| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010
  (?)
[<<Předchozích 1840] Názory 18411850 z 18468  [Dalších 16618 >>]
Fida1 24469
6.4.2010 10:59:30
Pett já myslela, že Hamilton se dělá až v termínu nejdřív. ~d~ S těma porodnicema je to blbý, ale jinak máš ještě čas ne?
Frézie+3 55833
6.4.2010 10:55:59
Ahoj holky :-)
Děkuji všem za podporu, už je mi mnohem lépe, včera jsem i pojedla nějaké staré pečivo ~:-D Bohužel se splnily moje obavy a dnes to skočilo na švagra ~n~ je mu 17 a hrozně se o sebe bojí, on je ten typ co u všeho kontroluje datum spotřeby a pořád si dezinfikuje ruce, taže mám o zábavu postaráno ~q~~t~
Všem kdo mají dnes kontrolu držím palce ~;((
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
6.4.2010 10:52:12
ahoj, také jsem stále KINDER ~a~ jsem po KO, Dr. se sice snažila o Hamiltna, ale příliš to nešlo, že prý hlavička ještě nenaléhá moc těsně a čípek je stále dost dlouhý a vzadu ~n~ No ani jsem nezašpinila, takže asi tak. Docela mě to štve, nevím jak to uspíšit, bojím se nejvíc toho, že se nedostanu do vybraný porodky, protože k mé smůle začínají v té v místě bydliště od příštího týdne malovat ~q~ a budou se s tím cárat 3 týdny ~o~~o~ Ta moje vybraná je další nejbližší, takže tam bude parádně narváno~n~ Celý se mi to zas nějak komplikuje, ach jo. Jediný pozitivum že jsem za ten týden už nic nepřibrala a že i otoky jsou teď maličko menší mi přijde

Jinak vám všem, holky, musím pochválit ty nádherný miminečka. Jančo, ten tvůj brouček to je opravdu andílek ~R^~R^ opravdu se blonďatý miminko vidí málokdy. A s Clasofky Mattiasem je to nádherný kontrast ~p~
Renča, Alex a Dominik 46736
6.4.2010 10:46:07
Holky ahoj, taky jsem stále 2v1. Nějak jsem po těch Velikonocích lenošná, nechce se mi nic dělat.

Clas, taky tě požádám o přítelel na FB, ať můžu zkouknout fotečky. Doufám, že to nevadí.

Pročítala jsem, ale moc si toho nepamatuju. Tak snad jen to, že Janča má krásného blonďáčka! Takového jsem ještě neviděla!

Fida1 24469
6.4.2010 10:22:23
Tak jsem se před chvílí vrátila, hned co jsem vylezla tak mi tak tuhly nohy, že jsem myslela, že ani na tu tramvaj nedojdu, no a pak mě zase bolel podbřišek. Jinak je tam teda krásně, škoda, že si to teda moc neužiju. ~l~ Ale mám vše vyřízeno tak můžu odpočívat. ~g~
Fida1 24469
6.4.2010 10:16:26
Clasofko, poslala jsem ti žádost o přátelství na FB. ~;)
Donutka +3+// 77327
6.4.2010 10:08:12
Clasofko, pokud slzí, tak to asi nevadí. Když teče žlutý hnis, tak to je často neprůchodný slzný kanálek a léčí se to kapkama a masírováním.
Holky, fotky jsou nádherné, mrzí mě, že nestíhám komentovat jednotlivě :-(

Weuu, psala, že zatím nic, i když monitor vypadal prý slibně. termín měla tuším včera. Má ještě dneska KO a zdraví.
Fida1 24469
6.4.2010 8:03:37
Ahoj, jdu taky pozdravit a nahlásit, že jsem stále kindervajíčko. ~:-D

Mám dneska nějaké běhání po úřadech tak snad budu brzo doma a hodím nožky nahoru. ~;)

Všem co mají dnes KO, popřípadě poradny s dětičkama přeji samé dobré zprávy. ~;((
Lucinka28 + Tomášek 20m 21497
6.4.2010 7:51:07
Ahoj holky, diky za vzpomenutí-odjeli jsme fakt na vikend a zapomnela jsem na kabel na net.Navic se stale grilovalo, prochazkovalo a do 3 do rana hrali hry,tak jsem si to ani moc neuvedomila-ikdyz jsem si rikala, ze jsem zvedava, kolik bude miminek. Kazdopadne nestacim se divit. Clasofka-koukala jsem na Facu na fotky a malej je k sezrani...a tech vlasku-moc bych chtěla takovyho vlasouna:)) A ta spolecna z porodky-to je jak z pohadky, kde vypadas jak princezna a jeste jak si frajerka sedis v tureckem sedu...no proste to pusobi moooc harmonicky, takze gratuluji! Prijde mi to vsechno strasne rychly, ale je to super!!

Prave odjizdim na sve prvni natacky a UTZ, tak jsem zvedava co to bude za macka. Pak vezu auto do servisu, jelikoz vcera nekde 60km za PRahou na D1 se nam neco po.. v aute a byli jsme rádi, ze jsme to skoro neovladatelne monstrum dovezli domu...Tak nevim jestli doctu, ale kazdopadne okouknu denicky kdo pribyl:) Preji krasne utery a doufam, ze jste vsechny vysupany!!:)
Dagmar Bartůšková 37555
6.4.2010 7:02:10
Ahojda kočky,
tak Ondra je ve školce, oba menší samo už vzhůru, venku je lehce nad nulou...odpo půjdem pro Ondru a pak na hřiště, snad se do té doby trochu oteplí:-) nic se mi nechce, ale to mně již tradičně, že ano :-)
[<<Předchozích 1840] Názory 18411850 z 18468  [Dalších 16618 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.