Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| anxieta | 43837 |
|
|
16.4.2010 18:11:46
Ahoj vsichni,tak ja porad 2v1 a asi se to do pondeli nezmeni. Dnes jsem byla na CTG-vse v poradku,teda kdybych byla 35.tyden-bricho furt nahore a zavrena... Takze v pondeli nastupuji a doufam,ze to do utery klapne
. Gratuluji Vopicce -krasny kloucek - takze 2 snědí chlapi-tak to bude mezi tolika slecnami boj. No doufam, ze muj bude svetly-jinak mam prusvih![]() ![]() a Polynka uz taky,tak to muselo byt rychle... Hodne stesticka!!! At se Vam dari!!! ![]() |
| Gabcica | 22308 |
|
|
16.4.2010 18:09:51
Hezké odpo,
Vopičko..........krásná rodinka. To je dobře, že už máte režim........a že je hodňoučký. To ta naše slečna se mi asi mstí, že jsem chtěla kluka............ Sonco, dávej na sebe pozor! Máš na to nárok! Zavřiočko, budeme držet ať je to v pohodě. My jdeme v pondělí ráno na oční........proplach kanálků nás asi nemine. Fido, mě se Mája ve 39+1 narodila........tak šup. Dominika je nádherně vlasatá, Jarčo máš taky hezké fotečky. Arijko......já už je taky nemám nalitý......naopak se snažím zvýšit laktaci. Got, užijte si chajdu. Jedete Tvým fárem? Hlásím se taky k binci.......jsem ve stádiu, že si raději odpočinu......a stejně to na mě počká. |
| Vopička | 80112 |
|
|
16.4.2010 17:51:55
Sončo, taky neustále nevycházím z údivu, jaký zázrak proběhl od těch dvou čárek na testu na začátku
![]() Jestli ti není dobře, tak rači mamču zavolej. teď je hlavní, abyses brzo dostala dokondice. Odpočívej jak jen to jde ![]() |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
16.4.2010 17:51:38
Vopičko, malej je nádhernej!
Sončo, tak to jsem moc ráda, že tam malá nic opravdu nemá! A přeji ti, ať zvládneš zítřek. Ten náš prďola už spí od půl 2 a nějak se nemá k tomu, aby se vzbudil. Do té doby spal asi dvakrát krátce a nějak se pořád nemohl uložit, tak si to teď vynahrazuje. |
| Tobianni | 38942 |
|
|
16.4.2010 17:31:09
Clas, díky za optání, malá je v pořádku úplně, ani na pusince nic nemá a neměla. Však jsem to říkala, že po porodu už tam nic nebude
.Vopičko, Tobiasek je fakt krásný, vlastně všechny naše miminka. To je tak úžasné, takové dokonalé stvořeníčka. Jak se to mohlo vylíhnout?? ![]() Zavřiočko, to musela být hrůza to vydržet u té doktorky. Já nemůžu slyšet pláč cizího děťátka, natož tak mého. Mi to rve srdce. Ale máte to za sebou a určitě to bude v pořádku. My dnes taky byli poprvé na prochajdě. Ale přecenila jsem své síly a teď je mi špatně. Bolí mě celé břicho, hlavně uvnitř a je mi mdlo. Ani jsme nebyli daleko, ale holt ještě nejsem fit. Zítra budu skoro celý den sama doma, teda bez manžela a s dětmi. Jsem na sebe zvědavá, jak to zvládnu. V nejhorším poprosím mamču, aby si to naše starší torpédo na odpoledne odvedla. A hodlám celý zítřek proležet a dokoukat seriály na netu. Snad bude Aninka hodná. |
| Vopička | 80112 |
|
|
16.4.2010 17:09:33
Děkujeme
![]() |
| Dagmar Bartůšková | 37555 |
|
|
16.4.2010 17:02:33
Vopičko teeeda vám to sluší
![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
16.4.2010 15:26:45
Arijko, mohla dneska jsem 39+1, ale zatím nic. Ale tak ještě nepřenáším narozdíl od holek tak to neřeším, ono to snad přijde.
![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
16.4.2010 15:11:46
Pak na ho vopicka zase vyfoti
![]() fido, taky bys uz mohla rodit, ne?! ![]() vopicko ¨mne dolu boli akorat stehy, neco uz vypadlo ale porad jeste kdyz jsu na zachod... . prsa uz v pohode, mliko snad bude i kdyz uz nejsou tak nality jak prvni den doma, tak odsavacku uz neresim. ale bradavky mne boli porad jak se prisaje, pak kdyz uz jsou ožužlany tak ne![]() ja byla na 1. prochajde s maly po vsi, ...holky já funela ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
16.4.2010 15:06:00
Tak jsem se akorát vrátila z Flory z nákupů, dala jsem si tam dobrý obídek a zmrzlinový pohár a něco pokoupila. Ale jsem teda utahaná.
Vopičko malej je krásnej, takovej světle čokoládovej. Moc gratuluju. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.