| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 18468  [Dalších 16918 >>]
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
9.4.2010 8:43:30
Gotcho, no bohužel nerodím, páč z ~m~~m~~m~ nakonec nic nebylo, nějak už nezbyla síla či co. Ale zato jsme si v posteli krásně popovídali~t~ MM mi nasíroval záda a u toho jsme probírali jak máme úžasný děti, jak to bude úžasný až bude i miminko a jak je ještě úžasnější, že se i po 10 letech manželství stále víc a víc milujeme, no prostě rodina Úžasňákových ~t~~t~~t~~t~
Na taťku už celkem dost doléhá jarní alergie, takže je takovej trochu nepoužitelnej~d~, ale dneska prý půjdem do pelíšku už ve 22 ~t~~t~~t~, tak jsem na to zvědavá ~t~
Fakt je, že po včerejším výkonu na zahradě se dneska nemůžu ani hnout, takže dneska budu mít asi válecí den ~f~ ono i počasí k tomu láká - prší ~n~ O to víc jsem ale ráda, že jsem se donutila k vyhrabání těch šutrů z trávy, protože teď po dešti tráva zase povyskočí a pak už by se to hrabalo ještě hůř.

Jinak jsem se byla v noci podívat na Rodince jen o malou chviličku dříve než Got. ~b~ V noci jsem zas byla propocená jak myš a na WC jsem chodila co hodinu a půl ~q~

Ještě velikánská gratulace Vopičce i Rendě k chlapákům ~;((~;((~;((~x~~x~~x~ nám to tady teď ti kluci nějak převálcovali, ne??

JO a Got. teda otočka třítýdenního miminka mě vážně dostala~R^ tímhle tempem ti bude chodit v půl roce ~t~~t~~t~
mambo 100493
9.4.2010 8:36:52
Gabcico - nejsi v tom sama. Ja skoro vrazdila ve stredu ~t~. Ale ustala jsem to )))
mambo 100493
9.4.2010 8:23:07
Vopicko, moc gratuluji a Tobikovi vse nejnej do zivota ~s~~;((~;((
Gabcica 22308
9.4.2010 8:16:10
Dobré ranko,

veliké gratulace Renďě k Adámkovi, superrrr~x~~x~~x~.

Clas, to je teda vtipálek........to ten můj na to snad nemá ani pomyšlení, je děsně utahanej z toho koloběhu.........a co maminka? Ta je přece plná energie, ne........~t~~t~

Vopičko, gratulujeme k Tobíkovi!!! To je dobře, že tvé trápení už skončilo a malý už je venku~x~~x~~x~!

Mirulinko, tak to záhul asi bude pěkný............ale jak píšeš, léto se blíží. Já mám z něj trochu hrůzu, páč vůbec ještě nemáme představu, co s ním.

My teď řešíme koupi auta pro mě..........a holky, někdy mám chuť toho svýho zabít...........a to vypadá na první pohled celkem neškodně~5~.

Fida1 24469
9.4.2010 8:14:47
Velikáááá gratulace Rendě k Adámkovi. ~x~

A taky Vopičce k Tobiasovi. ~g~

Já jsem se probudila s parádní alergickou rýmou tak zkouším homeopatika tak snad zaberou jinak nevím jak s tímhle budu dýchat u porodu. Ovšem mohla bych místo kašlání jak radí Clasofka kýchat to by mi určo nedělalo problém. ~t~
Donutka +3+// 77327
9.4.2010 7:27:57
určitě to zvládnete, však do prázdnin už moc času nezbývá~;) A po porodu si necháš staršího chvíli doma, nebo bude hned chodit do školky? já tohle neznám, mám je doma všechny :-)
Mirulinka 32529
9.4.2010 7:12:26
jo, urcite to tak je lepsi, jen to teda bude po porodu pekny zahul, kdyz manzela budu mit nadale na stavbe na druhe strane mesta a do skolky budeme vozit starsiho taky stale na druhou stranu mesta, ale snad se to nejak zvladne a pak v lete uz bude klid.
Donutka +3+// 77327
9.4.2010 7:10:18
tak to je asi dobré řešení.~R^ já si to pamatuju z lonska... co se neudělá do nastěhování, hned tak se neudelá...~;)
Mirulinka 32529
9.4.2010 7:06:56
Donutko asi radeji nestehujeme, asi to nechame radeji na leto, at je to vic v klidu a taky do mene prasneho prostredi, preci jen tam jsou jeste nejake dodelavky, tak se tam dost prasi, tak to tam neni moc vhodne na bydleni.
Donutka +3+// 77327
9.4.2010 7:04:18
miru a co domeček, stěhujete se?
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 18468  [Dalších 16918 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.