. 1~d~
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 28939  [Dalších 28079 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.