Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renďa,Eli 07 | 98365 |
|
|
8.4.2010 14:56:31
Karolínce přejeme do života hooodně zdravíčka!!
![]() Jarči moc gratuluji.Holky tak my asi za chvíli vyrazíme do porodnice. Dám si ještě kafčo a pistáciovou zmrzku a jedem. Bolesit mám po 10min. jsou dost peprné , snad zase nezmizí. Ozvu se...ježiši já mám takový strach, to je hrozné. Mějte se papa. ![]() |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
8.4.2010 14:36:39
Clas, Ondrovi taky slzelo a dnes v noci začal s hnisem. Takže jsem naběhla hned do lékárny koupit Opthalmo-Septonex (kapali to jinému mimi v porodce), zítra jdeme na kontrolu k pediatrovi, tak mi asi něco napíše. Chjooo, v porodce jen slzel, tam říkali, že to bude dobrý a doma hned starosti. Ale po vykapání to je o moc lepší, tak snad to nevypukne v nejhorší. A prý se to rychle přenáší i do druhého, takže vykapáváme pro jistotu obě. A jdu, malá vstala, malý chce sosat, tak pa pa
|
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
8.4.2010 14:26:47
Gratulace ke krasnym dvema novym mimi!!!!
![]() ![]() ja to tusila, ze dneska bude plodny den, hihi!!! Tabulky upravovat muzu, takze doplnim novorozenatka, hned jak bude chvilka. Clasofko a kapes to ocicko necim?? chjo, same starosti, nejdrive starosti, kdyz byli v brisku, ted kdyz jsou na svete, tak zacina pravy rej starosti ![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
8.4.2010 13:31:44
Ahoj holkyy
![]() ![]() Arijce mooooc blahopreju rano mi psala ![]() ![]() ja byla do 12h v posteli![]() rekla jsem si ze tento tyden budu lenosit a odpocivat holky jsou az do 17.30 ve skole.![]() no koukam na mobil a ma to za sebou holka jedna, Davidek peknej rychlik ![]() ![]() Jarce taky mooc gratuluju ke Karolince ![]() ![]() ![]() co ta vopicka"? JuTta Kajinek je nadhernej ![]() ![]() ted mi psala Arijka, ze malej ma zlomenou klicni kost a bouli na hlave, chudak asi ji ho rvali ![]() ![]() ![]() ![]() holky ten muj malej jak mu slzelo to ocicko tak uz tam ma hnis ![]() |
| anxieta | 43837 |
|
|
8.4.2010 12:38:28
Jéé, jsem si nějak nevšimla, že už jsi mi odpověděla - celá já!!
![]() Díky |
| anxieta | 43837 |
|
|
8.4.2010 12:36:42
Díky za info, mě připadalo, že tu jsou tak max. 3. Jdu vařit - za chvíli se přiřítí mm a já mám studenou plotnu. Zatím ahoj a kdyby mi to ještě někdo chtěl objasnit s tou dubovou kůrou, tak budu ráda.
|
| Fida1 | 24469 |
|
|
8.4.2010 12:32:32
3.4. Jirulec ?
4.4. Weuunka ? 9.4. Polynka 14.4. Janula 15.4. Renďa 16.4. Frézie 18.4. Pett 22.4. Fida 27.4. Mirulinka 30.4. Lucinka Nevím jak je na tom Jirulec a Weuunka tak proto ? |
| Gabcica | 22308 |
|
|
8.4.2010 12:32:10
Jutto, vítejte doma a přejeme "ryclé" zaběhnutí. Kája je kus chlapa
![]() Arijka psala, že to byl fofr, malý pořád hledá a cucal by........trochu jí bolelo šití, ale jinak snad vše ok. Janul, tak ať je monitor ok. Renďo, pokud to krvácení není silné a jasnou krví, tak až tak spěchat nemusíte. Jinak je to známka, že už je to za dveřmi ![]() Anxieto, já myslela, že už rodíš..........já mám gel z dubové kůry a dle rad jsem ho začala používat po propuštění domu na jizvu a fakt každý den obrovský pokrok. Takže doma klasicky Lactacyd, několik sprch denně a namazat gelem. Jarčo, gratulujeme ke Karolínce!!! ![]() ![]() ![]() Fido, tak to je super, že je vše v pořádku. Jančo, vítejte doma...........ať se pokud možno rychle zaběhnete......sama za sebe, řeknu, že je to dost náročný......... My řešíme koupi auta.......a ten můj mě totálně naprdnul. Jdu, návštěva je za dveřmi........hezké odpoledne..........taky vyrazíme ven, když je tam tak krásně ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
8.4.2010 12:05:57
Gratuluju Arijce k Dávídkovi a Jarče ke Karolínce.
Tady to teda jede. ![]() Já byla dnes na monitoru, všechno v pořádku i se cítím fajn, otoky celkem ustoupily tak já tady budu vcelku ještě dlouho asi. Jutto malej je roztomilej. ![]() |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
8.4.2010 12:05:19
Ahoj holky,
zdravím z domova. Jsme doma už od včera, ale byl to celkem mazec, takže jsem nestihla jít vůbec na net. Nechtěli nás pustit, že malý málo sosá, ale jsem je umluvila. Mlíka mám dost, saje, jen je ještě trochu lenivý. Ale věřím, že zesílí a bude tahat jak o život. Malá včera nespala, jeli pro mě na poledne, tak taky byla ze všeho protivná, najednou maminka celý den krmila miminko. Docela to těžce nesla, ale dneska už je vše o moc lepší. Byly jsme spolu sami v lékárně, venku s Charlíkem. Malý většinu prospí, tak je i čas si s ní pohrát. Všem miminkám a maminkám gratuluju, se to tu začíná pěkně rozpadat. Tuším, že jsou zde 4 nová mimča za poslední 2 dny? Moc, moc gratuluju k princeznám ap rincům a přeju vše nej do života ![]() ![]() ![]() ![]() Určitě nestihnu dočíst, ale jakmile se nějak zajedeme, tak to bude lepší. Mějte se krásně, já se zase večer mrknu. Jinak do deníku hodím odkaz k nám na stránky, jestli chcete mrknout na fotky. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.