Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vopička | 80112 |
|
|
16.4.2010 12:38:52
Ahoj
![]() Gratuluju všem nově narozeným miminkům!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Včera nám byl týden. S miminkem už jsme krásně sžitý. Už vpodstatě vůbec nebrečí takovým tím silným pláčem. Jenom kňourá, když má hlad nebo když ho trápí prdíky, ale to naštěstí netrvá dlouho. Stačí, když ho chvíli pochovám ve vzpřímené poloze a on se krásně vyprdí. V noci spinká úplně úžasně. Dneska jsme kojili naposledy ve dvanáct, pak jsem šla spát a pak se kojil až v pět ráno. Potom spal do půl desátý. Krása. Miminko přirozeně přebralo můj denní režim Včera u nás taky byla poprvé paní doktorka a pochválila nás. Při porodu měl 3,75. Po propuštění 3,5kg a včera už 3,8kg. Poznamenala, že je to takové pěkně dopečené miminko a že má docela velkou hlavu. Že mě obdivuje, že jsem ho porodila bez problémů. Já se tomu sama taky divím, jak jsem to mohla porodit, když se na tu jeho kebulku koukám A je fakt, že ještě teď mě docela dost bolí pipinka. Ne ani tak to šití, stehy už mi vypadaly, ale tak celkově. Za jak dlouho po porodu vás přestala bolet? Na víc je děsně nepříjemný, jak tam píchají ty dorůstající chlupy. Příště si je snad nechám vytrhat před porodem (ale to bych se asi taky zbláznila bolestí). Prsa už si zvykly na kojení, co se množství mlíka týče. Kojím vždycky jen z jednoho. Bradavky sice pořád při kojení bolí, ale už to není tak strašný, jako na začátku. Na jedný bradavce už se mi sedřela postupně kůže, která už se zas zahojila, tak snad to nejhorší, co se kojení týče, už mám za sebou. |
| mambo | 100493 |
|
|
16.4.2010 11:01:54
Polynko - moc moc gratuluji, at se vam holky dari
![]() ![]() ![]() Zavrioci - drzim palce, at je vse v poradku. Koukam, ze pocasi uz je lepsi tak doufejme, ze to vydrzi i na vikend. Jedeme az do pondeli na chatu, budu bez compu tak jsem zvedava az se vratim kolik bude miminek )))) Vsem krasny vikend |
| Fida1 | 24469 |
|
|
16.4.2010 10:57:04
Clasofko no dneska mi to píše za 6 dnů tak jsem zvědavá jestli ten můj malej budu dodržovat termíny jako ten tvůj.
![]() Tak to mám radost, že to kuklení funguje. ![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
16.4.2010 10:33:48
ahojte
to jsem rada, ze uz to ma poly za sebou ![]() moooc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!![]() ![]() ![]() Freeeezii tobe taky moc gratuluju (opozdene!!) Dominicka je nadhernaa ![]() ![]() ![]() Fida uz se ti to blizi jak si minule davala odkaz na tu zavinovacku ja podle ni balim malyho ale do normalni deky....ma to strasne rad vydrzi pak hodiny spat![]() Soni ty uz jsi doufam v pohode ![]() !! co malicka vsechno v pohode?? na tom krcku nic?? nejak mi to uteklo je to fesanda![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
16.4.2010 10:16:05
Tak já stále 2 v 1 a už nám ty řady pěkně řídnou, ještě to tady brzdí Anxieta s Janulou jestli už neporodily.
![]() Zavřioči držím palce na patičku, určitě to bude v pořádku. ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
16.4.2010 10:11:10
Velkááá gratulace Polynce k Julii.
Tak se konečně dočkala. ![]() |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
16.4.2010 9:44:52
Doninika je nádherná! A jak je vlasatá! A přijde mi, že je už taková hodně dopečená!
Jani, ty jsi tolik shodila? Musím se nad sebou zamyslet. Já mám ještě minimálně 6 kg nahoře a ani předtím to nebyl ideál. Takže mě čeká asi 10 kg na zhubnutí. ![]() |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
16.4.2010 9:42:07
Gratulace Polynce!!!! Konečně se taky dočkala a už nemusí být dál nervózní!!! Sláva!
Zavřioči,tak ať vám ta patička dopadne co nejlíp!! |
| Tobianni | 38942 |
|
|
16.4.2010 9:26:18
Ahoj holky,
právě mi psala Polynka, že má holčičku Julii!! Narodila se dnes v 8.25 hodin, má 50 cm a 3 270 g. Obě jsou zdravé. GRATULACEEE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
16.4.2010 9:24:23
Dobre ranko, devcata. Chystáme se k dr. na tu paticku. Dnes prijede moje mamca a doufam ze pocasi bude konecne lepsi at se s tema prckama da jit ven....
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.