| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
7.4.2010 16:34:09
Tak já porad koukám, jestli nejsou nejake zprávy o Sonci a Jarusce a dalsich a jeste nic....my jsme pred barákem, je tu 10 deti a radi....mala je strasne hodná, holky já o ní ani nevím....
Gabi, pupik máme taky skaredy, trosku se uz odlupuje a trosku krvácí...Ema mela vzorový pupik... V pa jdeme do poradny, tak snad to bude ok, ale nechci aby ho mela skaredy, preci jen je to holka.... |
| Fida1 | 24469 |
|
|
7.4.2010 14:38:23
Frézie pokud je Weuunka vcelku tak 11, ale i tak už přes půlku holek odrodilo a to je teprve 7.
![]() Tak já jsem uklízela dopoledne a možná jsem to trochu přepískla, pěkně mě bolí podbřišek při každém pohybu o zádech ani nemluvě. Asi se půjdu natáhnout. ![]() Myslím na Soncu, snad bude brzo fit. ![]() |
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
7.4.2010 14:15:28
Obrovská gratulace Sonči k miminku, přeji ať jsou co nejdříve spolu a v pohodě
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Clasofko moc se mi líbí jak píšeš ve 22h že jdete koupat, asi se odstěhujeme do Španělska, tam budeme normální ![]() ![]() Gabi to mě moc mrzí s tím tlakem, taky jsem myslela že se to porodem stabilizuje tak ať je to co nejdříve v pořádku ![]() Renďo taky na to myslím vždy když nejsem doma- co když mi praskne voda? ![]() Janule to je příšerný přístup dr., takhle Tě vystresovat miminko bude určitě v pořádku a v porodnici bych ji pak poslala víš kam ![]() ![]() Fida už jenom 10 nás je? to je rachot teda...Zavřioči kašli na úklid a klidně si nějakou pani na úklid domluv máš 2 malé děti a psa, přeci se nesedřeš ![]() |
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
7.4.2010 13:57:29
Ahoj holky
![]() Arijko už jsem to řešila se švagrovou i s Gotchou...ano na slovenských je psáno od 3.měsíců, na českých od 1.měsíce, ony jsou ty děti všude jiné Prostě jsou jiné normy a zákony v ČR a SR, když si všimneš tak je to i na přesnídávkách nebo třeba vitaminech- rozdílné dávkování, rozdílné doporučení- prostě pakárna ![]() Ale psala Gabi že její dr. je poporučuje od 1.týdne věku a účinek nastane až po měsíci ![]() |
| Gabcica | 22308 |
|
|
7.4.2010 13:57:14
Ahojte,
předně gratulace Sonce, snad se brzy dozvíme podrobnosti a doufáme, že jsou obě v pořádku ![]() ![]() !S tlakem se to má tak, že asi měsíc teď budu papat 2xdenně Dopegyt, pak se uvidí. Šance na úplnou úpravu je velká, ale chce to čas............holky nám v práci Máju obdivovaly.......no nemohly se vynadívat. Děkuji za Vaší podporu. Ad kojící strava.........je to doporučení od dr.......defacto ohledně vzniku alergiíí a prdíkových obtíží. Samozřejmě každému může vadit něco jiného a chce to vyzkoušet.......ohledně prdíků. Ryby mě taky zarazily, alergie, těžké kovy, mi bylo řečeno. Kakao a čokoláda je vysoce rizikový alergen.....Got, já ji miluju, tak jsem si koupila bílou........sladké to je taky. Janul, doktoři umí někdy pěkně nas... Já doufám, že se proplachování vyhneme. Kapeme, masírujeme....myslela jsem si, že to bude už třeba trochu lepší, ale na množství je to stále hodně. Arijko, pěkný břuch! Clas, tak koukám, že ti chlapi jsou všude stejní......vidíš, tak váha je skoro původní, tak to je super. A už si od porodu ani jednou nezvracela? |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
7.4.2010 13:38:46
holky jeste jedna vec, jak ste psali o tech kapkach na prdiky biogaia, tak jsem rekla mammce at se tam zepta na ne v lekarne a rekli ji ze jsou az od 3 mesicu, dyt to je pak uz na prd, ne?
do 3 mesicu se ta kolika uz i skonci , ne? |
|
|
7.4.2010 13:26:39
holky to je sranda ted jsem koukala na fotky jak jsem si ze zacatku fotila brisko a to je teda rozdil
, to nam to uteklo, ze jo? |
|
|
7.4.2010 13:24:36
chichi
pamela ![]() nene clas ja to mam vsude ale mozna i kosti neco vazi kdyz jsem mnela 73kg tak se mne vsichni ptali kde je mam, coz ja vim?? ale ted je mam vsude, v ramenach, pazich, stehnac, prdeli, ksichte ...a bricho se mi zda ze zas tak velike nemam, u jinych se mne zdaji byt vetsi a holky to jsem za posledni tyden zhubla 200g ![]() ![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
7.4.2010 13:17:34
Zavrioci nezavid ja jsem rekla, ze mi zbylo z tohodle tehu ale od sofie mam 7kg navic ktery jsem nezhubla takze mam taky co schazovat,
![]() Arijko ja teda nevim, ale ja snad mela vetsi bricho kde teda mas ty kila??? mas prsa jak pamela???![]() ![]() ![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
7.4.2010 12:55:53
Arijko, brisko mas tedy velikajzne!!! Ja myslim, ze uz ho mas docela klesle, tak trebas to prijde rychle
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.