| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 18468  [Dalších 17088 >>]
Fida1 24469
11.4.2010 12:10:48
Luci a není to škytání, mě malej škytá hodně a jak je hlavou dolů tak je to takový tepání v podbřišku. No někdy škytá fakt hrozně a to mi břicho nadskakuje.
Já teda když mám ty poslíčky tak jsou bolestivý. Taky si říkám jestli poznám, kdy už jet... ~;)
Lucinka28 + Tomášek 20m 21497
11.4.2010 11:59:33
Holky diky za podporu-uz se to lepsi, normalne nekaslu, jen vykaslavam, ale zato se skoro pak dusim a dostanu ze sebe humus, co jsem opravdu jeste v zivote nevidela!:( Ale citim se lip a to je hlavni. Zkusila jsem i ten olejovy zabal, med, citron, vincentku,...tezko rict co pomaha, ale hlavně že něco ano. Sem si nedokazala predstavit, jak tlacim, kdyz skoro nemuzu sama dychat! Jo a jeste jedna zkuzecnost z naseho zdravotnictvi-ten "pan doktor" na pohotovosti mi napsal jakousi sul na kloktani pricemz nerekl ani Ň k jejimu pouzivani a lekarnik taky ne a na obalu je sice, ze neni delana ze sudokopytniku nebo co, ale pouziti a davkovani ne...takze delam roztok do uplneho nasyceni-prestanu prisypavat, jakmile se prestane rozpoustet.

Takze podlozky koupim nejaky obyc levny.Diky.

A jeste me napadlo-holky, bojim se, ze nic nepoznam... Konecne mi teda zaclo aspon tvrdnout bricho, ale jinak kontrakce bolej nebo nemusej?Jediny co jsem totiz zacla citi jsou nekolikrat denne asi minutovy nadzdvihnuti podbrisku-zhruba jak kdyby mu tam tepalo srdicko, ale to citim nahore. Ja uz se tesim na druhy, az budu vedet o co jde!:) Takhle se bojim, abych nejela do porodnice s hlavickou mezi nohama:)))

Zacinam se bat kojeni-koukam, ze i zkusene maminy mohou mit docela problemy...A to ja prsa mam nezvetseni, nic mi netece,...doufam, ze tam pak neco prcek najde:))

ZAZINKA 104272
11.4.2010 11:22:13
Dobré ranko všem...tady u nás je taky hrozný počasí.Romča mě pořád tahá ven,ale já jsem ráda,že jsem ráda~;)Večer se vrátí náš táta..tak už se těším jak vyzkouším vínko a sexík.....protože jestli budu muset čekat až do termínu.tak bude mít mimčo bez 200g pět kg....~a~~a~~a~
Fida1 24469
11.4.2010 10:18:17
Dobrí ránko,
tak se hlásím stále 2 v 1. Včerejší nakupování mě tak zmohlo, že už jsem sem ani nekoukala.
Dneska to opravdu na moc pěkné počasí nevypadá tak mě ani nemusí mrzet, že nikam nejdeme a budu odpočívat.
mambo 100493
11.4.2010 10:02:12
Dobre ranko )))
Zavriocko - no to je hnusne a ja jsem k tomu vstavala zadnici napred... jsem moooc prijemna ~t~. A to mame k veceru navstevu... no snad se to zlepsi. Nic se mi nechce a nic me nebavi
Zavřioči+Em+Li 74118
11.4.2010 8:22:10
Dobre ranko, jsem tu prvni!!!

Dneska je tak hnusne, co budeme delat??? chjoooo...~l~~l~~l~
Janca I.,Anetka07/07 65480
10.4.2010 23:29:13
Zavřiočko, takhle mě podezírali u Any :-), že kojím smetanou. Tak jsem zvědavá, jak to bude mít chlapeček teď. Na plastiku jsem už manžela upozorňovala, že musí začít šetřit ~:-D.
Anetka žárlí, ale snad to bude lepší a lepší. Je víc protivná, ukňouraná a víc odmlouvá. Ale bráchu hladí a pusinkuje. Nejvíc mě mrzí, že chce teď vše od tatínka. Ale snažím se s ní chodit ven sama nebo když jedu do lékárny a tak, tak si ji beru s sebou a to je moc hodná. Je vidět, že bráchu vidí jako konkurenci, ale myslím, že se to srovná.
Janca I.,Anetka07/07 65480
10.4.2010 23:24:37
Frézii viděla, teď jde o to, jestli by se jiná nemocnice zachovala jinak. Není to vyjímka, známou takhle odveleli od Apolináře a naštěstí to jinam stihla.....
Ale co se týče péče, tak si nemůžu stěžovat. I poté, měla jsem komplikace kvůli tomu poškrábání, bála jsem se, jestli to není infekce, protože mi bylo divné, že mě to bez nástřihu a šití přesto pálí. Tak udělali vše proto, aby vyloučili jakkékoliv následky. Vzali mě na ultrazvuk, moč do laborky, ale při odebírání mi sestra zjistila tu modřinu a odřeniny. Páčili ze mě tu placentu, aby mě nemuseli uspat, což jim nemám vůbec za zlé. Po hodině se povedlo.
Gabcica 22308
10.4.2010 22:21:50
Polynko, myslím, že ty už to nemáš daleko...........~;)

Podložky mám jako Donutka, zatím jsou superr....koupě vůbec nelituju.........akorát já mám bílý a nedávno jsem viděla barevný. Jednorázovky mám ve skříňce dvě, ale ještě jsem je nevytáhla.

Jo a celkem u nás frčí ty prací vložky do podprdy Avent........mě je strašně chladno na bradavky a ty jednorázové mi moc nevyhovovali, byla mi zima~t~~t~~t~.

Vítám novou těhulku.

Luci, brzké uzdravení~x~

Pett, neboj bude líp. Na ty prsa bych zkusila HYDROGELY, dá se to normálně koupit v lékárně.........zahojí to rychle poškozené místečka na bradavkách. Já je mám doma v zásobě taky. To víte z toho mého strachu z kojení.........vše jsem dopředu poctivě naštudovala, tak snad by to mohlo být aspoň trochu k užitku~b~

Frézie+3 55833
10.4.2010 22:15:13
Janco díky za informace z Bulovky, já věřím že jsi tam byla spokojená, ale....viděla jsi včera zprávy? http://zpravy.idnes.cz/zena-porodila-v-sanitce-pred-nemocnici-kde-ji-podle-zachranaru-odmitli-1el-/praha.asp?c=A100409_123839_krimi_hv ~d~ docela průšvih myslím ~a~
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 18468  [Dalších 17088 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.