Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
13.4.2010 8:04:21
Ahoj holky, vložila jsem do deníčků fotky.
Poly, to naštve s tou teplou vodou! Tak ať ti to na ko dobře dopadne! |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
13.4.2010 7:32:30
A já dneska první?No nespala jsem opět půl noci a to ještě nemám mimi.Jsem zvědavá jak to budu dělat až se narodí.
Jsem dneska na palici,za chvíli mám jít na ko a neteče nám teplá voda.Včera tu byl týpek na opravu karmy,vzal za to 250,- a domrvil to ještě víc ![]() |
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
12.4.2010 22:41:25
Berus podívej se sem http://i-vet.blog.cz/0810/nejstastnejsi-miminko-v-okoli , za zkoušku nic nedáš, třeba to pomůže, držím palce
![]() |
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
12.4.2010 22:08:15
jo tak...když já nevím jestli by pomohly...ale asi mi nic jiného nezbyde než je zkusit...
ono se to lehce říká, ale když pořád brečí, jsem prostě podrážděná...nemá důvod... |
| Fida1 | 24469 |
|
|
12.4.2010 21:58:48
Berus, ale ono to všechno souvisí, když jsi ve stresu ty tak malá taky. Myslela jsem ty kapky co jsme tu probíraly s holkama, prý mají skevělý účinek. U nás jsou asi za 600, ale na MMB se dají sehnat levněji.
http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=29267167&tab=0 (zadej bez mezery) Už je mám taky doma připravený v ledničce kdyby bylo potřeba tak vyzkoušej. Přeju ať se to co nejdřív zlepší. ![]() |
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
12.4.2010 21:52:45
fido, mám kapičky Sab simplex, gel na bříško, třešnový pecky, cvičíme na bříšku, s nožičkama, strkám rourku...všechno co se dá...
a míň stresu...hmmmm..to mi nějak nejde...jsem na nervy, protože jsem unavená a nevyspalá a bledá závistí, že někdo má hodné spící miminko... ![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
12.4.2010 21:10:36
ahoj zeny
![]() ![]() ![]() nezanedbavam vas poctive ctu![]() ![]() muj malej beranek je zatim nudne miminko, jenom spi a ji ![]() vcera jsme byli na obede tak jsem kojila v restauraci, je zatim malicky tak byl schovany i s prsem![]() dneska jsme byly s mamkou po obchodech chtela jsem si koupit nejaky kalhoty, ale nic moc odnesla jsem si jen tricko mam rada newYork tam maj milion kalhot, ale ten je v barcelone, tak na tu si jeste netroufam![]() v noci malyho po1. musim budit na odpijeni jinak mam pocit ze se mi prsa rozleti po loznici a lezim na zadech a nemuzu se hnout ![]() ![]() oko uz ma v pohode ![]() no zachvili pujdem koupat, ale on spii tak cekam az se vzbudi jak jinak ![]() ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
12.4.2010 20:55:48
Gabčo, tak my jenom bod 3, a to ještě spíš pro zábavu než za tímto účelem, ale třeba časem vyzkouším i něco jiného, když se nic nebude dít.
![]() Tvoji potřebu jít mezi lidi celkem chápu, mě už to doma taky štve tak se snažím aspoň občas vypadnout, ale je to utrpení. ![]() Berus, vím, že to není jednoduché a taky mám obavy jak to budu zvládat, ale hlavně to chce míň stresu. Už jsi zkoušela ty probiotické kapky na prdíky? |
| Gabcica | 22308 |
|
|
12.4.2010 20:34:05
Donut, člověče zavidím ti jak to s přehledem zvládáš!
Dietu se snažím držet, ALE moje poslední kafíčko bylo pár dní před porodem a to ještě slabé...........ale to není až tak kvůli dietě, ale tomu méhu tlaku. A čokoládu mléčnou či hořkou nepapám, ale dr.říkala, že bílou můžu (tam není to poprděné kakao)..........tak tu jsem si dala odpoledne, spíš naráz sežr... Fido, ty body jsem vyzkoušela, hlavně teda bod 1,2,3,5........a pomohlo až nošení květináčů (těžších) tři patra na zahradu a zpět.......... Zavřiočko, to my máme asi Got dítko...........jak to tak tady čtu, tak nám moc přes den nespí..........takže Lindíkovo spaní taky závidím..............koukám, že jsem celkem závistivec. Týden asi..........obchodním balíkem. Tak té paní cinkni, že na to pospícháš..........je celkem milá. Jo a mě ty prsa asi zase narostla..........tak nevím, co budu brzo nosit. Polynko, děkujeme za zprávy o Sonce.........těšíme se na holky. Berus, ta naše taky nespí, viz píšu výše.........a že stíháme na netu.........malou kojím na kojícím polštáři a jednou rukou datluju, jinak bych net mohla úplně zabalit..........držím palečky ať je líp. A co v kočárku? Tam nespí? Taky šílím, že nemáme tak "naklizeno" a že třeba nestíhám cvičit a nevím, co ještě.......... |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
12.4.2010 20:17:57
berusaku, ja bych domácnost se dvěma dětma bez šátku taky nezvládla - prostě když brečí a nic během 15 min nepomůže, šup s ní do šátku a tam mi usne a já běhám po domě i po venku... kromě žehlení cokoliv
naštěstí ještě nemá ani 3,5kg... a večer ji mám v posteli vedle sebe, abych mohla ležet.naštěstí mi dítě vyvádí až navečer a ne celý den...gabčico, jestli striktně držíš dietu, cos dala do deníčku, tak máš můj obdivjá bez jednoho kafe a čokolády bych nepřežila. . a rodina by umřela hladem...![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.