| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
7.4.2010 12:54:11
Clasofko, kila zavidim, ja mam 4 kg nahore po Lindicce a 7 po Emicce, celkem tedy 11 kg nahore a to pred Emcou uz vaha nebyla idealni, takze celkem mne ceka zhubnout cca 15 kg...
![]() ![]() ![]() fuj ble hnus, ted jak jsem si to spocitala, tak jsem z toho v depce...no, budu muset odkojit a pak bude razna dietka, preci nebudu tlustoska do smrti...Tak zatim zadne zpravy od Sonci, ach jo.... ![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
7.4.2010 12:51:18
Ahoj
![]() tak chudak Sonca to ma za sebou ![]() asi si uzila![]() ![]() holky s tim vyvolavanim porodu to je fakt na h.. boli to asi 10x vic nez kdyz to prijde samo prirozene, ![]() vas tu uz docitam nekolik h porad me neco prerusuje ![]() ![]() dneska sla Jarca a Maja tak na ne myslim na holky ![]() ![]() Gabi tak muj je taky porad strasne unavenej, jsem se ho vcera ptala kdo vlastne rodil jestli on nebo jaa?? ![]() ![]() at dobre dopadne tlak![]() Arij takle me muj beranek taky tlacil, nejvic to bylo tu noc co mi praskla voda, to jak popisujes tu bolest v noci to moc dobre znam treba uz to nebude dlouho trvat![]() Zavriocko po zadnym brichu se mi nestyska ![]() ani po tech kopancech![]() ![]() jsem rada, ze jsem se toho zbavila![]() ![]() holky ja se dnes vazila mam 1/2kg na vic ![]() no kdyz jsem to vsechno vyblila tak asi nic nezbylo ![]() jediny pozitivum na tom ![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
7.4.2010 12:41:06
ahoj holky tak se hlasim z KO.
mne nastesti ditko nevazila od 31tt. a dnes rekla ze je hezke a dala mne povoleni rodit pry nesetrete se![]() . kdyby ta vedela co vsechno jsem dosud delala![]() ![]() monitor vporadku a dokonce nejake male kontrakce nebo co, tak to asi ten poslicek, no tak to si asi pockam jeste... jinak jak chodim holky dnes prvni den mne boli ta kost na pipine ale hrozne moc, jindy mne bolelal jen chvilku ztak jestli to dite tam uz je nejako spadle... a to mne ceka krasne a dlouhe odpoledne na slunicku na prolezkach s dcerkou.![]() sonce gratuluji a jsem zvedava jak se mam mimino a jake je zas krasne doufam sonca bude brzo ok at si uz cmucha to svoje mimčo |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
7.4.2010 11:21:50
Holky, tabulky jsem neupravovala, ale muzu snad - vyzkousim to...
S obema holkama v pohode, zvladame az moc dobre, az se tomu sama divim....Emicka je zlata, malou opatruje, pusuje, jen ji musime porad hlidat, je to trosku ,,drsnejsi,, chuvicka. Myslela jsem si, ze to bude mnohem horsi, ale tim, ze je to druhe mimi, tak mam pocit, ze to nejak jde samo.. snazim se s nima chodit hodne ven, vcera jsme byly cele odpolko u pisku, Emca se vyradi, mala se prospi a Kass probehne. Jen s uklidem je to horsi...nejak tu domacnost moc nezvladam, premyslela jsem o nejake pani na uklid, stacilo by 2x tydne hodku, aby mi vysala a vytrela a uklidila koupelku...proste uklid nestiham... ![]() ![]() ![]() |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
7.4.2010 11:07:06
Příjde se podívat v porodnici. Sestřičky ji dají vědět a ona se pak staví.
|
| Mirulinka | 32529 |
|
|
7.4.2010 11:03:18
AHojky, tak Sonca to ma za sebou, gratuluji, a doufam, ze jsou obe holky ok a bëhem dne se dozvime nejake optimistictejsi zpravicky. Moc na ne myslim. Taky jsem si v noci zapinala pocitac, jestli nejsou o SOnci nejake novinky.
Vsem kdo dnes rodi drzim palecky, at to maji rychle za sebou a bez komplikaci. Ja mam dnes za sebou dalsi ktg a kontrolu v poradne, u nas vse ok, klid, nic se nechysta. tak se holky nebojte, posledni budu urcite ja, ja si pockam minimalne do terminu.... |
| Renďa,Eli 07 | 98365 |
|
|
7.4.2010 11:01:30
Janule38 a to příjde k vám domů? NEbo do porodnice. Nikdo mi nic takového neříkal, že by se na dítě někdo díval jeslti je všechno v pořádku. U Eli jsem to měla taky a je to úplně zdravé dítě.
![]() Dotkorka je divná. Fakt divná. Chápu že tě to rozhodilo,ale uvidíš že prcek bude mít normální váhu. |
| Renďa,Eli 07 | 98365 |
|
|
7.4.2010 10:58:23
To jsem taky zvědavá jak to půjde dál. No jak..já budu poslední.
![]() ![]() Zavřiočko, jak to s holkama zvládáš? Dá se to? ![]() |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
7.4.2010 10:58:04
Já vím, že je to jen odhad váhy. Ale to, jak to podala nebylo příjemný. Měla jsem pocit, že za těch pár dnů co nám ještě chybí by měl přibrat aspoň 2kg. Ten odhad byl minulý týden v pondělí a termín mám 14.4.. Já jsem z toho magor dvojnásob. Podívat se na něj příjde proto, aby viděla, že je v pořádku. Jestli ta cukrovka na něm nenechala nějaké následky.
|
| Fida1 | 24469 |
|
|
7.4.2010 10:51:34
Tak jsem koukala na tabulku těhulek a termínů a nějak se nám ty naše řady zmenšují. Předpokládám, že Jirulec už porodila, když se nehlásí. U Weuunky taky nevím, ale myslím, že Donutka hlásila, že zatím nic. A když odpočítám Jarču a Máju, které v těchto dnech mají SC tak je nás už jen 10. Tak to jsem zvědavá jak to bude dál.
Zavřioči ty můžeš upravovat tabulky? Já jen, že přepokládám, že Jarča to bude mít po SC asi na dýl v porodce. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.