Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
13.4.2010 22:59:41
jsme sice žluťásci a nerozkojený, ale ukecaly jsme je
![]() Dočíst jsem nezvládla, jen jsem letmo přelítla asi dvě stránky nazpět. Sluníme se u okna, kupodivu bylo celkem hezky i když u nás hodně větrno. Mlíčko musím prozatím jenom odstříkávat, malá se nezvládá přisát ani s kloboučky natož bez nich. Ale ono to snad časem půjde, bylo to tak s oběma dětma. Mlíčka je dost, až moc, prsa nalitý, všechno oteklý, dost blbě se to dostává ven, je to auauau, stříká to pořád ještě málo, spíš odkapává ale zas je výhoda, že když "drtím" jedno teče i z druhého, tak zachytávám do sběračů a zatím jsme soběstační. MM sice chtěl kupovat Nutrák už cestou z porodky, ale zatrhla jsem to bylo by to zbytečně pokušení a však pro ten se dá dojet vždy, ne?Co se týče dětí starších, no tak ty jsou jak urvaný ze řetězu. S Terkou to ještě celkem jde, ale Robin to je teda drak. Ale oni se časem srovnají. Však je to doma najednou zásadní změna, nejen pro ně, i já pořád doma poslouchám co je to za divný zvuky a až pak mi dojde, že to kňuká malá v postýlce ![]() ![]() Taťka to tu s nima asi měl perný a moc toho nestíhal. Takže po příjezdu jsem hned naházela 3 pračky, doplnila myčku a neustále tady s něčím pobíhala a pak s dětma koupala malou, taťka vařil večeři. Mezitím jsme se teda taky snažily i o kojení, ale to je vždy jen takový pokus aby se neřeklo, než jí dáme odstříkaný. Trošku relax jsem měla, když šla Terka na plavání a vzali s sebou i Robinka a Kristýnka spinkala. TAk to jsem si zalezla do sprchy, původně jsem teda myslela, že stihnu i trochu schrupnout, ale na to nedošlo :-( páč slečna měla oooobr hlad. NO však to všechny znáte, řekla bych, že je to po návratu víceméně všude stejný. Zítra bude taťka vyřizovat rodný list a zdravotní pojišťovnu, musíme se taky ohlásit naší dětské Dr. No musím jít udělat něco s těma svýma "šutrákama" a půjdu se zkusit vyspat. tak papa všem a snad bude zítra více času, tak se mi podaří zjistit, kdo ještě patří mezi čekatelky |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
13.4.2010 22:09:06
jutto tak to je mi lito, je to na nervy nekdy, ze jo?
davidek ma tay zloutenku a museli sme jeden den navic zustat v nemocnici a slunil se u okna v inkubatoru. nastesti to dnes kleslo a pustili nas domu ale stejne ho budu muset davat 2 mesice k oknu. tak drzim palce jutto at se brz odzloutnite. dacvid rikam nema belmo ale zlutmo v ocich chudacek. brou noc jdu odstrikat a snad lehnout. ![]() jo jutto, to eli taky pusinkuje ale ona by mu ukazovala hracky i kdyz spinka a hladila ho furt a je jako velika voda...a uz mu davala i cokoladu pry je vyborna, ze ona ji mam moc rada |
| Jutta+L08/08+K04/10 | 59122 |
|
|
13.4.2010 22:07:19
Přeji všem dobrou a pokud možno klidnou noc
![]() ![]() ![]() |
| Jutta+L08/08+K04/10 | 59122 |
|
|
13.4.2010 21:54:26
Ahoj těhulky i čerstvé maminky
Všechny moc zdravím, příchozí vítám doma, čekajícím přeji, aby se porod rozjel přesně dle přání ![]() ![]() Jdu se s vámi podělit o dnešní zážitek, jsem z toho celkem hotová, i když vím, že se nejedná o nic tak závažného. Ale hormony a přecitlivělost na malinkého broučka dělá své. Musím říct, že celkově zvládáme novou situaci relativně v pohodě. Malej není nijak uplakaný, prdíky se nám zatím taky vyhýbají (kapičky Biogaia jsou v lednici ), malá na malého reaguje velice hezky. Pořád chce za ním, dívá se, jak spinká, chce ho chovat a dává mu pusinky. Když ho chce chovat a zrovna nekojím, tak se jí vždy snažím vyhovět, držím jí ho v náručí a ona mu dává krásné něžné pusinky do vlásků, na tvářičku, je to moc roztomilé. Žárlení se zatím nedostavilo, tak se snažím, aby neměla moc důvod. Je ale pravda, že trošku víc zlobidluje, než tomu bylo před narozením malého.No ale teď tu