| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 18468  [Dalších 16848 >>]
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
8.4.2010 11:32:03
Renďo a hlenová zátka už ti odešla dříve? Plodovka neodtekla ? Na porod to být může, ale taky ještě nemusí. Pokud to vydržíš, tak já bych vyčkávala doma. Každý to má jinak, někdo chce jistotu, ale já preferuju vlastní klid a známé prostředí, proto já vždy do porodky až na poslední chvíli :-)

No ale jak to tak vypadá, po dnešku už nás tu vcelku moc nezůstane ~n~~n~ Já se právě vrátila z monitoru, točilo se to několikrát, ta malá potvůrka prostě nespolupracuje, celou dobu se mrská jak o život a sotva mě přikurtujou na ty pásy, tak je klid :-((((( a nic s ní nehne. Nakonec tedy z těch tří záznamů Dr. cosi vyhodnotil a opět za týden.

Jarušce ohromná gragulace ~x~~x~~x~~;((~;((~;((, jsem moc ráda, že jí ta princeznička k těm dvěma ďáblíkům vyšla ~R^

anxieta 43837
8.4.2010 10:52:16
Gratuluji a hodně zdraví! ~;((~;((~;((
Karolínku jsme chtěli taky, kdyby to byla holčička!
Kdo tady zbývá těhotný?
Dagmar Bartůšková 37555
8.4.2010 10:48:26
Jéééé holčičkaaaaaa :-D
Sydney77 96323
8.4.2010 10:47:03
"Ahoj tety. Karolínka se má čile k světu. Má 49 cm a 3340g, narodila se v 9:11. Všem děkuji za podporu. Jarča.
anxieta 43837
8.4.2010 10:29:54
Hezké dopoledne! Tak se opět po delší době ozývám - shodou okolností mi 2 dny po poslední akce zkolaboval notebook - měl odslouženo - a nový jsem dostala až předevčírem. Ale stihla jsem pročíst asi poslední dva dny a zjistila jsem, že už jsem jedna z posledních těhotných - dnes mám první termín a nevidím, že by se něco zásadního mělo stát. Zítra mám kontrolu, tak uvidíme - druhý termín mám 14. - takže určitě to bude a někdy kolem tohoto data.
A teď OBROVSKÁ GRATULACE ke vše mimčům - jedno je sladší než druhé - jen jsem závistivě koukala - jeden brunet jak ze žurnálu, druhý blondýn rovnou připraven na přehlídková mola~R^~R^~R^ - všichni super kořeni, no a ty baby - nádherná sluníčka a kočky dohromady!!!~m~~g~~R^
Doufám, že se taky brzo dočkám - v noci nespím kvůli kyčlím a WC a přes den jsem úplně vyřízená - taktak, že zvládnu navařit...~Rv
Ještě mám dotaz. Jak jste tu psaly o té dubové kůře, tak to je normální gel a jím se potírá hráz po šití nebo jak to funguje?
Renďa,Eli 07 98365
8.4.2010 10:26:22
Ahoj,

tak Aijka to už má tak zasebou. No už byla z toho nešťasná, tak aspon něco. Ale nepočkala na mě ~l~~t~. Tak Davídkovi přejeme všechno nejlepší do života. ~x~ Hezké jméno. ~;)

Jutto vítej doma. Malý je hodný. Je kráásnoučký, taková papulka malá. Má hezkou barvičku. Fakt je to ňunínek. ~;((~;)

No a já řeším dilema. Nevím jestli mi poradíte. Včera večer jesm měla kontrakce po deseti min. a dost dlouho. Pak jsem šla spát a zaspala to, ráno mě ale probudila bolest. Byla jsem na velké straně a kontrakce zase začly po deseti min. Utřela jsem se po čůrání a na toal. papíru krev. Ale taková růžová. KOntrakce se po sprše posunuly na dvacet min. ted jsou všelijaké a jak kdy někdy bolestivé a někdy ani tak moc ne. Jely by jste do porodnice, nebo vyčkávat nebo to ještě není porod? ~2~~x~
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
8.4.2010 10:00:04
Omlouvám se, že Vám semka lezu, jen chci mooc pogratulovat Juttičce ke krásnému chlapákovi a přeji do života jen samé zdraví a štěstí!!!!!~x~~x~~x~~x~~;((~;((~;((
Janula38+Nela 71894
8.4.2010 9:36:10
Máš pěkný fotky Kájíka. A vypadá, že je i spokojený ~6~. No, jako každý chlap ~:-D.

No, my se pomalu budeme loučit. Jedeme do nemocnice na monitor. Tak se kouknu až odpoledne nebo večer, jak se to tu hýbe. Tak zatím papa a né že všechny odrodíte a já tu budu trdlovat sama ~t~~3~~3~
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
8.4.2010 9:26:09
Ježiš, Jutto, to je krásnej Koblížek ~g~~g~~g~~s~ ten se opravdu povedl ~R^~R^ Bože já už se tak těším na tu naši cácorku, to čekání je šílený. Holky, já vám tak závidím, že už máte ty poklady doma, zvlášť těm, kterým to přišlo tak nečekaně a dřív, ach jo.
Mimochodem včerejší hrabání zahrady se mnou neudělalo vůbec nic, no maximálně snad to, že jsem se ve voňavý čerstvě povlečený postýlce celkem dobře vyspala. A to jsem se večer těšila, že by mohl zafungovat zákon schválnosti a mohla by mi v noci v tý čerstvě povlečený posteli prasknout plodovka. No nestalo se nic, dokonce ani prsa tentokrát netekly ~d~ a jindy to jsou lívance jak blázen. Jestli já nakonec ještě budu přenášet, tak mi klepne ~l~, ale fakt je, že porod v termínu i porod dřív už jsem si zkusila, to přenášení ještě ne, ale fakt přísáhám, že zas úplně všechno mít nemusím ~t~~t~~t~
Jutta+L08/08+K04/10 59122
8.4.2010 9:16:11
Našla jsem chvilku klidu, malý spinká, tak jsem udělala první fotky v jeho postýlce. Jdu se pochlubit ~;)

tady je teda jedna hned po porodu

a tady ty postýlkové

[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 18468  [Dalších 16848 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.