| Mirulinka | 32529 |
|
|
6.4.2010 21:13:04
hmm, tak jsem cekala na zpravicku od SOnci, ale asi uz to nevydrzim, musim jit do hajan. Zitra brzy vstavame. Musim vypravit deti do skolky a na hlidani k babicka a jdu na 7 na ktg. TAK SNAD UZ TO MA sONCA ZA SEBOU A JSOU OBE V PORADKU
![]() |
| Renďa,Eli 07 | 98365 |
|
|
6.4.2010 21:06:38
Tak já si na tu zprávu budu muset počkat do rána. Musím už vypnout počítač.
Tak holky dobrou noc , porodům zdar. Vopičko, Jaruš držím pěsti!!!! Budeto to mít zasebou a to je to hlavní. ![]() Ráno se těším na nové/nová miminka. ![]() ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
6.4.2010 21:04:39
Jasně, snad se mi to podaří stáhnout.
![]() |
| Vopička | 80112 |
|
|
6.4.2010 20:58:49
Fido, dekuju
Muzu poslat i MMS s miminkem? |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
6.4.2010 20:56:38
Holky Sonča furt nic,neozývá se.Napíná nás stejně jak Clas
. |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
6.4.2010 20:46:06
Holky, jsem napnuta, co Sonik!!! Snad je uz malá venku a zdravá!
Fotky mimisku nadherne! My máme dnes týden! Smarja, pred týdnem jsem mela splaskle bricho....holky, uzivejte si jeste to tehu, máte jeste ty nádherne poporodni chvilky pred sebou! Já bych jeste chtela ty kopance v brisku, beeee! Gabi, jen kojuj a kojuj a bud v pohode, ono to pujde a gratulace ke kontrole!! Beru, ty jsi hrozne ve stresu a malá to cítí!! Dej se do pohody! Mrkni na tyto stránky www.kojeni.net. Já tam u Emicky taky hledala pomoc. Pokud mas málo mlíka, za jedno koleni vystridej prsa: prave, levé, pravé a dalsi kojení max. za 3 hodky zase levé, pravé, levé. Cim castej budes kojit, tím vetsi signály to jsou pro telo, ze má produkovat víc mlíka.... Malou bud! Simrej na bradé a rtikach, jak psala Gotcha. Pomáhá taky gravimilk a ta homeopatika na zvyseni produkce. Bud optimistická, delas to dobre a rozkojis se! Proc malou uspává manzel? Tak ji nechej usnout u prsa a nechej ji u sebe. Bude klidnejsi a hlavne: delej to tak, aby to bylo pohodlne pro vás obe! Drzím palecky, zvládnete to! Clas, mne uz to kojo neboli, dnes první den, kdy to docela jde. Byla tu dnes detska a vse ok, rikala, ze malá je jak pres kopírák Emicka....hihi Holky, zítra myslím na vsechny, co jdou rodit, držte se! |
| Fida1 | 24469 |
|
|
6.4.2010 20:39:25
Vopičko máš číslo v mailíku.
![]() |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
6.4.2010 20:25:03
ty jo, Somca porad nic, jsem napnuta jak...
|
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
6.4.2010 20:21:41
Vopičko jsem registrovaná na Bulovce a chodila jsem tam do rizikové poradny (těhotenská cukrovka) a přišlo mi že to tam pěkně flákají
ale o porodnici jsem neslyšela nic špatného, 2 sousedky si moc pochvalovaly tak snad to bude v pohodě Já chci rodit mimo Prahu tak doufám že to vyjde a stihneme dojet ![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
6.4.2010 20:12:57
ahoj
Donutko tak Daneckovi vsechno nejlepsii ![]() ![]() ![]() berru to me mrzzi, ze mas trable s Baruskou ![]() ![]() me to kojeni taky boli, ted jsem ve fazi, ze kazdy prisati je jak kdyby me nekdo pichl kudlu mezi lopatky, ale ja si o tohle uzivam, vim ze je to naposled, to nocni buzeni proste na nej koukam a je mi to jedno ![]() ![]() ![]() Got fakt hezky fotky, ta jak jede na horsky drze je super ![]() taky takovou mam![]() ![]() ![]() Vopicko tak snad tam malyho nebudes mit navzdy tim jsem se uklidnovala jaaaa![]() Soniiiiiiiiiiiii tak uuuzz??? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.