| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 18468  [Dalších 17388 >>]
clasofkama 32534
17.4.2010 12:40:58
~x~~x~fREEZI~x~~x~

moc ti gratuluju ~g~ super rychly porod~R^~R^

Janule dobre, zes jela~R^ uz vas holky zbyva malo~b~

Lucko jestli to byla zatka, tak to uz se hezky pripravujes~g~

pak Fida ~v~

holky myslim na vas!! drzim palce, me to pripada dlouha doba kdy jsem rodila, strasne to pak utika~6~
Frézie+3 55833
17.4.2010 12:11:23
Ahoooooj holky ~3~
Zdravím z porodnice Hořovice, před chvilkou odešla vzácná návštěva- Gotcha ~z~ a koukám jestli Fida dnes píše nebo už je na cestě, postel vedle mě na ni čeká ~t~
Moc děkujeme všem za gratulace k princezně, krásně se to čte ~;)~:-D

Obrovská gratulace Polynce k Julii ~x~~x~~x~ jsem moc ráda že se taky dočkala ~6~
Arijko ano, já se ptala ohledně jména mimi, super historka, jsem se fakt pobavila ~t~ a vybrala jsi moc hezky ~;)
Sonco to je super že Annika na krčku nic nemá ~R^ a to ostatní přeji aby brzy přebolelo ~6~
Janule my si udělali taky výlet do porodnice ve středu, od 9h ráno jsem měla stahy po 10 minutách, odpoledne po 6 minutách, tak jsme vyrazili, natočili monitor- v pořádku, vnitřní vyšetření dopadlo blbě- otevřená na prst, čípek dlouhý, pouze poslíčci nevedoucí k otevírání, porod daleko....tak jsme šli na večeři do restaurace, nakoupit do Kauflandu a pak domů. Byla jsem naštvaná že se nic neděje, poslíčci pořád po 6 minutách ~d~ Ráno už byli poslíčci poněkud silnější, vyráželi jsme po 6h z domova, Dominika se narodila 7.40 ~t~ málem u výtahu ~y~ Jsem zvědavá kolik nám přijde pokut za překročení rychlosti ~t~
Janca I.,Anetka07/07 65480
17.4.2010 10:54:45
Luci, já myslím, že kontrakce k porodu opravdu poznáš. Je možný, že ty lehčí začínající můžeš vnímat jinak, ale oni se začnou stupňovat. A určitě to má každý jinak, ale mně když začly u obou dítek, tak jsem si byla 100% jistá, že to je ono. A zátka to být klidně může, u první si napamatuju, ale u Ondruli mi odešla dopo, jen to jsem věděla, že už se něco děje.
Lucinka28 + Tomášek 20m 21497
17.4.2010 10:40:34
Ahoj holky, tak jsem docetla vcerejsek a už vubec nevim na co reagovat! Jedině snad Clasofky mamku-to bych byla spíš šťastná, jen jde o náhradu letenky...

Holky já jak stále odkaslavam, tak jsem si asi namohla nejaky mezizeberni sval a v noci jsem nemohla vubec spat, jak to boli. Do toho me picha dost v podbrisku a vprve jsem na kalhotkach mela "frkanec" okrovopruhledne barvy-že by zátka? Termín mam ve stredu, tak by to asi mohlo byt. Ale spis me strasi to, jestli ty kontrakce fakt poznam...Cimdal castejs mam takovy zhruba 20sekundovy pichnuti a tlak v podbrisku...ale neprijde mi to jakoby nejak nesnesitelny a kazdy rika, ze kontrakce nesnesitelny jsou...tak nevim:( Zacla jsem pit ten malinikovej caj trikrat denne a presne od ty doby to mam...asi blba shoda nahod~d~
Donutka +3+// 77327
17.4.2010 9:12:45
pardon čhmu~k~

clasofko, aspoň si babičku děti pořádně užijí. pořád lepší než diskuze vedle - sopečný prach mi tu připoutal tchýni. co když to bude na několik let~t~
Donutka +3+// 77327
17.4.2010 9:07:00
koukala jsem na stránky čmhu a žádná výstraha tam není... takže my ven chodit budeme... manžel se synem už šli "něco dělat". já mám dokojeno, tak asi půjdu taky~t~
Donutka +3+// 77327
17.4.2010 8:58:38
janule, lepší planý poplach než to zanedbat...

sopečný prach - manželova teta měla dneska letět do egypta. a prý když neodletí, nedostanou ani žádnou náhradu. jen jsem nepochopila, jestli let nebo i pobyt~d~
venku jsme včera byli, zjistila jsem to až večer. nosím kontaktní čočky a oči mě pálily, tak nevím, jestli z toho nebo kvůli tomu, že jsem dopolko neměla sluneční brýle...
Zavřioči+Em+Li 74118
17.4.2010 8:45:00
Dobre ranko!
Jani nejsi ani první ani posledni co takto jela. Já bych to taky nepoznala a radeji bych taky jela. Myslím, ze oni jsou na to zvykli, takze klid!
Janula38+Nela 71894
17.4.2010 6:41:41
Ahojky holky ~3~,
hlásím příjezd z prvního poplachu. V pět ráno jsme jeli do porodky, páč jsem si myslela, že mi odtíká plodová voda. Ale byl to planý poplach ~Rv. Natočili mi monitor, změřili tlak a pak mě doktor prohlídl, ale prý to nevypadá na porod. Dopoledne mám ještě přijet jednou na monitor a ultrazvuk. Taky jsem si hned po ránu ztropila pěkný trapas ~f~, když se mě doktor ptal jestli mám kontrakce. Tak jsem mu odpověděla ,že ne. Že mi jen tvrdne břicho... a on na to, ale to jsou kontrakce, ne? No jo no. Rozespalá těhule... Vzhůru jsem už od tří od rána. Tak jdu posnídat a ještě asi zalehnu ~h~.
clasofkama 32534
16.4.2010 22:37:41
neutekla.....hezky se vyspi~h~~h~~h~
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 18468  [Dalších 17388 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.