| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 18468  [Dalších 17188 >>]
mambo 100493
13.4.2010 19:32:31
ahoj Sonco - vitej doma! ~x~ ~6~
Donutka +3+// 77327
13.4.2010 19:29:58
sončo, bezva!!! tak přeji rychlou aklimatizaci~x~~;((

renčo, koukala jsem na fotky. krásný~R^ a koupání jste měli s asistencí:-) u nás taky musí oba koukat a pomáhat~y~

tak kdo v porodnici a čeká na odchod? pett a weuunka? weuunka by mohla už brzy, tuším, že psala snad zítra...
Fida1 24469
13.4.2010 18:28:32
Sonco vítej doma. ~x~

Tak to je fajn, že jste obě v pořádku a už vás pustili. ~;)~R^
Tobianni 38942
13.4.2010 17:58:42
Zdar děvčata, hlásím příchod zpátky mezi živé :-)

Dočítat nestíhám, jak jinak, ale budu se snažit. Přijeli jsme už po obědě, ale byla jsem tak zničená, že jsem spala a pak kojila a pak spala...

Tímto Polynko promiň, že jsem neodpověděla na zprávu.
anxieta 43837
13.4.2010 17:43:08
Freézi, tak to si budeme držet palce vzájemně. Já jsem neměla strach z porodu, ale z vyvolávání... tak to mi teda nepříjemné je a jsem docela nervózní. Malý je klasicky hlavičkou a už teď má 3700g - a to je odhad~a~
Polynko,doufejme,že aspoň tvá slečna dostane rozum a pošupajdí na svět...a hlavně rychle a s minimální bolestí~R^~R^
mambo 100493
13.4.2010 15:37:32
ahoj holky,
tak se nam nejak zatahlo a asi bude zase prset...((( mno na vikend hlasi zlepseni, tak doufam, ze to tak bude, protoze chceme vyrazit na chajdu ))) Prvni vetsi vylet!
Renco - fotky jsou krasne a slusi to obema ~R^.
ani jednu z tech knizek o kterych pisete nemam, ale hodlam poridit, tak snad budu moudrejsi ))).
Dnes jsem uz dokoupila BabyCalm, BioGaia taky mam tak zaciname ))). Prdy mela Valerie asi 3x tak to neni az tak sileny (tuktuk), tak uvidime. Zitra ma male narozeniny (presne mesic) - to, ale leti ))).
Vsem preji krasny zbytek dne. A holky od 7 statecnych vam preji jeste, aby se to konecne hnulo kupredu. Uplne vas lituju - to musi byt peklo ty posledni dny a nedej buh prenaset... Drzim palce at uz to mate konecne za sebou a mimi u sebe ~6~
Fida1 24469
13.4.2010 15:19:24
Frézi já zrovna čtu Něžnou náruč rodičů a tam taky je, že dítě nemá spát jen tak na matraci, že nejlépe zavinuté, ale teda je tam, že se dítě má pochovat no mě je stejně jasný, že bych to nevydržela a myslím, že ty drsnější metody se dají praktikovat až v pozdějším věku ne sotva člověk přijde z porodky. Ono už je takhle dost pro mimi šok, že už není u maminky.
Frézie+3 55833
13.4.2010 15:11:15
Janco ten článek byl pro Bbberuš, je spíše o uklidnění brečících miminek a tříměsíční kolice, ne o spaní, a je to opravdu velice stručné- jinak je o tom clá knížka ~d~ A jinak jak udělat aby bylo klidné i když ho položíš nevím, třeba ho nepokládat ~t~ Nám to dělal brouček, po položení do postýlky se okamžitě vzbudil a ječel, po položení k nám do postele spal jako miminko ~6~ Zavinování taky neměl rád a zjistili jsme že mu vadí tvrdá matrace- která se do postýlek doporučuje ~o~ pak stačilo dát ho na péřový polštář a spal...Teď už jsou různé spací pelíšky pro miminka, žádné spaní na tvrdé matraci, já mám nachystanou ovčí kožešinku ~6~
Frézie+3 55833
13.4.2010 14:59:21
Ahoj holky :-)
Polynko asi se princezna ještě šlechtí, bude to parádnice ~;) jinak samozřejmě přeji ať to máš rychle za sebou ~;((~6~ O Sonči nemáš nějaké novinky?
Anxieto a malý je KP nebo jenom takhle vysoko zatím? Taky mám v pátek monitor a v pondělí nástup na vyvolávání, docela se toho bojím, raději bych přirozeně ~:( Takže Tě chápu a budu držet palce ať se porod rozjede sám ~x~~;((
Arijko vítejte doma ~x~
Renčo malý je krásný a Ty na fotce po porodu vypadáš výborně ~R^~g~
Janca I.,Anetka07/07 65480
13.4.2010 14:54:36
Ahoj holkÿ,

mně tu všechno spí včetně manžela :-), tak pracuji. My jsme dnes spali do 8, malý nemoh opět do 11 zabrat, ale jen pokňourával, malá sice zabere usne, ale pak v noci chodí a my ji odvádíme od postýlky. Dříve to bylo 1x za noc, od té doby co je Ondra v ložnici, tak je to samozřejmě víckrát. Ale to se jí nedivím, ona musí být v pokojíku a on si užívá noc u rodičů :-). K ránu ji tam už necháme.

Anxi, nevěš hlavu. U mě nic nevypadalo a rodila jsem z čista jasna :-). Ale je fakt, že jsem si to na víkend o velikonocích plánovala, takže psychika nejspíš zabrala. V týdnu jsem pila víno, umyla okno :-) a i sex byl. Je možné, že to pomohlo, ale spíš byl malý připravený.....

Arijko, vítej doma. Jdu se podívat do deníčku na Renďinýho klučíka, ale určitě je roztomilej jako všechny broučci tady.

Frézii, četla jsem článek, je to zajímavé, půlku věcí z toho děláme, ale ohledně spaní tam zmínka není. Dle mého, nemůžeš toto praktikovat každou noc, mimi se sice v náruči uklidní, ale jak to udělat aby bylo klidné, ikdyž ho položíš? Ještě bych všem doporučila knížku Něžná náruč rodičů, kde jsou podobné rady a hlavně nošení miminek. U Anetky jsem si z ní vzala spoustu rad, ale každé mimi je individualitsta a co zabíralo na ni nemusí u Ondráše být. Konkŕétně balení, Anetka si hověla, on se vzpouzí a rozčiluje.
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 18468  [Dalších 17188 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.