Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fida1 | 24469 |
|
|
9.4.2010 11:04:13
Pett tak gratuluju k vyřízení rodičáku já tohle papírování nesnáším.
![]() Teda tady je dnes mrtvo jak jsou všichni v porodce nebo čerstvě s dětma doma. ![]() |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
9.4.2010 9:34:30
![]() ![]() už vim, chtěla jsem se pochlubit, mám vyřešnou konečně tu sociálku a mateřskou, resp. rodičák. BUdu na nemocenský až do ukončení šestinedělí, pak jenom na OSSZ odevzdám kopii rodnýho listu a potvrzení od Dr. o předpokládaném datumu porodu - to bych měla dát už teď, ale paní na OSSZ říkala, že jí to klíďo stačí až pak, že je to jedno, že 6 týdnů se stejně bude počítat až ode dne skutečného porodu, no a oni mi potvrdí papír pro sociálku, kt. vyplácí rodičák, že jsem pobírala nemocenskou v souvislosti s porodem a můžu tak volit délku rodičáku a mm do toho vůbec nemusím tahat. Sice je to taky lítání a papírování, ale méně, než když jde na PPM chlap. Tak mám radost. |
|
|
9.4.2010 9:30:53
Got. no taky mě to s těma schodama napadlo i jsem ti to původně jako vtip chtěla napsat, ale když jsem si vzápětí vzpomněla, jak ještě teď občas na mě ten tříleťák natahuje ruce, že chce nahoru vzít, tak jsem si řekla, že nebudu prudit, protože se jí ještě nataháš fakt hodně. Ono je totiž kolikrát rychlejší to dítě bafnout a vynést, než se půl hodiny za ruku plazit nahoru
)tak a teď jsem zapomněla, co jsem to původně vlastně chtěla ach jo, ta paměť to je děs, asi nasadím ten Lecithin už teď |
| mambo | 100493 |
|
|
9.4.2010 9:16:13
Pett - ta otocka dostala vsechny - nas doma i doktorku )))). Musi chodit brzy, kvuli tem schodum, abych ji nemusela tahat
![]() |
|
|
9.4.2010 9:10:51
Donut., nestraš
Já teda po prvním porodu taky hodně otekla, ale fakt až po něm, před porodem jsem žádný problémy s otýkáním neměla. No jsem na to zvědavá. Fakt už se těším, až zas budu trochu "normální" ![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
9.4.2010 9:00:41
běžím něco dělat. hezký den
![]() |
|
|
9.4.2010 9:00:18
pett, já otekla po porodu ještě víc. ale než jsem jela z porodky, tak to splasklo.
No, léto bude náročné, ale určo to zvládnem!!! |
|
|
9.4.2010 8:52:58
Gábi, no ty už včera jsi psala cosi o tom, že je tvůj mm na zabití. COpak provedl ? to kvůli tomu autu ??
Holky, jak jste na tom po porodech s těmi otoky, splaskne to hned ??? Já mám dneska nohy jak konve už hned od rána :-( a o rukách ani nemluvím, psát na klávesnici, to je zážitek ![]() Mirulinko, tak školku u nás máme podobně :-(( taky na opačným konci města :-( počítáme, že zhruba týden by s námi zůstal doma taťka, tak za tu dobu se prostě musíme nějak zaběhnout. Naštěstí tedy mě jedna cesta odpadá, protože je vozí on a na mě je je odpo vyzvednout, ale i tak to bude záhul. Uvídím jak to půjde, ale doma je moc nechávat nechci, teď na jaře mají spoustu výletů a dcera je předškolák, takže pro ní to budou poslední týdny ve školce s kamarády, jde do úplně jiný školy, už nebude jezdit tak daleko, takže je vpodstatě i uvidí naposledy. Poslední týden v červnu jedeme na dovču, takže pak už šmitec. Musím říct, že z toho mám daleko větší strach než jezdit každý den do školky. Teď budu mít relativně čas jen pro sebe, kojení a pro mimčo, ale pak to bude horší, minimálně budu muset ještě i vařit obídky a to zrovna v době, kdy už mimčo nebude jen spát, starší děti budou taky vyžadovat pozornost. Jestli budou nějaký extra pařáky budou se chtít koupat, to se budu bát je nechat samotný i na zahradě. BUde tam jen malý bazén, ale u vody bych je samotný asi nenechala, no bude to asi nářez. Ale ono to nějak dopadne, to je zatím ještě moooc daleko. |
|
|
9.4.2010 8:51:52
Gabčico, u nás bude v létě veselo, pokud budem zdraví - švagrová se má vdávat, máme v plánu tábor s rodina do týpek, jako každý rok a pak ještě jednu dovolenou na týden. Však určitě nebude celé léto v Praze, ne? I když záleží, kde bydlíte. když jsme bydeleli v Krči ve vilkové čtvrti, tak to šlo docela dobře - jana byla narozená v červnu
![]() |
|
|
9.4.2010 8:45:32
Gotcho, jen ve středu?
Já každou chvíli![]() Gabčico, my kupovali teď - ojentinu. do starého už jsme se nevešli. Ani do porodnice pro mě nemohli jet všichni ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.