| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010
  (?)
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 18468  [Dalších 16688 >>]
Vopička 80112
6.4.2010 18:08:36
Gratuluju všem novým miminkům a moc držím palce Sonce! ~s~~s~~s~
Vopička 80112
6.4.2010 18:07:14
Oni mi to totiž celou dobu špatně počítali. Podle MS to určovat nešlo, protože jsem jí měla takovou podivnou. Vpodstatě mi spíš selhala antikoncepce. Takže se to určovalo jen podle UTZ. Nejdřív doktor určil TP na 4.4., ale pak na dalším vyšetření to zmněnil na 30.3. podle velikosti plodu. To bylo cca v 10tt. Ale tohle řekl jen ústně a do průkazky to nějak zapomněl napsat a pak už při každý kontrole tam rutinně zapisovali délku těhotenství podle předešlých zápisů. No a v porodnici v poradně, nevím jak, vykoumali, že mám TP až 6.4. z čehož vyplývá, že mi odhad váhy dělali až dneska. Na UTZ se ale opět potvrdilo, že podle všech měření je mimi staré nejmíň 41+5. Což už je docela rozdíl. Prostě to jsou blbci a jsem ráda, že už konečně jdu na to vyvolání. Jinak by mě nechali přenášet ještě tejden a to už bych rodila pětikilový dítě ~q~
bbberusak + barusak 03/10 98047
6.4.2010 18:05:16
ahojky, gratulace všem novým miminkům...až bude víc času, mrknu na fotky...~p~~p~
jsem děsně unavená..a to manžel má noční, že já nakrmím a on uspává..až bude chodit do práce, tak nevím jak to zvládnu..to budu usínat ve stoje...~n~

s kojením nic moc, malá je buď líná nebo se brzy unaví...nevytáhne toho moc...hned u toho usíná, ale za 10 minut je vzhůru a pláče hlady...takže dám z jednoho, z druhýho, pak ještě jednou dokola, hodina je pryč a malá má stále hlad...takže jí dokrmím...vydržím ještě asi měsíc a končím...to nemá smysl, když nevytáhne to zadní mlíčko...~d~
Mirulinka 32529
6.4.2010 18:01:48
vsechni mimca jsou kouzelna, uplne slintam.
Mirulinka 32529
6.4.2010 17:59:25
jee, SOnca rodi, tak to na ni moc myslim. Doufam, ze uz to ma za sebou a malou ma u sebe ~;(( Polynko, snad ji jeste stihnes v porodce a toho patku uz se nedockas 2v1.

Vsem co nastupuji na cisare drzim palecky.

Jdu kouknout na fotecky miminecek.
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
6.4.2010 17:58:56
taky jsem skoukla míma v albíčku a holky vy rovnou fotíte na nějaký castingy ne? ~t~~t~~t~ Ta Valča jak se tam culí, no to je nádhera. No to prostě vůbec nemá smysl komentovat ty mimoušky jednotlivě, prostě na dubňátkách jsou nejhezčí miminka ~R^~s~

Jančo, to je super, že už taky půjdete domů.

A Sonča, rodí, no ta se má, ach jo, já jsem závistivka závistivá ~f~~f~

Jaruško, budu na tebe moc myslet, ať jsi brzo fit a princezna samozřejmě taky.

Polynko, tobě taky přeju ať se to rozjede a´t do toho pátku nemáš zbytečný nervy.

Nezapomněla jsem na někoho ?? Snad ne. Přijde mi, že se docela dlouho neozvala Bbberu, jak jsou na tom holky s tím kojením.

U nás nic novýho, jen mám divný tlaky do stehen a bříško tvrdý. No jako každej večer. MM jel s Terkou na plavání, a vzal si i Robinka, protože kňučel, že chce jet s nima. Mají tam dětský koutek s balonkama, takže se zabaví. Já jdu zkouknout to DVD Byl jednou jeden život jak je tam to Zrození, ještě jsem to neviděla, tak kdyby se děti začaly vyptávat, tak ať vím co od toho čekat.
Renča, Alex a Dominik 46736
6.4.2010 17:54:55
Vopičko, tak ať ti to dobře dopadne! Stejně prostě nechápu, že tě nechali tak dlouho přenášet.
Vopička 80112
6.4.2010 17:51:03
Ahoj, tak konečně jsem doma z kontroly. Od deseti dopoledne jsem tam tvrdla...
Takže tedy, podle vaginálního nálezu jsme otevřená jen na prst, na porod to prý nevypadá. Podle monitoru taky ne. Ale byla jsem na ultrazvuku na odhadu váhy a tam jsem se dozvěděla, že váha je 4,3kg, placenta už stará a plodové vody málo. Tzn.: zítra ráno jdu na vyvolání. Mimi už je tam moc dlouho a musí ven. Klidně bych mohla porodit už před měsícem a bylo by to vpohodě. Jen ho moje tělo prostě nechce pustit ven.
6.4.2010 17:39:23
Holky, koukla jsem do deníčků a ty miminka jsou tak nádherný! Já už to chci taky mít za sebou!!
6.4.2010 17:36:33
Renďo, já prvně přemýšlela o tom vibračním, ale pak jsem zjistila, že jsou i houpací, tak bych chtěla to houpací. Ty jsi to vibrační měla už při Eli? Jak jste s ním byli spokojené?

Jančo, důležité je, že jsi porodila bez nějakých větších komplikací. Holky, teď porodily moje 2 kámošky a obě přenášely. Takže miminka měla obě kalnou vodu, a byly napité té vody, krve a stolice. Tak to prostě nechápu.
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 18468  [Dalších 16688 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.