naši "radost". Malý má žloutenku a mně to přišlo docela dost, tak jsem volala doktorce. Dnes ráno jsme tam byli, prý už viděla žlutější, ale pro jistotu vzala krev ... brali ji malému z hlavičky, prý je to nejrychlejší a pro dítě nejméně náročné no nedívala jsem se a bulela jako želva ![]() ![]() Ale přežili jsme to.V jednu jsem si volala pro výsledky ... prý je hodnota dost vysoká a máme jet do nemocnice. Volala jsem manželovi, aby přijel a odvezl nás ... no a samozřejmě zase brečela, protože jsem si už představovala, jak mi malého napichují na kapačky ![]() Asi za 10 minut mi volala dr zpátky, že to konzultovala s dr v nemocnici a ta jí řekla, že mají totálně plno a že má malého pohlídat ona. Ty hodnoty jsou sice lehce, ale pod hranicí kdy se zahajuje fototerapie. Takže jsme zůstali doma, malého neustále vystavuji u okna (i když teda jak na potvoru nesvítí sluníčko) a dávám mu prášky, které mi ráno dr dala pro jistotu. Takže doufám, že to zvládneme, v pondělí jdeme na kontrolu a budou mu zase dělat kontrolní odběr ... uff, nemám z toho radost, ale nerada bych něco zanedbala. Takže asi tak, jsem z toho dnes naprosto hotová, byl to pěkný záběr na nervy šestinedělky ![]() |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
13.4.2010 21:33:09
holky, my se loučíme jdeme do vany a na kutě. Zítra držte palečky jedeme na kontrolu a monitor, tak ať je vše ok.
![]() ![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
13.4.2010 21:09:16
ahoj holky tak je vas jeste docela dost co cekate na porod...
drzim vam palce at je to uz brzy, hlavne co mate termin a nebo uz prenasite. ja se nejak situovala doma, vybalila veci a udelala uklid. po sobotni oslave tady byl bordel... no a hned mne chytla depka dcerka se ukazala jako opravdova zarlivka...jak mne dlouho nevidela tak furt neco vymyslela a jak videla ze chovam maleho tak ona se taky ke mne cpala a valela se po davidkovi...proste nemam klid ani na kojeni...navic prsa jako balvany...musim odstrikavat, boucha mne do nich... navic nejsem vyspala z porodky...coz ten muj furt spal a spi zatim i doma ale jine mimca, rvaly celou noc![]() jak to holky zvladate co mate doma starsi deti?? ![]() |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
13.4.2010 21:06:46
SONCO, VITEJ DOMA.
Polynko, sup, uz rod, na me necekej, mi se to tento tyden nehodi, chystam oslavu prvnich narozenin na vikend pro Domcu, tak ja nejdriv pristi tyden. A to bys byla blba, kdybys na me cekala. Tak sup, prevezmi fleka v porodce po Sonci, jak pak zase zaujmu tvoje misto ![]() |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
13.4.2010 20:39:21
Sončo, vítej zpátky doma
![]() . Teď už bude všechno lepší a veselejší ![]() .Donutko, já jsem taky narozpad. Termín mám už zítra a stále nic ![]() . Taky z toho vyvolávání nejsem vůbec nadšená . |
| Lucinka28 + Tomášek 20m | 21497 |
|
|
13.4.2010 19:54:28
Frézie, u té knížky od Karpa jsem zhruba v půlce! A s tim, ze je psana pro Amíky prostě souhlasim, ale zase oto víc si z toho pamatuji:)) Mám jí od babicky od Vánoc a mám i batole, tak jsem zvědavá. Zatim se mi moc vse líbí. Přítel včera na ten jeho bílý šum a ŠŠŠŠ rekl, ze je to zastaraly, že by tu knizku mohl prepsat a hned nahral ŠŠŠŠ na mobil a pustil opakování:))
Jinak dnesni natacky pry ukazkove, ani mi narozdil od ostatnich mamin nestourala do bricha. No a jen jsem prisla na kontrolu, tak doktor: To je to velký mimino, co?:) A to me minule videl poprve a dělal jen UTZ. Dneska řekl, že se vevnitr na porod zatim nic nechysta!:( Pristi utery mam zase nemocnicni kolecko, hned po tom holice a jestli pak nic, zacinam fakt delat vse proto, aby sel ven:) |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
13.4.2010 19:37:08
Sončo odpuštěno,vítej doma
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.