| Renďa,Eli 07 | 98365 |
|
|
6.4.2010 17:28:11
Gotcho Val je úúúžasná jak se už usmívá krásně.
![]() Miláček.Clasofko, no a Mati, je tkay náádherným, fakt krásňoučký. No všechny dubňátka jsou prostě mňam. ![]() |
| Gabcica | 22308 |
|
|
6.4.2010 17:18:56
Val i Matti......nádhera
![]() ![]() ![]() Jdu .........žehlit![]() ![]() ![]() |
| Gabcica | 22308 |
|
|
6.4.2010 17:16:02
Jsme zpět z prochajdy.........únava děsná, Got nevím jak ty, ale mega úklid teda fakt nedám........a už je potřeba.
Frézie, Baby calm.....od ukončeného týdne klidně můžeme-můžete........mám ho objednaný v lékárně, momentálně nedostatkové zboží či co. Jarčo, budeme na tebe myslet. ALE víme už teď, že to zvládneš!!! Děkuji moc za podporu..........já to kojení dost prožívám. Je to takové to, že přece chci, tak to musí jít..........a ťuky ťuk zatím dobrý........taky těch čajů, co mám nakoupeno .Renďo, to se nedivím že si z toho hotová............ Sonco, držíme palečky!!!!!!!!! Donutko, tak všechno nej k jeho 2.narozeninám!!! Renčo, my dudlík máme taky, ale moc ho zatím nechce..........v porodce jsem ho neměla, v Krči to kojení moc berou a dudlíky nesnášej...........jinak naše dr.ho odsouhlasila, když krásně saje, tak nevidí v tom problém. Jančo, opravdu je nádherný...............to bude stejně jako Clasofky hošík, lamač ženských srdcí ![]() ![]() ![]() |
| Renďa,Eli 07 | 98365 |
|
|
6.4.2010 17:13:12
Janči tak to je super.
![]() Malý je fakt úžasný. Porod určitě napiš do deníčku, vůbec nás nešetři. ![]() Jdu se podívat na malou Val. ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
6.4.2010 17:08:54
jeee ahoj Janco - tak vy uz taky jdete pomalu domu, co? Tesime se na dalsi fotky blondaka ))).
Ja jsem ted vlozila aspon 2 fotky Valerie. Uplne nove jeste nemam stahnute, tak pozdeji ))) |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
6.4.2010 17:02:46
ahoj holky,
zdravím vás ještě naposled z porodnice. Jirka si čet diskusi po vložení fotek a je celý pyšný. Ještě jednou děkujeme za chválu. I sestřičky na dětském jsou z našeho blondýna vydřený, nikdo tady jinak neřekne, než blonďáček . Ale my ty děti rodíme jen blonďatý, asi jiný neumíme . Jsem sice myslela, že převládne Jirkův tmavý gen, ale zatím jsem zas vyhrála.Myslím na Sonču, začátek dubna a zatím miminek pomálu, ale to bude cobydup. Zavřiočko, porod OK. Bez nástřihu, takže v tomto super, jen ze mě páčili přes hodinu placentu a díky tomu mě odřeli . Takže sedím v pohodě, dole už skoro nic nebolí, ale o kousek výš mám modřinu a odřený, takže to celkem pálí. Ale věřím, že dubovka rychle pomůže. Jinak díky tomu, že jsem rodila poprvé, tak porod byl dlouhý, stahy peprné, po 2-3 minutách přes více než 6 hodin. Ale jsem ráda, že jsem to zkusila přirozeně a dopadlo to dobře . Až holky odrodí, tak dám popis. Přiznám se, že až tak krátký a lehký se mi nezdál, ale zas nebyl až tak špatný ![]() |
| Renďa,Eli 07 | 98365 |
|
|
6.4.2010 17:00:29
Rnči aha tak nic. Já nemám houpátko, já mám lehátko od Fisher price,l to vibrační. Jsem si to spletla.
Tady tohle: http://www.bestforkids.cz/store.php?action=detail&id=2302 Fido, jo ta zavinovačka je senzační. Přemýšlím,že bych ji ještě rychle pořídila. |
| Renďa,Eli 07 | 98365 |
|
|
6.4.2010 16:56:06
Renči nevím proč mi nic neřekl,ale příště se tak odbýt nenechám.
![]() Dudlíku se vůbec nebráním. Některé děti jsou prostě takové savější,ale dám ho když tak až doma. Já mám po Eli tu houpačku od Fisher price, jestli je to ta co myslíš. |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
6.4.2010 16:51:34
Holky, co se týče dudlíku, tak já ho do porodky beru. Snad ho malý bude chtít. Já si myslím, že dudlík dokáže taky dítě ukonějšit. Samozřejmě, budu ho dávat, pokud nebudou potíže s kojením.
Chtěla jsem se zeptat, máte některá doma houpačku od Fisher Price? |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
6.4.2010 16:49:07
Renďo, ten tvůj popis prohlídky je fakt šílený, taky bych z toho byla zdrblá. Člověk by čekal, že se dozví něco přesnějšího a oni tě spíš takhle ještě znejistí. Ten odhad váhy je fakt divný. Navíc, proč ti neřekli, jak to vypadá, jestli se to chystá na porod, no prostě něco.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.