| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
7.4.2010 8:37:09
ahoj, nic nového, stále Kinder
jak jsem pochopila, Sonca se stále neozvala. Jirulec také ne, že? Já jdu asi hodit do pračky cejchy, venku to vypadá, že bude celkem hezky, tak by mi mohly uschnout venku. A měla bych se taky vybičovat k návštěvě OSSZ, pořád nemám vyřešeno co s mojí mateřskou vs. rodičákem :-( a taky mm má nějaký nesrovnalosti v přehledu, tak tam asi zajdu, i když se mi teda vůůůůbec nechce. |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
7.4.2010 8:28:43
Ahoj holky,
Sonča se mi furt ještě neozvala.Spala jsem s mobilem pod polštářem.Ještě večer jsem ji posílala sms,ale neodepsala,tak je snad vše ok a ozve se během dne .Všem co se chystají dneska rodit držím palečky co jich mám a to taky na kontroly .Já dneska převleču postele a pouklízím,kdybych náhodou v ten pátek zůstala zavřená v nemocnici ať tu neshnijou ve špíně ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
7.4.2010 8:23:42
Dobré ránko,
hlásím se stále vcelku. Koukám, že o Sonce stále nic. ![]() Myslím na holky co mají na dnešek naplánováno ať je vše ok. ![]() Stejně tak přeju úspěšně kontroly a monitory, já jedu zítra ráno tak jsem zvědavá. ![]() Gabi, já myslela, že ten tvůj tlak je spojený s těhotenstvím a po porodu bude v pořádku tak to mě mrzí, že s tím máš pořád trápení. Tak přeju ať se to brzo srovná. ![]() Got, jak jste přežily noc s malou? ![]() |
| Gabcica | 22308 |
|
|
7.4.2010 8:16:42
Hezké ráno,
jen nakukuju, co Sonca.........nic nevíme ![]() Držíme palce na kontrolách a zvlášť Vopičce na vyvolání a Jarče na císaře (dnes či zítra, že?). A Máje taktéž. Dnešní noc.........od 1:15 do 3:30 vzhůru.....papání, kakání, čučení, kakání, papání.............nejvíc unavený je taťka a to má 14dní dovču........a to prosím nijak zvlášť neplakala.......teď jel pro rodný list Máji. Jinak dnes mám doktora já a to ohledně tlaku, tak nám držte palečky.....jsem zvědavá, co mi řekne. Léky mám sice krapet snížené, ale tlak bohužel ne + k tomu ten občasný bolehlav. Got, jako unavená matky jsme celkem aktivní v tom psaní, viď ![]() ![]() ?Hezký sluníčkový den a pouze dobré zprávy ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
7.4.2010 8:01:36
bré ranko holky,
tak já tady šmírovala ještě ve 3 a pak v 6, estli už nějaká ta zpráva od Sonči a nic... tak snad dopo ))) Všem přeji samé dobré zprávy na ko, monitorech apod. ))) Vypadá to, že bude hezky. Už se těším na prochajdu. Krásný den |
| mambo | 100493 |
|
|
6.4.2010 23:36:42
Clas - horska draha me pobavila
![]() Sonca - porad nic? Ja myslim, ze uz jo, ale jeste odpociva a nestihla dat vedet ![]() Dneska bude asi prima noc... Valerie je tak nejak trochu vztekla a spat rozhodne nechce ))). Kouka kde co lita, pak rev jak blazen... je fakt vtipna... je jak upir - v noci oziva - zurivecek. Prdy to nastesti nejsou - proste rozmar... tak snad se unavi. Brou noc vsem |
| clasofkama | 32534 |
|
|
6.4.2010 22:17:26
Arijko me by z tech poslicku uz mozna hrablo
![]() porad bych se tesila a pak nic jinak Eli byla taky vlasacek![]() Sonca nic....taky cekam ![]() ![]() ![]() no my jdem koupat tak dobrou ![]() ![]() ![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
6.4.2010 21:56:12
tak holky fotecky krasne, fakt hezke miminkaaa!!
![]() a ja jdu s peknym pocitem do hajan...snad i to nase bude tak krasne ![]() a doufam ze mne nenechaji prenaset do 42tt jako vopickuja mam zitra kontrolu v 10h ale necekam nic, monitor zas bude ok a zespoda mne kontrolovat nebude takze ... a citim se skvele az na to tvrdnuti a poslicky, coz je normalni ![]() tak brou noc vsem a snad rano tady bude uz nejake miminko. ![]() ![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
6.4.2010 21:26:19
ahoj holky jejda ja vas jen pul hodku cetla
![]() drzte se vsechny zitra co mate nastup do porodky drzim pesticky dobrym porodum a zdravym miminkam. ![]() ![]() ja taky pujdu zachvili do hajan....jinak holky to se nam tady napraska miminkama takze nejblizsi dny necekam ze by na mne doslo ![]() ![]() jdu jeste mrknout na fotky |
| Gabcica | 22308 |
|
|
6.4.2010 21:23:06
Hezký večer!
Berus, hezky to napsala Zavřiočko......zkus ještě vydržet a nech ji usnout u prsa (to se mi stává každou noc neb u toho usnu). Clas, ad bolení x kojení..........malá když má to první přisání, tak někdy otáčím oči v sloup.......ale taky si říkám, že je to naposledy ![]() Co ta Sonca? Zatím nic??? Vopičko, vyvolání ti nezávidím....třeba ještě psychika zapracuje a samo se to rozjede. Já to takto měla u první, Miška se narodila 41+5, druhý den jsem měla nastoupit, ale naštěstí se to v noci rozjelo. Budeme ti moc moc držet palečky. Jo, měla 4,1kg a vyšla ven.......... Pett, taky se dočkáš ![]() V deníčku je něco málo o té "kojící dietě"..........berte to jako případnou pomůcku ne jako nařízení ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.