| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 18468  [Dalších 16858 >>]
Renďa,Eli 07 98365
8.4.2010 14:56:31
Karolínce přejeme do života hooodně zdravíčka!! ~x~~x~ Jarči moc gratuluji.

Holky tak my asi za chvíli vyrazíme do porodnice. Dám si ještě kafčo a pistáciovou zmrzku a jedem. Bolesit mám po 10min. jsou dost peprné , snad zase nezmizí.

Ozvu se...ježiši já mám takový strach, to je hrozné. Mějte se papa. ~x~
Janca I.,Anetka07/07 65480
8.4.2010 14:36:39
Clas, Ondrovi taky slzelo a dnes v noci začal s hnisem. Takže jsem naběhla hned do lékárny koupit Opthalmo-Septonex (kapali to jinému mimi v porodce), zítra jdeme na kontrolu k pediatrovi, tak mi asi něco napíše. Chjooo, v porodce jen slzel, tam říkali, že to bude dobrý a doma hned starosti. Ale po vykapání to je o moc lepší, tak snad to nevypukne v nejhorší. A prý se to rychle přenáší i do druhého, takže vykapáváme pro jistotu obě. A jdu, malá vstala, malý chce sosat, tak pa pa
Zavřioči+Em+Li 74118
8.4.2010 14:26:47
Gratulace ke krasnym dvema novym mimi!!!!

~s~~g~

ja to tusila, ze dneska bude plodny den, hihi!!!

Tabulky upravovat muzu, takze doplnim novorozenatka, hned jak bude chvilka.

Clasofko a kapes to ocicko necim??
chjo, same starosti, nejdrive starosti, kdyz byli v brisku, ted kdyz jsou na svete, tak zacina pravy rej starosti~5~
clasofkama 32534
8.4.2010 13:31:44
Ahoj holkyy~3~~3~

Arijce mooooc blahopreju rano mi psala~f~~f~~f~ ja byla do 12h v posteli~f~~f~ rekla jsem si ze tento tyden budu lenosit a odpocivat ~R^ holky jsou az do 17.30 ve skole.~g~

no koukam na mobil a ma to za sebou holka jedna, Davidek peknej rychlik~R^~R^

Jarce taky mooc gratuluju ke Karolince~g~~g~~g~

co ta vopicka"?

JuTta Kajinek je nadhernej ~g~~g~

ted mi psala Arijka, ze malej ma zlomenou klicni kost a bouli na hlave, chudak asi ji ho rvali~o~~o~~o~~n~

holky ten muj malej jak mu slzelo to ocicko tak uz tam ma hnis~n~
anxieta 43837
8.4.2010 12:38:28
Jéé, jsem si nějak nevšimla, že už jsi mi odpověděla - celá já!!~f~
Díky
anxieta 43837
8.4.2010 12:36:42
Díky za info, mě připadalo, že tu jsou tak max. 3. Jdu vařit - za chvíli se přiřítí mm a já mám studenou plotnu. Zatím ahoj a kdyby mi to ještě někdo chtěl objasnit s tou dubovou kůrou, tak budu ráda.
Fida1 24469
8.4.2010 12:32:32
3.4. Jirulec ?
4.4. Weuunka ?
9.4. Polynka
14.4. Janula
15.4. Renďa
16.4. Frézie
18.4. Pett
22.4. Fida
27.4. Mirulinka
30.4. Lucinka

Nevím jak je na tom Jirulec a Weuunka tak proto ?
Gabcica 22308
8.4.2010 12:32:10
Jutto, vítejte doma a přejeme "ryclé" zaběhnutí. Kája je kus chlapa~g~

Arijka psala, že to byl fofr, malý pořád hledá a cucal by........trochu jí bolelo šití, ale jinak snad vše ok.

Janul, tak ať je monitor ok.

Renďo, pokud to krvácení není silné a jasnou krví, tak až tak spěchat nemusíte. Jinak je to známka, že už je to za dveřmi~;)

Anxieto, já myslela, že už rodíš..........já mám gel z dubové kůry a dle rad jsem ho začala používat po propuštění domu na jizvu a fakt každý den obrovský pokrok. Takže doma klasicky Lactacyd, několik sprch denně a namazat gelem.

Jarčo, gratulujeme ke Karolínce!!!~x~~x~~x~

Fido, tak to je super, že je vše v pořádku.

Jančo, vítejte doma...........ať se pokud možno rychle zaběhnete......sama za sebe, řeknu, že je to dost náročný.........

My řešíme koupi auta.......a ten můj mě totálně naprdnul. Jdu, návštěva je za dveřmi........hezké odpoledne..........taky vyrazíme ven, když je tam tak krásně~z~

Fida1 24469
8.4.2010 12:05:57
Gratuluju Arijce k Dávídkovi a Jarče ke Karolínce. ~x~ Tady to teda jede. ~t~

Já byla dnes na monitoru, všechno v pořádku i se cítím fajn, otoky celkem ustoupily tak já tady budu vcelku ještě dlouho asi. ~;)

Jutto malej je roztomilej. ~R^
Janca I.,Anetka07/07 65480
8.4.2010 12:05:19
Ahoj holky,

zdravím z domova. Jsme doma už od včera, ale byl to celkem mazec, takže jsem nestihla jít vůbec na net. Nechtěli nás pustit, že malý málo sosá, ale jsem je umluvila. Mlíka mám dost, saje, jen je ještě trochu lenivý. Ale věřím, že zesílí a bude tahat jak o život.
Malá včera nespala, jeli pro mě na poledne, tak taky byla ze všeho protivná, najednou maminka celý den krmila miminko. Docela to těžce nesla, ale dneska už je vše o moc lepší. Byly jsme spolu sami v lékárně, venku s Charlíkem. Malý většinu prospí, tak je i čas si s ní pohrát.

Všem miminkám a maminkám gratuluju, se to tu začíná pěkně rozpadat. Tuším, že jsou zde 4 nová mimča za poslední 2 dny? Moc, moc gratuluju k princeznám ap rincům a přeju vše nej do života ~g~~g~~g~~g~

Určitě nestihnu dočíst, ale jakmile se nějak zajedeme, tak to bude lepší. Mějte se krásně, já se zase večer mrknu. Jinak do deníku hodím odkaz k nám na stránky, jestli chcete mrknout na fotky.
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 18468  [Dalších 16858 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.