Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
16.4.2010 22:30:21
holky jdu spat at mne ta hlava prestane bolet. preju hezky vikend!!
![]() ![]() |
|
|
16.4.2010 22:27:21
clas si mne utekla s FB
![]() dokdy tam mas jeste mamku? ta moje prijede zitra ![]() jinak s tema letad.je to fakt síla. ![]() ![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
16.4.2010 22:19:18
Pett rikaj, ze astmatici alergici a deti by mely omezit pobyt venku
![]() moje mamka se boji, ze neodleti ![]() Vopicko moc hezkej klucik, taky jsem cekala cernouska moc vam to slusi![]() Pett docela bojujes tak drzim palce, nedovedu si to predstavit!! Donut jak to s tema malyma prckama zvladas ![]() ![]() ![]() |
|
|
16.4.2010 22:19:09
pett ve spravach to bylo taky aby astmatici a alergici nevychazeli a lidi zbytecne nevetrali...jinak to jde na dychaci cesty, ja bych asi nesla s mimiskem ven ale zas venku bylo dnes docela hezky a zitera bude asi taky a i v nedeli... tezko rict...
ja byla s malym dnes venku , jeje on spal v kocarku 4h odpoledne. |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
16.4.2010 21:57:35
Ahoj Pett, včera to už běželo ve zprávách, že to tak bude. Teď mi manža říká, že opravdu na severu to je nejhorší a jde to postupně nad Prahu, v 7 večer tu prý byla zakalená obloha. Ale zatím se to drží více v těch 11km nad zemí, ale nikdo neví, jestli to bude klesat ve větší koncentraci nebo jestli to zůstane nad zemí. No, je to naprd, ale my dnes venku byli....Dala jsem plínu na kočár i kvůli sluníčku, tak snad OK. Žádný prach na kočáru jsem neměla
![]() |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
16.4.2010 21:50:06
holky, hlavně pražské, víte něco více o tom sopečném prachu ?? proběhla nějaká info třeba v regionálním rádiu ?? My se to dověděli až teď večer při zprávách, jinak celej den běželo DVD- buď Barbie, prasátko Pepina nebo laktační liga
![]() ![]() Manžel je astmatik, dneska šíleně kejchá, teče mu z očí i z nosu, chudák vůbec nechápal co se děje a proč to. No teď je to asi jasný, ale vůbec by mě nenapadlo, že na to fakt ti astmatici můžou takhle bouřlivě reagovat. No a z toho mě právě napadá, o víkendu má být celkem hezky, chtěli jsme jít na první procházku, ale teď teda docela váhám. Co myslíte ??? Kdybych neviděla co to dělá s mm, tak bych to asi vůbec neřešila, ale teď jsem fakt na pochybách, navíc mm slídí na netu a u nás na severu je zdá se největší koncentrace :-( Děti už se strašně těšily![]() |
|
|
16.4.2010 21:42:54
Jestli ta noc byla na mě
, tak ne. Jen přes den. Poslala jsem ho do práce, ať si nepatlá zbytečně dovču. Stejně by od pondělí šel, tak jsem to trochu uspíšila. My teď 2 večery v poho a dnes má náš mladý pan krizi. Ale už to vypadá nadějně.... |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
16.4.2010 21:16:49
Jančo, tak to jste dobré!!!
To jste se rychle zaběhli!!!A i přes noc nebo jen přes den? u nás je největší krize večer..., takže večer 3 na jednu nesnáším. ![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
16.4.2010 21:12:14
Pett, tak to máš teda fušku... A do Ul je to daleko? tam jsou nějaké laktační poradkyně, aspoň podle seznamu na laktační lize... Moc držím palce, ať se rozkojíte...
A dudlík - každý říká něco jiného. někdo, že vadí, někdo že nevadí... U nás už se taky dudá Ale až po 3 týdnech![]() A shánění pidioblčků - to jsem zažila u nejstarší - taky na ní všechno viselo, i vel. 56, měla jen 47cm a necelé 3 kg... Já jsem teď zvědavá na naše známé - miminko se narodilo v 30tt, ještě je v inkubátoru, mamka už je měsíc doma, jezdí tam obden - asi 60km, vozí mlíko, budou zkoušet, jestli se malý chytne. přenášet je blbé, ale asi pořád lepší, než tohle... ![]() |
|
|
16.4.2010 21:09:35
Polynce moc gratuluji.
Vopičko, krásné mimi. Jsme se v porodnici minuli, pustili mě ve středu 7.4., dle fotky jsme byly ve stejné FNB .Rendi, mně to hubne samo. Zatím pro to nic nedělám, ale měla jsem to tak i u Any a za dva roky jsem začala být těhu zase na stejné váze, takže pokud proto nebudu nic dělat, tak mi to časem zase vyleze nahoru. Jinak jsem dnes byla druhý den bez manži a ťuk, ťuk, zatím zvládáme. Uvidíme v pondělí, kdy mám s malou zpívání a budu to muset nějak vymyslet. Ale ženský nechávaj mimča v kočárku na zahradě, tak to tak asi udělám. Jen je blbé, že tam musíme dojet autem, přendat do kočárku a pak za hoďku zase na zpátek. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.