Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| anxieta | 43837 |
|
|
12.4.2010 12:50:26
Hezké dopoledne! Tak jsem taky stále 2v1! Na kontrolu jdu taky zítra, tak jsem zvědavá, jestli to ten můj pidichlap pochopil a začal se aspoň připravovat
![]() Polynko, vidím, že jsme na tom stejně, taky se chystám na obvyklé procedury, ale vůbec se mi do toho nechce, protože jen holení mi zabere vždy půl hod a jsem po tom úplně K.O. A to nepočítám mytí hlavy atd. - máme blbou vanu, ze které se nedá ani pořádně sednout a posléze ani vstát - děs. ![]() Pett, nebuď smutná, pomerančík vyléčí světlo, kyčlíky široké balení a to srdíčko - doufejme, že to je jen přechodné, někdy se to u miminek objevuje - přišli na to - to je hlavní a bude se řešit - hlavně se zkus dostat do pohody ty! ![]() ![]() Fido s těmi večery máš pravdu - přes den jsem ještě schopna fungovat, ale úderem 7 hod mi začíná být šoufl a kolem 9 už vidím hvězdičky a jsem ráda, že se hnu.... A k tomu hlášky manžela, ať si užívám poslední dny ![]() ![]() |
| Dagmar Bartůšková | 37555 |
|
|
12.4.2010 11:50:17
gotcho nikdy jsem nedržela nějaký pevný intervaly, dospělej má taky hlad a žízeň různě
![]() |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
12.4.2010 11:44:44
Tak odvoz mám zajištěný,takže jsem v klidu.Se nebudu někde třepat trolejákem přes půl Opavy
.Takže jdu na obvyklou proceduru - oholit,umýt vlasy,nachystat lahvičku na čuraní a oddací list (kdyby náhodou)![]() ![]() . |
| mambo | 100493 |
|
|
12.4.2010 11:16:04
ahoj holky,
jdu jen pozdravit Polynko - budu drzet palce at se to uz rozjede Petrusko - tobe take drzim palce ))) Pett - nesmutni... Valerie byla taky mandarina a zutavaly jsme tam o jeden den dele a take jsem zazila jeden den, kdy mi rekli zpravy ze kterych jsem bulela a bulela. Ale neboj ono to prejde a vse bude ok a obvzlaste az vas pusti domu. Myslim na vas at jste brzy obe v pohode. ![]() Renco - vitejte doma ![]() Chci se zeptat - holky kojite s pravidelnosti 2 az 3 hodin? Ja totiz tak nejak jak si rekne a neresim to... Mela bych? Nevim jestli bych mela udelat nejaky rad na to jidlo bo ji zatim davat jak zacne hledat a sosat ))). diky |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
12.4.2010 10:57:22
ahojky, obcas se mi podari nakouknout ale vsechno stejne docitat nestiham. jsme stale v porodce a jeste asi nejakou dobu budem. mala mela hodne tlustej pupecnik takze se ceka na zaschnuti, taky ji odposlouchali nejaky selesty na srdicku a po UTZ kyclicek nam nakazali siroke baleni. kojeni nam stale nejde a myslim ze i dik tomu mame uz misto miminka pomeranc ktery se musi na papani hodne budit. a abych z toho mela i ja neco tak mi dnes dr. pri prohlidce oznamila ze ten muj vylezlej pupik je pupecni kyla a ze to uz bez operace samo nezmizi. jo a pry se mi taky trochu rozlezlo siti, takze same vesele zalezitosti. mit prvni dite a tohle vsechno na me dneska nachrlit tak tu asi sedim a utapim se v slzach ale nastesti uz se tim netrapim vsak ono nejak bude, jen uz se strasne tesim domu. do albicka jsem dala odkaz na video jen netusim jak ho mam vloyit aby byl aktivni jako to ma Janca. Pokud to Zavriocko umis tak ho prosim uprav pokud ne tak si ho zajemci o zkouknuti proste musi zkopirovat:)
|
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
12.4.2010 10:53:36
Ahoj holky, hlásíme se doma z porodnice!!! Přijeli jsme už včera, ale měli jsme tu naše, tak nebyl celý den čas na net. Malej je kouzelnej a je moc hodňoučkej, to jsem u prvního nezažila. A dokáže usnout bez kojení, to je pro mě úplně super, první nedokázal ani náhodou. A trochu používám dudlíka, ale jen trošku. Přes den malej pije po 2-3 hodinách, ale v noci se budí po hodině, tak mu dávám napít, aby spal dál. Nechce se mi s ním být 2 hodiny vzhůru. No uvidím, jak to bude pokračovat, později to budu muset nějak vyřešit. Porod byl celkem krátkej, v porodnici mě přijali v 15 hodin a v 17,30 se Dominiček narodil. A to jsem ještě v poledne šla k našim, i když už mi začaly kontrakce. Ale měla jsem strach, jestli to nejsou poslíčci, tak jsem to nijak neřešila. Při porodu jsem měla šílený bolesti, ale jsem ráda, že to bylo rychle za mnou. Co teda ale řeším teď je to, že včera mě začalo bolet břicho (nemyslím zavinování dělohy) a dnes ráno ze mě vyšel velká krvavá sraženina ( asi 6x3 cm). Tak jsem volala do porodnice a řekli mi, že jsem chvíli po porodu, že tělo se ještě čistí, že pokud by to trvalo dál, tak mám přijet nebo pokud bych měla abnormální bolesti. Tak se vás chci zeptat, jak to máte s očistkama vy?
Jinak koukám, co se narodilo miminek, gratuluji všem!!! Fotky dodám do deníčku později. |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
12.4.2010 10:14:29
Dobré ránko všem,
hlásím se stále 2v1. Dnes už jsem z kontroly doma. Byla jsem jen na gyndě a bohužel nic novýho. Tlak 129/87, váha 80kg, nohy jak balony. Brali mi krev, kvůli tlaku, že je hraniční. A při prohlídce mi řekl, že je to na porod malinko nachystaný. Ve středu mám přijít zase + monitor. Poly, tak už by se to taky mohlo rozběhnout, že jo. To čekání je teď to nejhorší. ![]() ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
12.4.2010 9:23:03
Dobré ránko,
hlasím se vcelku. Mě bývá přes den celkem fajn, jen ty večery kdyby nebyly tak hrozný, včera mě chytly záda tak mi bylo celkem blbě. Ale naštěstí se z toho vždycky vyspím. ![]() Polynko tak přeju ať se to konečně rozjede už by sis to fakt zasloužila. ![]() Donutko pozdravuj Weuunku, že držíme palce s kojením a těšíme se až se tady zase ukáže. ![]() |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
12.4.2010 9:07:53
Ahoj holky hlásím furt kinderstav.Už jsem ale sama sobě protivná.Od pátku furt špiním,ochází zátka ale to je asi tak vše.Zítra mám zase ko v porodnici,tak doufám,že tam bude ten šikovný pan doktor a udělá mi zas Hamiltona
.Jen mám obavu,že nedolezu domů.MM se mnou jet nemůže,musí do práce.Po tom prvním H.jsem dostala takové stahy,že bych dojezd vlakem nedala a to nemluvím ještě o trolejbusu .No nic jdu lámat nějakou kámošku jestli mě nehodí autem,jinak to nevidím![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
12.4.2010 8:59:12
k nám leze nejstarší, prostřední má postýlku, ze které naštětsí nevyleze. Já se bojím, aby nám neumačkali Lucinku...
Takže starší můžou na kraj k manželovi, který spí u zdi... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.