| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 18468  [Dalších 16948 >>]
Fida1 24469
9.4.2010 13:33:30
Petrusko tak ať ti dobře dopadne. ~;((

Zavřiočko ty jsi hvězda s těma tabulkama, dokonce i fotečky. ~g~ Jedině snad, že Vopička neměla císaře jinak mě nic nenapadá a míry Anniky tady taky někde proběhly.
petrusskkaa k+d+l+// 56170
9.4.2010 13:31:56
zavrioci ted jsme cetla zrovna tvuj porod..krasny at me polil mraz po zadech..vubec nevime takze prekvapko..kazdopadne ot bude kruta noc pokud buud mit furt takovydle hnusny kontrakce chvilkovy
Zavřioči+Em+Li 74118
9.4.2010 13:29:56
Petrusko, tak at to jde rychle a at je mimisek rychle na svete!!!! Vis, co to bude???~:-D
Zavřioči+Em+Li 74118
9.4.2010 13:29:26
Jeste mi tam chybi Maja, mela rodit snad ve stredu cisarem....???
petrusskkaa k+d+l+// 56170
9.4.2010 13:23:21
ahojky holky tak vas jdu pozdravit.

jelikoz mam dne po termniu od rana mam uz kontrakce ale daji se jeste snest.tak doufam ze uz zitra bude male venku uz ted mam bolesti jak prase a to jsou nepravidelne,,

jinak novym maminkam tfuj tfuj do zivota..a t co cekaji jako ja at to mate holky brzo zasebou~x~~;((~;((~;((
Zavřioči+Em+Li 74118
9.4.2010 13:17:58
Holky, doplnila jsem ty tabulky narozenych, mrknete na to a kdyz tak mi sem napiste upravy nebo poznamky, nejsem si jista, ze to je vse ok... odchylky od terminu porodu, jak rozeno a kde, popr. casy atd. - zkontrolujte si to u sebe, at to mame vsechno v poradku :-)

diky moc!!!
Zavřioči+Em+Li 74118
9.4.2010 13:17:38
Fido, ja jsem docela prekvapena, ze to jakz takz jde....chce to jen jiste organizacni schopnosti a predvidavost, co vsechno se muze stat....malou nakojim prebalim a musim jen pocitat s tim, ze se muze po a budu ji muset prebalit znovu... u Em je to slozitejsi, musim pocitat s desetiminutovym sezenim na nocniku, s tim, ze se chce sama oblikat, ze chce sama vest kocarek...atd...no, nejak jsem to zvladla... takze snad bude jen lepe :-)

Fida1 24469
9.4.2010 13:12:56
Zavřiočko, no já vás obdivuju co máte 2 nebo 3 děti zvláště takhle malé, musí to být náročný. Já to znám jen z hlídání synovců než se oblečou než je třeba narveš do autosedaček v autě tak je člověk zpocenej až na p----. ~:-D
Mě bude zatím stačit to jedno a budu mít dost. ~b~¨
Fida1 24469
9.4.2010 12:59:25
Berus pěkný videíčko. ~R^

jinak ty kapky http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=27454737&tab=0 bez mezery
Zavřioči+Em+Li 74118
9.4.2010 12:45:13
Gratulace k mimiskum!!!! ja vedela, ze to vcera bude plodny den - jdu dodelat ty tabulky, snad se mi to nejak podari....

Berusaku, vsechny holky to tady resi probiotickyma kapkama v kombinaci se saab simplex nebo baby calm. V diskuze myslim vcera je odkaz na mmb, kde je pani prodava levne, jinak v lekarne si priprav pres 600 Kc ~q~

vyzkousej, nezabira hned, ale na ty prdiky je to osvedcene!

Gabi, na chatu bych jela taky hned, ale ma byt skarede, tak nevim...

Holky, ja dnes byla s obema holkama pesky v poradne, normalne cesta trva 10 minut, nam trvala 30 a vypraveni se pres hodku....Em dostala hexu do nohy a rozebrala dr celou ordinaci, Li je pekna tlustoska, mame pres 4 kg, takze pribrala za tydne 400 g!!!! sice po kojeni a pred kakanim, ale dr. rikala, ze mam misto mlika smetanu...no, tak nevim, neprijde mi, ze by tak strasne moc pila, kazde tri hodky.... jinak se mi v noci pekne nalilo prave prso, rano jsem mela co delat, abych to rozkojila, mala z neho nechtela vubec pit, tak jsem ho nahrivala a masirovala...chjo, ja nevim, ze ta laktace neni nejaka ustalena...~t~

Clas, uz tam mas maminku?

Holky, s tema ocickama je to des! To nezavidim...

My pupik stale s pahylkem, kdy to asi odpadne???
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 18468  [Dalších 16948 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.