| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 18468  [Dalších 17288 >>]
Renča, Alex a Dominik 46736
15.4.2010 10:19:58
Sončo, po císaři to musí pěkně bolet, co? Já sice byla jen na operaci tříselné kýly, ale týden jsem byla úplně hotová a ještě měsíc mě to bolelo.
15.4.2010 10:18:53
Holky, u nás ta žárlivost zatím ještě není, protože Dominik nevyžaduje skoro žádnou pozornost. Akorát když starší začne zlobit a je umíněný a já se už naštvu a lupnu mu na zadek, tak strašně lítostivě brečí. To se stalo asi tak zatím dvakrát za tenhle týden. No, později už to bude horší.
15.4.2010 10:15:08
Ahoj, tak velká gratulace Frézii k Dominice!!!

Mirulinko, myslím, že jsi to byla ty, jak jsi psala, že jak se blíží termín porodu, tak že se ti nechce. Tak jsem to měla úplně stejně. Já nakonec porodila 2 dny před termínem a musím teda říct, že nám u obou dětí pomohl ke spuštění porodu sex.

V porodnici jsem četla příběh jedné paní, jak popisovala své dva porody. První přirozený, ale dlouhý. Druhý vyvolávaný, sice kratší, ale o to víc bolestivější. Říkala, že lezla málem bolestí po zdi. Ale že zpětně teda neví, co by si vybrala, kdyby měla rodit znova.
Tobianni 38942
15.4.2010 10:13:28
Holky ahoj,

já fakticky absolutně nic nestíhám. Vlastně to nezvládám. MM má dovolenou a nenechá mě samotnou ani vyčistit si zuby ~t~ . Ale jsem ráda, protože mě to břicho fakt dost bolí a mám takové omdlívací stavy - asi z té velké ztráty krve ještě.
Tob je celkem v pohodě, malou pořád opečovává a kontroluje a hladí. No, i když spinká, takže ji tím budí :-) . Ale má i takové zlobící záchvaty a to fakt nezvládám. Nechci na něj křičet, protože to má uřčitě těžké, ale pak se mi z toho chce brečet, že to nezvládám. Chjo... Včera jsem to fakt obrečela a hned další kojení mí malá všechno vyblinkala. Takže trpíme asi všichni...

Renčo - nám v porodnici řekli, že s miminkem můžeme ven 2-3 den po návratu. Pokud je ovšem počasí, což není ~a~

Polynko, ty už bys fakt měla jít... To je opruz, pořád jen na ty kontroly co... No ale je mi divné, že ani po tom Hamiltonu se ti nic neděje a to už takovou dobu ~a~ .

Samozřejmě taky gratuluji ke všem miminkům. Nějak v tom zatím nemám přehled. Ale pokusím se to dohnat.
Mirulinka 32529
15.4.2010 10:05:56

)
úPoly, tak snad se mala do zitrka umoudri a vykoukne na svet, kdyz ma byt o vikendu pekne
´íik
Mirulinka 32529
15.4.2010 10:04:25
ja jen odpovidala jak to chodi v Opave, o samotnem vyvolavani nic nevim, nezazila jsem, nastesti zatim. Ja minule porodila den pred nastupem do porodnice.
Poly+Eli+Juli 44312
15.4.2010 10:04:05
Miru jo cofnul mi to na 13,nevím z jakého důvodu,dle pm i utz jsem měla 10.Nález tam je už týden,jsem otevřená na 2 a zátka v tahu.Prý není důvod proč by se co nejdřív neměla narodit,ale holt se jí nechce.
Anx já byla zavřená na pozorování kvůli ruptuře dělohy,ale jednou ráno mi zavedli tabletku,neboj je to jen nepříjemné,jak se to tam snaží narvat co nejhloubš.No a pak se čeká co to udělá.Když se začneš otvírat,tak ti daj kapačku oxitocinu a už to fičí.Četla jsem,že prý vyvolávaný porod je kratší za to bolestivější.Nevím,nemám s čím srovnat.Já si teda užila 16 hodin a nelechtalo to.Ale to je asi indi vindi~5~.Neboj se nic to zvládneš~s~~x~
Mirulinka 32529
15.4.2010 10:02:43
a Frezii moc moc gratuluji k Dominice, at se ji na svete libi ~;((~x~
anxieta 43837
15.4.2010 10:02:34
To se neptala Poly,ale ja... Diky. V pondeli jsem nahlasena na prijem,termin jsem mela 9. a porodni cesty pry na vyvolavani nemam - no jestli tam budu lezet tyden tak porodim uz jen z tech nervu...
Mirulinka 32529
15.4.2010 9:58:11
Polynko, no v Opave uz si kdyz jsi tyden po terminu nechavaji maminky na pozorovani do porodu a kdyz se nerozrodi samy, tak nejpozdeji 10 den po porodu vyvolavaji, pokud ma maminka nalez vhodny na vyvolani, coz ty urcite mas. A zitra uz mas tyden po terminu, ne? Nerikali ti, ze mas prijet uz se sbalenou taskou? Nebo tobe ten doktor ten termin nejak posunul na pozdeji?
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 18468  [Dalších 17288 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.