| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 18468  [Dalších 17148 >>]
bbberusak + barusak 03/10 98047
12.4.2010 20:02:09
mlíčko už skoro nemám...kojím jen 2x za den...jím jen sušenky...
malá nevytáhla víc jak 30 ml a tak se mi prostě dělalo jen málo...takže podle mudr mám kojit co mám aspon do 6-8 týdnů, že je tam nejvíc protilátek....

já jen doufám, že se to po 6nëdělí nějak upraví....hlavně ty prdíky a to její bdění...

sice nevím kdo porodil a kdo ještě ne, ale každopádně k novým miminkům obrovská gratulace a těhulkám k pohodovému porodu :-)
Frézie+3 55833
12.4.2010 19:57:20
Bbberus to mi připomíná mě 3 a půl roku zpátky, v pyžamu jsem byla kolikrát do večera ~t~ Dopuj se třeba kojícím čajem a sušenkama, sice to není extra zdravé ale potřebuješ energii a mlíčko se ti taky z ničeho neudělá ~6~ Neboj bude lépe, šestinedělí je nejhorší ~;)
bbberusak + barusak 03/10 98047
12.4.2010 19:30:47
ahoj holky, já nechápu jak stíháte být na netu :-)
naše malá nespí, pořád brečí, bolí jí bříško, nic nepomáhá...nestíhám ani uvařit, ani uklidit ani vyprat, prostě nic...pořád jí chovám, ale stejěn řve jako tur...už jsem zoufalá, unavená, vážím o kilo míň než před těhu, nemám hlad ani chuť jíst....ach jo...
Frézie+3 55833
12.4.2010 19:15:50
Ad Estivillova metoda - i když věřím že na spoustu dětí funguje, tak mi prostě vadí.....přijde mi to jako lámaní dětí a připomíná mi to metody dr. Pavlova ~a~ Zato se mi moc líbí názory dr. Harvey Karpa a jeho knížka Nejšťastnější miminko v okolí ~R^
Frézie+3 55833
12.4.2010 18:56:58
Ahoj holky :-)
Gratuluji Petrusceee k Luborovi ~x~~x~~x~ je to kus chlapa, momentálně nejtěžší miminko diskuze ~g~ a přeji ať je brzy v pořádku ~6~
Polynko, Anxieto a Janule, moc přeji ať to máte rychle za sebou, přenášení je opravdu opruz ~;((
Renčo vítám doma z porodnice ~x~
Pett pevně věřím že všechno zvládnete a přeji ať to jde jako po másle ~;((~6~
Gabi jen si dej do nosu, vždyť musíš každý den vyrobit téměř litr mléka ~;)a šestinedělí neřeš pokud se cítíš dobře tak klidně vyrážej ~2~
Fida moc děkuji za vložení rad při přenášení, doufám že to nebudu potřebovat.....ale už přemýšlím co bych asi tak dala ~t~
Zavřioči+Em+Li 74118
12.4.2010 18:48:53
Jejda, tak to Sonca bude rada, ze uz snad konecne pujdou domu!

Polynko, snad uz to taky brzy budes mit za sebou...
Poly+Eli+Juli 44312
12.4.2010 18:46:46
Tak musím zaklepat,že Eli neuspáváme opravdu od toho půl roku.Trvalo to cca týden řevu a já brečela za dveřmi ložnice,ale mělo to úspěch.
Teď si v poslední době vymyslela,že si musím lehnout na koberec v obýváku ať na mě z pokoje vidí.To přežiju,tak jsem vyhověla.Uvidíme jak to půjde s druhou holkou.~d~
Psala mi dneska Sonča,snad je už zítra s Annikou pustí domů.Držte mi teda palušky všecky co máte zítra na tu ko v porodce,třeba už to bude nějak spět ke konci.Jinak už na to dlabu a počkám na tebe Mirulinko~5~
Zavřioči+Em+Li 74118
12.4.2010 18:45:07
Gabi, sim te, za ajak dlouho ti prisly ty veci z obchudku u Krovaka?
Zavřioči+Em+Li 74118
12.4.2010 18:22:21
Gabi, smeju se - ja jsem sestinedeli vzdala uz ve ctvrtek - byla jsem s Emcou na cviceni...jinak chodime kazde odpoledne ven na prochazky, nekdy na piskoviste, jindy na Hostivarskou prehradu, podle toho jak ma mm cas. Taky docela uz chodi navstevy, coz jsem rada, protoze se Emca zabavi... a ja vlastne taky, mala porad hodne spinka, dneska poprve dopoledne trosku koukala, jinak spi jak dudek...~:-D

Holky, ta Clas nas pekne zanedbava, ze? Se ji nedivim, moje mamca prijede snad v patek, uz se tesim~2~
Zavřioči+Em+Li 74118
12.4.2010 18:18:54
Gratulace k Luborkovi!!! Uz jsem to zanesla do denicku, jsem nejaka aktivni ~c~

Holky, no, ja nevim, my jsme to spani aplikovali u Emci neuspesne - prsesne jak pise Donutka - bohuzel kazdy den s revem az do dneska...takze my proste uspavame....u Emci to proste neslo...mozna je to podle ditete...my jsme ji hned od narozeni davali do postylky a kazdy vecer ten samy rev, nekdy deset minut nekdy pul hodky, chodili jsme tam 5 minut, 10 minut....no, po asi pul roce jsme se proste rozhodli, ze budeme uspavat - ono totiz, kdyz jsme ji uspavali - tzn., ze jsme sedeli u postylky a drzeli ji za ruku, tak nekdy vytuhla uz po peti minutach...takze to jaksi zacalo byt vyhodnejsi a menez psychicky narocne nez ji nechat pul hodiny rvat....

Takze ja nevim, proste u nas tato metoda nezabrala...~t~ byli jsme odhodlani, ale kazdy vecer ten samy teatr, to neslo... takze zavidim, pokud nektere deti chodi spat sami ~p~
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 18468  [Dalších 17148 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.