Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
9.4.2010 12:31:26
ahojky po delší době...teda holky, jak to děláte s těma dětma, že stíháte net? já jsem hotová...a doma stejně bordel...
![]() a začaly nás trápit prdíky ![]() užíváme od včera kapky sab simplex, ale zatím žádný efekt, cvičíme, pijeme fenykl...já už nevím co s ní...hlavně v noci..svíjí se a řve a řve a řve...co vám pomohlo? ještě jsem nezkoušela ty třešně...pecky...máte s tím někdo zkušenost? a s těma kapičkama? jinak tady je slide show Baruška, kdo se chce podívat..jen se maličko seká hudba http://www.youtube.com/watch?v=nx2E453jxfE |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
9.4.2010 12:16:17
Zdravím zbytek co tu ještě zbývá
. U nás zase nic . Navzdory včerejšímu výletu. Nepomohlo ani kodrcání autobusem, ani výšlap do nemocnice a už vůbec ne schody do porodky do třetího patra, dvakrát tam a zpět . Tak už nevím. Asi začnu dělat stojky na hlavě. Tlaky a občas bolesti břicha mám, ale nic zásadního, co by vedlo ke konečnýmu zvratu se neděje . Renďo a Vopičko- velká gratulace ke klučíkům ![]() ![]() ![]() . Tak mám pocit, že nám ti kluci tady začínají převažovat. Chtělo by to zase nějakou holčinu. Včera, když jsem byla na monitoru, tak mi sestřička říkala: tak co paní Petřivalská, kdy to bude? Vyberte si to dnes, paní už rodí čtvrtýho kluka. Já na to: velice ráda, ale co mám dělat, když se mu nebo jí ani trochu nechce? ![]() |
| Gabcica | 22308 |
|
|
9.4.2010 12:09:19
Pett, asi to je jako jinde.........je to naše zlatíčko, ale někdy mám chuť ho přetrhnout. Někdy si říkám, už aby šel do práce.........
Super, že máš vyřízeno...........já ještě nemám vyřešené porodné, formulář mám tedy vyplněný, ale tím to končí. Frézie, no si skoro blízko.......dostala jsem nějakou sumu a teď defacto vybíráme, ale jemu se do toho moc nechce............prostě Váha váhá. Máme dva kandidáty, přímo od známých.......ale to je na delší dobu. V noci se nám konečně podařilo odpreparovat pupeční pahýl.........sláva.....tak teď aby se hezky zatáhnul. Donut, jaký tábor máš v plánu? Dáš mi bližší info, prosím??? My to budeme muset nějak rozmyslet, ale fakt nevím. MM má teď 14dní dovču, tak na léto a Vánoce mu zbývají 3týdny, tak uvidíme, co vymyslíme. Miška by chtěla jet pod stan...... A jaké jste nakonec pořídili vozidlo? Got, tak to jsem moc ráda, že v tom nejsem sama.........a to bych řekla, že ještě nezačaly působit hormonální změny. Jdu, musím ohřát oběd, pak jde MM pro Mišku do školky a pak vyrážíme z Prahy na chatu.....pouze na obhlídku, ale i tak to bude bojová výprava ![]() ![]() ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
9.4.2010 11:43:59
Pett - to vis, ja litala uz bez bricha ))) teda myslim toho obrovskyho - preci jenom mi tam nejakej ten suvenyr zustal )))). Takze ochota nulova, ale to myslim by byla i kdybych mela obr brich
|
| Fida1 | 24469 |
|
|
9.4.2010 11:34:23
Frézie tak s tím počítám a vzhledem k tomu, že ti budou nejpozději 19. vyvolávat tak bych sebou měla hodit, ale teda nevím jestli malej s tím bude souhlasit.
![]() |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
9.4.2010 11:26:53
tak já si kupodivu na úřady nemůžu stěžovat, naopak mě překvapilo, jak tam tři baby ochotně lítaly a zjišťovaly a hned mladá paní sedněte si s tím bříškem ... A když jsem byla na tý soc. co se žádá porodný, rodičák a tak, tak přesto že patříme k takový nepříjemný babě, tak i ona byla samá ochota a vlastně mě na tu OSSZ navedla, že by to šlo udělat i přes tu mojí nemocenskou, že by se do toho nemusel taťka vůbec zatahovat, aby to nebylo tolik papírování. Sice je to lítání, to jo, ale fakt jsem byla mile překvapená.
|
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
9.4.2010 11:22:31
Ahoj holky
![]() Obrovská gratulace Renďe k Adámkovi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Vopičce k Tobiasovi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Clasofko užijte si babičku, mě přijede večer akorát tchýně, to není taková radost ![]() Fida děkuji za odkaz pro Janču, jsi moc hodná, budu Ti za odměnu hlídat malého v porodnici ![]() Gabi řekni mu že chceš to auto za porod a hotovo ![]() ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
9.4.2010 11:18:54
ja jsem tady taky ))) prave krmim toho naseho nedonosenyho otesanka )))
Pett to je fajn s tim rodicakem. Ja byla taky vyrizovat rodicak a porodny, ale az po porodu a na tech uradech to fakt stoji za to... ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
9.4.2010 11:13:07
Já byla včera tak mám zase na týden klid pokud neporodím.
Homeopatika úžasně zbrala na tu moji alergii tak můžu dýchat. ![]() |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
9.4.2010 11:06:44
jj, Fido, souhlas
Taky pořád chodím nakukovat a je tu mrtvo. Holky co porodily mají frmol s mimčama a ty co neporodily jsou nejspíš po kontrolách a monitorech. Ach jo. Uvařila jsem si maliník, že si aspoň počtu a tady pusto a prázdno. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.