Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
18.4.2010 19:12:23
Ahoj maminy a cekatelky!
pett to je mne fakt lito, ze mas takove potize, mne staci kdyz je mam nality jak jsem pak nesva a boli to trochu. bradavky mam ožužlany ze mne taky boli jak je veme do pusy. kojim z obou prs, protoze kdyz spi 4h tak alespon pak musim docilit at se poradne napapa a on to taky vyzaduje... clas taky si pripadam ze jine nedelam jen kojim, dnes teda dopoledne hruza, bolelo ho asi brisko, on nespal od pul6 do skoro 1h. a to ja jsem usinala v sede tak jsem lehla a spolu jsem chrapali. varila jsem az odpoledne. jesteze mam tady mamku ta si hrala s eliskou. je to zaberak, ja bych spala celej den! lucinka zatim asi nic...uvidime...snad se brzo ozve... my dnes nebyli ani venku , ja pak bala rada ze usnul.ted zas chrni...dohaaniii ![]() |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
18.4.2010 18:49:57
Holky zdravi vas Polynka, v utery snad pujdou domu.
A co Lucinka, koukam, ze zatim asi nic....? Valince vse nej k svatku ![]() |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
18.4.2010 17:38:32
Prvně chci taky Valince popřát vše nej k svátečku.
Jaruško, tobě přeji nervy z ocele a hodně hodně sil. Nemáš to jednoduchý, co? Pročpak manžel pracuje takhle moc i o víkendu? Si to vůbec nedokážu představit, to už bych se tu asi houpala někde na lustru. No a já ... Horečka neustoupila, naopak letělo to ještě víc, nekleslo to ani ráno ani po pokusech o kojení ani po odstříkání. Takže jsem volala svojí gynDr. a ta mě odvelela na gyn.ambulanci do nemocnice. Závěr zní, že v tom jednom prsu je rozsáhlá retence a že naštěstí to ještě nepokročilo v zánět, takže prozatím bez antibiotik. Mám nařízenej Paralen, ale jen 3 za den - no mě se to, Gábi, zdálo moc jak jsi psala po 4 hodinách, to by bylo 6 tabletek denně - a ještě jsem dostala oxytocin ve stříkačce, ten si mám před kojením kapat do nosu, mělo by se to uvolnit. Zatím jsem teda provedla dvakrát a po pravdě, žádný extra zlepšení ještě nepociťuju. Snažím se přikládat s kloboučkem, ale malá mi přijde, že nám zase nějak víc zežloutla, takže je líná a usíná a ten klobouček si víc dudá než že by aktivně sála. Druhý prso má dneska "volno", nepřikládám, protože včera jsem přiložila asi špatně a v kloboučku byla s mlíčkem i krev a na bradavce parádní prasklina, takže dneska léčím. Zítra se mám přijít do nemocnice ukázat, pokud se to nezlepší a teploty neklesnou, tak se ATB nevyhnu. |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
18.4.2010 15:48:17
Jarus to je des! Ty jsi chudák, vybírás si to na plne care! Tak se drž!
|
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
18.4.2010 15:44:25
Holky, ja kojim uz vzdy jen z jednoho, ale kojim nekdy i po 2 hod. Takze dost casto..
V noci a ráno malou trápilo bříško, poprvé, řvala jak tur ale nastesti pokazdé jen 15 minut... Na to kojo pomáhá hodne to gravimilk, ségra si ho ted dela a i z. ségra ho pila, takze mozna vyzkouset i toto. Je to kaloricka bomba. Ale Gabi myslím ze to ten problém u tebe není a ze to bude ok. Minimum co by melo mimi pribrat je asi tech 150 g tydne, takze u vás je to ok. |
| Jarča,Sam+Nik*3/05+Karolí*4/10 | 40722 |
|
|
18.4.2010 15:41:29
Ahojky holky, vůbec nestíhám.
Kluci jsou nemocní, mám fakt radost. Dneska se osypali nejspíš neštovicema, tak mám dvojnásobnou radost. Manžela mám furt v práci (včera i dnes), před 19 hod domů nechodí a já už padám na sandál. Kluci jsou protivní, uřvaní, hnusní a mě prostě dochází síly. |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
18.4.2010 15:19:30
Clas, já u Any jela aspoň měsíc ze dvou a teď zatím taky. Pak se to nějak upravilo samo, takže si myslím, že to chce čas...
|
| clasofkama | 32534 |
|
|
18.4.2010 15:16:48
AHOJ
TAKY MOOOOOOC GRATULUJU VALINCE K SVATKU ![]() ![]() ![]() FREZII to je super, ze uz jsi doma,,mala je jak panenka ![]() Gabi ja toho kojit jen z jednoho prsu nejak nemuzu docilit pokazdy jeste dokrmuju i z 2 prsa![]() pribira dobre, ale chci taky davat jedno pak druhyyyy![]() |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
18.4.2010 15:15:54
ahojky,
tak koukám co Luci, možná jsou v porodce, že se neozvala . Tak hlavně ať to mají rychle za sebou. Gábi, Mája určitě hlady nebrečí, vůbec se nestresuj. To by brečela skoro pořád, pokud by jí to nestačilo. A myslím, že 250g je dost. My přibrali 100g za 6 dní a můj dr. byl nadšen. Že se to rozjelo a jsme šikovný . Pokud máš pocit, že Mája krásně tahá dlouhé tahy, teče jí mléko po bradě , tak bych se vůbec nestresovala. To spíš mlíku uškodí, určitě to je vše v pořádku. Mám rozepsaný rest od včerejšího večera.....Ondrula nám včera taky brumlal od 20-23 hod., nepomáhalo ani chování, hlazení, nejdřív tedy jen pobrukoval, když mu vypad dudel (my jsme na dudlu, neřeším to, Any se ho zbavila velice dobře a Ondra je tahač i tak) a pak začal brečet, takže jsem ho kolem 23 nakojila a jakmile zjistil, že už jsme v ložnici a jdeme spát, tak přestal broukat, usnul a spal do půl 4. Což mi taky vyhovuje. Arijko, já bych Davídka po 4 hodinách spánku určitě budila. A pokud máš pocit, že máš málo mlíka, tak možná i po 3, aspoň 2-3 dny, než se ti začne dělat mlíka víc. Ale toť můj názor....... Pokud dobře přibírá, tak OK, ale ty by jsi mohla o mlíko přijít...... |
| Gabcica | 22308 |
|
|
18.4.2010 14:53:33
Jééé, Vy už jdete domu
. Tak hezkou procházku. A co Péťa na ségru???Taky vše nejlepší Val k svátku ![]() ![]() , hlavně hodnou maminku a taťku.Zavřiočko, přiznám se, že jsem ten pocit měla........ale přešli jsme na kojení jen z jednoho prsu a je to lepší (měla přírůstek na hranici). Od úterý má nahoře 250g, tak snad nám to vydrží. Homeopatika OK Ale ten pocit, že když brečí, že má hlad.......tak ten ve mě zůstal. Anebo jí to mlíko víc chutná, když každý den zbodnu jednu bílou čokoládu ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.