Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
13.4.2010 11:04:12
jo jo jo jo
hlasim propusteni z nemocnice!![]() clasofko a holky ahooooj!!! ja jsem jeste u tchyni cekame na eli ta je ted zrovna ze svagrovou u zubare a pak padim domu. vecer se ozvu a snad se dostanu do obrazu. ![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
13.4.2010 10:37:14
aHOJ HOLKY,
![]() Janule tak snad to budes mit brzy za sebou ![]() Poly co ty holka nase ![]() t jsi vlastne 1. prenasecka![]() ![]() dneska by mela jit domu Arijka ![]() ![]() Got taky kojim jak si rekne, zatim nic moc pravidelny, nekdy budim, ze me boli prsa, nekdy pije a pije a pije ![]() no mamka jde delat bramborovy plneny knedliky tak se tesiiim ![]() ![]() hezkyyy den!! |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
13.4.2010 10:26:06
No, jediný co mi k tomu řekl bylo, že je to malinko připravený k porodu
![]() . Tak doufám, že to zítra nehodlá zopakovat. I když by bylo dobrý, kdyby to zabralo. |
| Fida1 | 24469 |
|
|
13.4.2010 10:00:59
Tak tady v Praze už se to vybralo a svítí sluníčko.
Janulo a nedělal ti Hamiltona po tom se většinou špiní a pokud je všechno jinak připraveno tak spustí porod. Taky se chystám na nějaký menší úklid a žehlení. |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
13.4.2010 9:43:55
Ahojky,
zdravím všechny . Tak u nás je dnes příšerný počasí . Od včerejška leje a leje. Dneska ještě k tomu mlha a fouká. Počasí, jak dělaný do postele . Ještě že nikam nemusím. Za chvíli se chystám žehlit. Moc toho není, tak bych to měla mít brzy hotový. Uvařeno je, tak asi potom zalezu a hodím šlofíka. Jinak u nás stále žádná změna . I když vlastně k malé došlo. Od včerejška trošku špiním. Tak nevím, co mi tam včera při té kontrole doktor prováděl, ale bylo to hodně nepříjemný . V jednu chvíli jsem si myslela, že prckovi počítá prstíky na nožičkách . Brrr.Petruško, všechno nejlepší tobě i Luborkovi. Hned na začátku takové problémy. Ale určitě bude všechno v pořádku. Držím palečky. ![]() ![]() ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
13.4.2010 9:06:26
Dobré ránko,
tak já jsem spala dobře a klidně bych to ještě zalomila. Koukám, že 7. statečných drží pořád po hromadě. Polynko a Anxieto přeju brzký rozpad, třeba se to dnes po KO nějak pohne. ![]() Renčo malej je moc roztomilej. ![]() |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
13.4.2010 8:45:21
No ani mi nemluv,teď přišel ten čičmund co tu byl včera,sjela jsem ho hned ve dveřích.Ještě že jsem si včera oholila nohy a umyla vlasy.Kdybych to nechala na ráno,tak jdu do té porodky jak santusák
![]() .Jdu se sprchnout k našim a pádím ![]() |
| anxieta | 43837 |
|
|
13.4.2010 8:39:02
Dobre ranko, poly, taky mam dnes kontrolu-sla jsem si lehnout v 9 usnula jsem o pulnoci a co hod WC-pak pul hod usinani-manzel mel svuj den (noc). Mam silene otekle oci - proste krasavice - me zavrou pro potulku
. Ale zase nam tece tepla voda-chudaku, zrovna pred kontrolou...![]() |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
13.4.2010 8:04:58
Jo, holky, neštovice teda Ali nechytil, dneska jsou to 3 týdny od té doby, takže je naštěstí nedostal.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.