Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| anxieta | 43837 |
|
|
12.4.2010 15:25:19
Tak tenhle plan mam taky, ale vzhledem k tomu,ze budeme mit prvni mimi, tak je mi jasne, ze planu je plno...a pak je vse jinak
![]() petrusce taky hodne zdravicka a veeelka gratulace!!! ![]() ![]() ![]() jinak jsem se dnes pochlapila a uklidila jsem nasi obrovskou koupelnu 2x1,5 m-2hod - mame plno sklenenych policek - za 2 dny to nebude videt a vzhledem ke sve velikosti se tam tak tak otocim . Chlapi jsou opravdu vsichni stejni-v noci sice spi a nevzbudi ho nic, ale pres den kazda veta zacina "uz"? Me by piclo! Do toho kamaradky a rodice- uz se mi ani nechteji zvedat telefony ![]() ![]() |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
12.4.2010 14:58:24
Ještě jsem nedočetla, ale musím reagovat na Dášu. Drsná nejsem, on brečel v náruči, v postýlce, všude. Nechtěl se nechat uklidnit, ale opravdu z toho nejsem nervní. Prostě ho trápí prdy, zatím jsem kapky nepoužila, hodně klubíčkujeme, to pomáhá. Díky tomu, by furt chtěl sosat, neví co s tím. Akorát přes den je víc vklidu. Jde o to, že ho nechceme naučit usínat v náruči, s Anetkou jsme to dělali podobně. Chodili do ložnice, hladili, šeptali, drželi za ruku atd...... U ní to zabralo, od 6 měsíců usíná sama poté, co si lehne do posýlky, postele. Nevidím v tom nic špatného. Malýho chovám, ňuňám přes den v rámci možností, ale jsme zastáncem, že v noci se má spát.......Samozřejmě s vyjímkou kojení.
|
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
12.4.2010 14:53:16
petrusce moc gratuluju k miminkovi
![]() Ať jsou brzy ok a dobře se jim daří...![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
12.4.2010 14:51:00
holky, pevné nervy! Ať to s tím břichem doklepete do zdárného konce! já jsem dneska oblíkla volnější ne těhu džíny a jsem šťastná. asi to bude tím, že na jídlo moc času nemám...
Pett, to je teda nepříjených zpráv. Ale hlavně - je to všechno řešitelné... A jak zbytek rodiny? zvládají? renčo, vítej doma, ať se brzy zaběhnete... gotcho, co to je "pravidelný"? to neznám u nás to je několik hodin. dokud dobře přibývá, tak to neřeším... |
| hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
|
|
12.4.2010 14:44:05
Omlouvá mse, že semka lezu a všechyn zdravím, jdu Vám naspat info od Petrušky s Klárkou a Daníkem:
Tak jsem na světě narodil jsem se 13:45. Měřím 52cm a vážím 3995g. A jsem kluk a jméno mám po tátovi Lubor N.Mějte se tu hezky a užívejte si miminek! |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
12.4.2010 14:27:25
Jj to vytáčení je nejhorší,někdy mám pocit,že se mě ptá jen aby mě vytočil
.Jindy totiž nemá moc šanci,je jak ten oslík ze Shreka - už tam budeeem?Dělá teď taky celkem daleko od domu,snad to stihne včas až to BUDE ![]() |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
12.4.2010 14:17:41
Poly- u nás je to úplně stejný. Zdeněk mi volá třikrát denně a chraň bůh, když nemám mobil u sebe. V noci jdu jen na WC a už slyším, už to bude? Někdy mě s tím fakt točí. Ale na druhou stranu mám taky strach, aby to stihnul do porodky. Je to řidič a vozí stavební materiál. Pokaždé je někde jinde i když žádal o rozvozy na tuhle dobu jen kolem Znojma. A dovolenou mu nedá, protože se začalo pořádně dělat.
|
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
12.4.2010 13:45:00
Poly mala spi tak vas docitam a smeju se jak jsou ti nasi chlapi starostliví. Ale bud rada vsak kdyby byl naopak ignorant tak by te to urco mrzelo. Z toho myho nakonec vylezlo jak je stastnej ze uz je to za nama ze byl cely tehu ve stresu aby to stihnul, aby nebyl nekde na sluzebce atp. Ani jsem netusila ze ho to tak trapi.
|
| Fida1 | 24469 |
|
|
12.4.2010 13:13:35
Anxieto to jsme na tom úplně stejně, večer mám vždycky pocit, že už nevydržím být těhu ani minutu. Ale do rána zase splasknu a jde to.
![]() Teď jsem šla jen tady k nám na hlavní něco vyřídit a do pekárny a cestou mi úplně ztuhly nohy a do levé jsem dostala takovou křeč, že jsem stěží dopajdala domů. A to mě štve nejvíc, že je pěkně a nikde moc nemůžu už trajdat jinak by se ten konec dal přežít líp. ![]() Polynko ten můj taky vždycky když se chytnu za břicho říká "jedem"? Ale spíš si ze mě utahuje, ten se bude divit až mu jednou řeknu že jo. ![]() |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
12.4.2010 12:56:03
Anxieto víš jak mi ten můj chlap leze na nervy?!!!Když jen heknu nebo se v noci otočím v posteli,vyskočí s větou "jedem"?
Chudák je asi víc vynervovaný než já,ale je to na zabití.Dneska mi už 2x z práce volal jak mi je.Takhle se nestaral ani u první,tož nevím co mu je![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.