| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010
  (?)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 18468  [Dalších 16788 >>]
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
7.4.2010 19:47:38
jojo rendo muj manzel souhlasi s vybratim pani na uklid ~t~

holky ja jsem utahana, a jak vstanu ze zidle tak nemuzu ani chodit tak mne boli tak kost nad pipinou, jo snad uz to nebude dlouho trvat protoze tohle se mi nelibi... chodim pomalu v podrepu az pokud to nerozhejbu a pak mne to taky boli~n~
Renďa,Eli 07 98365
7.4.2010 19:38:54
Arijko a gratuluji ke kontrole. A s porodem počkej na mě jo? ~5~
Renďa,Eli 07 98365
7.4.2010 19:35:43
Tak od Sonči ještě žádné zprávy, snad Polynka něco napíše. :-)

Vopičko, tak držím pěsti na noc, na zítřek, hlavně at je to rychlé. Zvládneš to určitě. ~x~
Holky už jenom deset holek, nebo 11 je to síla. ~j~

Pett, ty teda jedeš hihi. Jeslti chceš příjď i knám. ~j~ Tady se ti porod určitě rozjede tu je prááce hihi. Já se ted chystám vytřít zem po čtyřech (i když mop mám,ale mamka říkala že to pomáhá na porod)a pak skočím na manžela a to by bylo aby nebylo. ~y~~t~

Zavřiočko, tak to je jasné, bud budeš s holkama venku a budeš se jim věnovat nebo budeš mít doma naklizeno, všechno stihnout nejde. Takže paní na úklid proč ne. Já budu muset zapoit manžela, paní na úklid by mi neprošla. Jo vlastně prošla,ale chlap říkal,že si ji chce vybrat jedině sám. ~o~~t~

Clasofko, tak mezi dveřma řekni,že nemáš na návštěvu náladu. To je rodina?
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
7.4.2010 19:22:09
Ahojky
Vopičko, tak držím palce a´t je to rychlé. Stejně je to srandovní, jak to každá porodka dělá jinak. Někde zavádějí ráno a na večer zas utlumují ~Rv u tebe zavedou večer, takže jestli neporodíš ještě v noci, tak budeš zítra chudáku pěkně utahaná. No prostě myslím na tebe, ať je to v pohodě a rychle.

já měla dneska velmi aktivní den, no nějak ten porod prostě rozhejbat musím :-) takže mám převlečenou postel, vypraný a vyvoněný cejchy z venku, umytou pračku - holky taky se vám dělá pod gumou takovej sliz ?? mám z vrchu plněnou a čas od času začne tak děsně smrdět ~Rv~Rv~Rv a pod tou těsnící gumou bubnu je vždycky takovej sajrajt, bleee, tak jsem se do toho dneska pustila. Po příjezdu ze školky jsem šla s dětma na zahradu, sebrala prádlo, trochu pohrabala na zahradě, sebrala klacky, rozlítanou suchou okrasnou trávu, zametla chodník, no a to by bylo aby nebylo ~t~~t~~t~ Jo a taky mi kamarádka konečně přivezla ten kočár, takže se asi zítra po monitoru pustím do šití.
Akorát se asi dneska moc nevyspím, páč jsem si vyprala i kojící polštář, mám ho teď na spaní v posteli a jak se v noci furt potím, tak už vypadal děsně a on mi úplně neuschnul ~n~~n~ takže dneska budu muset v noci po posteli honit polštáře na podložení nohou a pupku.~d~
Fida1 24469
7.4.2010 19:03:04
Vopičko tak koukám, že jsi ještě vcelku a navíc online. ~;) Tak snad tableta brzo zabere a mimísek bude na světě. ~;((

Já jsem si odpo schrupla dvě hodiny a je mi líp. ~R^
Dagmar Bartůšková 37555
7.4.2010 17:59:56
Vopi já dostala tabletu a do deseti minut se mi rozjely stahy jak prase, jestli ji dostaneš večer, nejspíš Tě čeká perná noc :-)
Vopička 80112
7.4.2010 17:51:40
Ahoj, jeste jsem nedocitala. Pisu z porodnice. Prostaglandynovou tabletu na vyvolani kontrakci mi zavedou az vecer. Zatim mi jen delali hamiltona a pichli nejakou injekci. Citim se vpohode, jeste me nic neboli, tak uzivam posledni chvile klidu. Zitra to zacne na ostro.
mambo 100493
7.4.2010 17:50:19
ahoj holky,
tak ja dorazila z prochajdu a jsem docela ko ))). Me vzdycky dorazi ty schody )))) obvzlaste kdyz V breci... to se je snazim vybehnout co nejdriv ))).
Tak koukam, ze Sonca porad nic....
Clas - jj i k nam porad nekdo leze... nastesti jen jednou - nikdo nechce tapkat tolik schodu )))
Zavřioči+Em+Li 74118
7.4.2010 17:03:49
Smarja, to je des, u holek to bylo taky tak?
Mne sem nikdo neleze, dnes jsem psala sms kamarádkám, ze mají prijit....
clasofkama 32534
7.4.2010 16:58:03
Zavrioci skaredy pupik jo, co mam rikat ja kdyz tam ma 5cm kus mrtvyho pupiku~q~~q~ to mu musim balit do alkoholem namoceny gazy~4~ se mi uplne klepou ruce~n~

holky taky k vam porad lezou navstevy??? ja uz jsem z toho na palici~4~~4~~4~~4~
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 18468  [Dalších 16788 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.