Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
18.4.2010 12:49:53
Frezi, krásnou nedeli a uzijte si to! Super, ze uz jdete domu! Doma je holt doma....
|
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
18.4.2010 10:46:24
Ahoj holky
![]() Hlásím že jsme propuštěny z porodnice, čekáme na tatínka a brášku a jedeme domůůůů Nějak rychle to tady uteklo, asi proto že je tady moc fajn, opravdu super personál i zařízení Venku je nádherně, máme nařízenou půl hodinovou procházku v kočárku aby se nerozjela žloutenka, takže už dnes provětráme kočárek ![]() Valerii přeji vše nejlepší k svátku ![]() a předpokládám že bude pařba na chatě ![]() Lucinko doufám že nás nebudeš dlouho napínat a držím palce ![]() ![]() Krásnou neděli všem ![]() |
|
|
18.4.2010 10:10:30
Prejeme Valince vse nej k svátku! At si uziva chaticku!
|
|
|
18.4.2010 10:00:04
Dobre ranko, vidim ze dalsi kandidátkou na porod je Luci...tak snad se to rozjelo a nebude poslickovat jak ja s Em 3 dny, to byl vazne hnus...kdyz se porod nerozbehne sám...
Pett snad je uz lip, ta prsa ti nezávidím, snad vyjde ta poradkyne...ja ted zatím v pohode, asi to je tim, ze mam holky tak za sebou. Mne se prsa nalila jen po tech homeopatikach a to jsem je brala jen 3 dny. Ted uz to mám upravene, jen to prisati porad bolí...jak dlouho to bude tak bolet? S Em jsem kojila pres silikon to vubec tak nebolelo... Gabi a mas pocit ze mas málo mlíka?Nebo mas málo mlika? |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
18.4.2010 9:28:39
dobre jitro, koukam, co Lucka, a zatim se nehlasila?
|
| Gabcica | 22308 |
|
|
18.4.2010 7:41:25
Dobré ráno!
Lucinko, rozběhlo se to? Moc na tebe myslíme. Clas, do čtvrtka ještě daleko, tak snad už budou lítat. Mája večer nepřetržitě sosala skoro hodinu (22-23), musela jsem jí dát obě prsa a spala do 5........takže v noci zlatíčko. Přes den se uvidí..... Pett, užíváš ty Paraleny po 4hodinách? Pomáhají hezky na horečku a uvolňují mlíčko se zatvrdlých prsou. Vidíš a já spíš řeším, aby se mi víc nalévali.........takže člověk si nevybere. Miru, moc hezká fotečka z narozenin. Ani se Ti nedivím, že na ten porod nepospícháš........ Venku vypadá, že bude moc hezky..........přejeme hezkou neděli ![]() ![]() ![]() |
| Lucinka28 + Tomášek 20m | 21497 |
|
|
17.4.2010 22:45:38
Tak jsem dala sprchu a od te doby mam uz zas dve hod po 8min...kontroluje to pritel...taky mi ted oznamil, ze mam dve min na to, abych Vam napsala:))Pak to prijde...zacinam tu lizt po sedacce-jeste ze je tak velka:)) Jdem do pelechu, neb jsme oba ospaly. Kameru mame pripravenou, veci z prebalovaku nahazem do tasky pod nim a muzem jet...mame to 10km, tak si rikam, ze si zatim uziju pohodli domova a uvidime...Diky za podporu...bud nahlasim, ze to bylo plany, nebo jak to dopadlo...:) A jestli tohle jsou poslicky, tak nevim co tam budu delat az to poslicky nebudou!! Ale zase vcera jsem vysurovala barak, pak byl sexik, dneska zatka, prochazka, vana...to by bylo, aby to bylo plany:)) Tak dobrou!
|
| clasofkama | 32534 |
|
|
17.4.2010 22:31:53
Miru pekna oslava
![]() tak se teda brzy uzdravte, hlavne to nechytni ty![]() ![]() ja jsem dneska nejaka vysaata, nekdy mam pocit, ze jen vytahuju cecky ven ![]() Gabi myslim, ze jsi to vystihla pekne, "nekdy zlaticko...nekdy eero ![]() "mamka se zdrzi "do ctvrtka" ![]() Arijko to je teda zlaticko, mas asi dobry syty mliko ![]() ![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
17.4.2010 22:29:09
ahoj holky, tak ja az ted. dnes krasne tak jsme byli venku a pak furt neco...taky prijela mamka...
pett a z ceho ta teplota myslis z prsou? dej si obklad z tvarohu pomaha to na zapal. kdyz tak jed na pohotovost az to mas z prsu. frezie, tak to hezky porod, jeste zes tos stihnula ![]() ![]() fido, snad uz brzo budes rodit, drzm palecky. lucinko drz se , ale to uz asi neprectes.![]() holky ta moje mala potvurka stale spi ale hruza...on prespi 5h nekdy i 6h vkuse. normalne jsem uz pak nervozni proc tak dlouho spinka... a prsa pak citim jak se nalevaji ale bojim se ze timhle tempem bude mlicka malo... a v 1 prsu tam je ho malo uz ze zacatku. tam si dycky malo vycuca...no coz uvidime... ![]() ![]() ja chytla od dcerky nadchu a zacinam pokaslavat , neskutecne fakt.zitra bude zas krasne tak si uzijte slunicka, prochazky a odpocinku. ![]() ![]() |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
17.4.2010 22:08:26
Fido, tak ja si predbezne rezervuju to posledni misto, fakt nikam nespecham. Tak holky sup, rodte.
Luci, drzim palecky, jestli je to uz ono, tak to mas rychle za sebou a vse je ok ja bych taky jela na kontrolu do porodky, kdybych na tom byla jako ty, radeji zbytecne, nez pak rodit nekde cestou nebo doma, to bych nedala. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.