Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
10.4.2010 22:10:31
Krásný večer přeji
![]() Pett veliká gratulace k princezně ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() super míry věřím že kojení zvládnete levou zadní ![]() Polynko to vypadá nadějně, držím palce ať je mimi za chvilku na světě ![]() Vítám nové maminky Lucy a Zazinku ![]() Lucinko přeji brzké uzdravení a doufám že to píšu správně: 30.9.2009 dle PM 11+5, dle UTZ 11+3, TP 16.4.2010 |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
10.4.2010 22:03:08
Jani a fotky krásné! Malý je uzasny blondacek a malá princeznicka! Co rika na bráchu?
|
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
10.4.2010 22:00:18
Jani ahoj, já si taky pripadam jak dojná....detska si ze mne delala legraci, ze mam snad místo mlíka smetanu...no prsa des, az odkojim toto druhé dítko, tak se vydám do rukou plastického chirurga, moje krásné pevné ctyrky jsou uz dávno v prachu.... Chjo, co k tomu dodat, hlavne ze ty nase deti prospívají...
Pett a nepřemýšlela jsi kojit pres ty kloboucky? Já vím ze je to opruz, ale já s tím kolika Emcu, mela jsem na obou bradavkach silene ragady a ke vsemu kdyz se mi prsa nalila, tak bradavky zmizely a malá se nemohla prisat, takze to byla jediná záchrana jak kojit a nedávat nutrilon....tak bojuj, at jsi brzy fit! |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
10.4.2010 21:53:50
Zavřiočko, tabulka je super. Můžu jen doplnit, že jsem rodili v FN Bulovka, dle nich 37+5.
A jen pro Frézii, pokud nebudete stíhat do Hořovic, tak Bulovka v mém případě fungovala na 120%. Jak na porodním sále, tak na oddělneí šestinedělí. Mají nově zřízené dětské oddělení, kde mají jen to nej vybavení. Musela jsem chodit odsávat, jak se mi nalévaly prsa a sestry byly milé, ikdyž jsem tam přišla před půlnocí. Na porodním sále jsem chytla Záhumenského a porodní asistentky byly neuvěřitelné. |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
10.4.2010 21:44:48
ahoj holky,
tak jsem dočetla 2 dny, uf. Samozřejmě moc gratuluju všem miminkům a přeji vše NEJ, NEJ ![]() ![]() ![]() do života, ať rostou jak z vody.Koukám, že držíme čestné místo ve váze , no, nevím, kolik by jsme měli v termínu porodu. Já si moc přála rodit víkend o velikonocích a povedlo se. Clas, Gábi, nám hnis ustal, ale raději stále vykapáváme a vytíráme borovkou. Ani při masírování nic nejde, ale vím, že není vyhráno. Včera jsem byli u pediatra, malý nepřibral, ale ani neztratil, snad se roztahá. Mléka mám dost, už teď si přijdu jak dojnice, ale zdá se mi, že na to už přišel. Už se zakuckává, mléko mu teče po bradě , tak uvidíme ve čtvrtek.Fido, děkuji za odkaz na kapky a Frézii přejeme, ať se malý uzdraví co nejdřív. |
| mambo | 100493 |
|
|
10.4.2010 21:15:34
Pett - drzim palce, verim ze to zvladnes
![]() Vitam novou tehulku |
| anxieta | 43837 |
|
|
10.4.2010 21:01:32
Držím palečky, jste holky statečné!!! To zvládnete!
![]() ![]() ![]() |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
10.4.2010 20:54:52
Pett,přeji ti ať všechny problémy brzy ustoupí a jste brzy v pohodě
. Vydržte.![]() ![]() ![]() |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
10.4.2010 20:44:09
ahojky vsem a vsem taky diky za gratulace i SMS. Radost z kojeni byla jak se zda ponekud predcasna.bohuzel jedno prso je na krev uz ted ja s tim sice pocitala neb se mi tam dela prasklina i v nekojicim obdobi no a na tom druhym mam pro zmenu horsi bradavku takze se mala porad pousti. ale my se s tim snad zas nejak popereme. jinak je to zlaticko dnesek skoro celej prospinkala az ted vecer plakala uz ma asi velkej hlad a to kojeni je takhle na prdlacku ach jo. kdyz by byla velka krize tak na noc dostane dokrm ze strikacky. co se tyce me tak otoky se jeste vic zhorsily, bricho boli desne, chytli me u porodu krizovy bolesti a jeste stale moc nepresly takze se sotva hejbu, ale snad bude brzo lip. loucim se a jdu obkladat prsa rapikem. cerstvym mamcam a miminkum gratuluji a tehulkam preji kratke cekani
|
| Mirulinka | 32529 |
|
|
10.4.2010 20:26:55
A vitam nove tehulky.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.