| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010
  (?)
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 18468  [Dalších 16738 >>]
Renďa,Eli 07 98365
7.4.2010 9:31:11
Arijko tak hodně štěstí dneka na poradně!! ~6~ třeba už nedorazíš jak Sonča hihi.

Dívala jsem se na tu dietu, a teda dost mě tam zaráží, že tam doporučje hrušky. Jinak bych s tím souhlasia. Až na tu čok. tak ta mě mrzí. ~w~~t~
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
7.4.2010 9:27:52
aha renča, dik ja si vas nekdy pletu :-)

no snad to prezijes zitra rendi a nepraskne~;)

jinak holky co jste jeste nerodili nebo i rodili tak vedle je diskuse, cisarsky rez na prani, jizni cechy. jsou tam vyjadrene nazory holek kdo jak rodil.akorat nemam cas to vse docist.

jdu si dat sprchu a musim vyrazit.
Renďa,Eli 07 98365
7.4.2010 9:24:46
Fido, jj prý je to normální jak to klesne dolů. zdá se mi že mi už taky kleslo,ale pasi ne moc, protože hlavička je ještě vysoko.

To jsem taky přemýšlela, co budu dělat, až mi to praskne třeba v obchodě...nebo někde. stát a volat, běžet domů, čekat, utírat..jéva, snad se mi taková situace vyhne. Zítra jedu do diab. poradny autobusem i s Eli. ~d~

Arijko, já myslím,že ta kojící dieta je dobrá pro mimi, že to je na bolení bříška. Musím na to mrknout.
S těma neštovicemea to byla Renča s Alim. Ta měla s tím problém. ~:-D

7.4.2010 9:17:13
rendo tak to chci videt kdyz ta plodovka odtece, to bude vodopad~t~hlavne at to neni nekde na verejnosti~t~ to by mne trefilo~f~
no a ty pohyby taky mne to budi zacne si vytlacat nozky do boku... a boule jako svet.~:-D

gabci taky se chci zeptat na tu kojici dietu. to je dobre pro mimco nebo pro mne? nebo pro oba? zrovna dnes psali na netu jak mi chodi zpravicky do emailu , ze strava pri kojeni by mnela byt jako strava pred porodem, proste bohata na zeleninu ovoce brambory mlecne vyrobky celozrnne pecivo..

hele rendi tos byla ty s obavou tech nestovic? jak to vypada? neco jsi zjistila?

Fida1 24469
7.4.2010 9:15:09
Renďo já taky asi 3 dny malýho cítila míň a od včera tam zase řádí, ale u mě to není plodovkou spíš má málo místa a furt někde tlačí.

Mě teda snad přijde, že se mi to břicho zmenšilo, ale už jsem slyšela, že to před porodem může být jak se mimčo posune ještě víc dolů.
Renďa,Eli 07 98365
7.4.2010 9:10:46
Gabčico jo a stím tlakem mě to taky překvpilo,že to se to hned po porodu neupravilo. Já jsem si taky myslela, že se to hned upraví, že to je jak cukrovka, i když bůhví jak to s ní budu mít já.
Třeba po šestninedělí to bude lepší. Každopádně držím pěsti.

Arijko, tak to já si zase v tomhle nemůžu stěžovat. Já spím jak dudek, vůbec nic mě nevzbudí, jenom měním boky,ale u toho taky spím. ~t~
Bud ráda, že malého cítíš...to já už tak moc ne a jsou to nervy. Asi tam máš hodně plodovky tak pěkně plave. ~:-D
Renďa,Eli 07 98365
7.4.2010 9:08:49
Aspon jste mě navnadily na to praní. ~b~
Renďa,Eli 07 98365
7.4.2010 9:07:02
Ahojky,

tak Sonča pořád nic?? Téda, jem si fakt myslela, že tu bude zpráva. Tak snad dneska. :-)

Gotcho a jaká byla noc nakonec? ~;)

Gabčo na tu dietu se určitě mrknu, ale asi tuším co tam bude. ~w~~v~

Všem co mají dneska vyvolávané porody, porody spontální, kontroly a monitory držím všechny pěstí štětí. ~;((

Jo jinak já pořád nic, nic se neděje, nic nebude. Jenom jsem dneska chyta pěknou depku. ~n~

7.4.2010 9:06:24
ahoj holky taky jsem stale v tom~d~

gabci tak to se uz tesim na ty probdene noci ale rikam si horsi jak ted to nebude, ja nespim celou noc resp. po 10 minutach.hruza. do toho uz 2. noc mne boli kycle a kdyz se obracim taky pipina, takze kazdou hodku aj pul se prevracim. bez bricha to bude ale lepsi~R^ i kdyz takove brisko je jen ca.2x za zivot ze jo?

gabci to s tim tlakem mne mrzi, ~6~ snad se ti ustali. ja bude muset zas ze stitnou zlazou chodit aby mne zas po porodu upravil davku...zboznuju chodit k dr.~a~

jo a miminko zatim zadne ~a~ a to jsem sla najistotu ze 1 bude~d~
holky ja jsem dnes 38+4 a ditko porad sebou mele a natahuje se jako kdyby tam mnelo kdovi kolik mista, nechapu. furt se mu nejak nechce ven, no coz ma jeste cas...
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
7.4.2010 8:39:46
jéé Poly, to je sranda, máme stejnej nápad ~t~~t~

jinak samozřejmě moc myslím na Jarču, nejlépe kdyby jí to vyšlo a vzali jí ještě dnes, ať to má holka za sebou a ještě někdo nastupuje na vyvolávání, že? takže přeju a´t je všechno rychlé a bezproblémový a všem co mají monitory ať mimča spolupracují a nechrupkají ~z~~p~ a všechny kontroly ať mají dobré nálezy
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 18468  [Dalších 16738 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.