Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucinka28 + Tomášek 20m | 21497 |
|
|
14.4.2010 9:50:19
Tak jsem se po nemoci rozhodla zacit neco delat s kinderstavem :) Muzete mi prosim nekdo osvetlit ty lneny seminka a malinik? Davkovani a proc vlastne? Diky
|
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
14.4.2010 9:25:37
Ahoj holky,hlásím furt kinderstav.U nás je hnusně,tma a prší.Vařit budu až odpo tak se teď vrhnu na úklid.Šůrovala jsem minulý týden v domění,že už pojedu rodit,tak ať mám uklizeno a ono prd.Takže dneska druhé kolo
.Vítám maminky co dorazily domů a přeji úspěšné léčení žluťásků. ![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
14.4.2010 9:05:50
bre ranko,
jarco pett ahooj. ja se prospala a je mne trochu lip ale uz bych spala zas ![]() jo s tema starsima detma je to ted tezsi snad si brzo zvyknou a bude vic klidu. pett ja uvazuju o pistove odsavacke z mm bazaru ale to by chtelo se rozhodnout hned. to rucni odstrikavani zabere cas a boli to auuuuu ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
14.4.2010 9:00:00
Dobre rano, jdu vas jen pozdravit, protoze musim trochu poklidit....
Vitam vas doma holky ![]() Fido - taky zavidim roztylovani... ja se budu rozptylovat doma, protoze ma prset ))). Ale prijede mi kamaradka a da mi kurz satkovani tak se tesim. Vsem kdo ma dneska monitor preji same dobre zpravy a kdo uz ma doma mimi tak at je hodne cely den ))) |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
14.4.2010 8:30:20
Dášo, to jsi teda tolerantní matka! asi to nemáš lehké...
my než jdeme ven, tak nejdřív obleču starší, vyšoupnu je na zahradu a doufám, že manžel nezapomněl zavřít branku jako včera... ![]() naštěstí bydlíme ve slepé ulici, tak se jen zmáchaly to jsem běžela ven s dítětem u prsu... soused ze mě nemohl... pak nakojím, obleču a průběžně chodím z okna kontrolovat...Fido, břicho ti nezávidím, ale to rozptylování se jo ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
14.4.2010 8:25:21
Úpleně jsem zapomněla na Juttu, tebe se samozřejmě taky.
![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
14.4.2010 8:23:51
Dobré ránko všem.
![]() Vítám doma Arijku, Pett a Jarču. U mě se nic zásadního neděje takže počítám, že zítra na ten monitor do porodky ještě ráno pojedu . ![]() Chystám se dneska na nákupy a obídek, abych se trochu rozptýlila tak snad mě to úplně nedorazí. ![]() |
| Dagmar Bartůšková | 37555 |
|
|
14.4.2010 8:12:19
Ari to víš,no...jak si sednu, že jdu kojit, než jdem ven, tak se Štěpík může poto, že zdržuju...a bouchání do prsou a kopání do břicha v noci, když námvleze do postele, to je normoš, zvykneš si
![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
14.4.2010 8:01:58
ahoj,
Pett, super, že jste doma. já taky po návratu lítala, až se mi stehy začaly povolovat... tak ať to jde v pohodě... ![]() Jutto, Luci se taky ožlutila, ale asi míň a slunili jsme a bylo to ok. Tak ať to taky brzy zvládnete. ![]() Arijko, když jsem přivezla synka z porodnice, nejstarší (tehdy 22 měs.) žárlila šíleně... Kojení probíhalo tak, že jsem seděla na židli, ona na té židli stála za mnou a držela mě kolem krku. teď už jí stačí, když jí čtu nebo si oblíká svoje miminko... Junior je v pohodě. jen oba chcou chovat a pusinkovat a strkat dudlík... jsem ráda, že zatím u ní v kočárku ani v koši neskončila žádná hračka...Janule, brzký rozklad. I všemu zbytku!!! Jarčo, vítej doma ![]() |
| Jarča,Sam+Nik*3/05+Karolí*4/10 | 40722 |
|
|
14.4.2010 1:34:55
taky se hlásím doma.snad zítra nakouknu .. teda dneska, ted mažu spát, v porodce jsem skoro nespala |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.